Борисов възмутен: В последния си ден МС решава за години напред!

"Служебният кабинет ще е само на вода, няма и хляб да има"
Обновена: 23 юли 2014 12:32 | 23 юли 2014 09:43, Камелия Цветанова
183
Борисов възмутен: В последния си ден МС решава за години напред!
Бойко Борисов Снимка: БТА

В последния си ден Министерският съвет поема ангажименти за години напред, укори управляващите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Да внесат актуализация на бюджета, да признаят дефицитите и неразплатените пари, това би било почтената позиция, а вместо това те се готвят да подписват за десетилетия енергийни проекти. Аз не знам с кой акъл в последния си ден Министерският съвет поема такива ангажименти, аз не мога да го проумея като управление, че това е възможно“, заяви той.

Още по темата
Според лидера на опозицията заради лошото финансово състояние, оставено от кабинета на Пламен Орешарски, служебното правителство „ще е само на вода, няма и хляб да има“.

Относно готовността на Иван Искров да подаде оставка  като управител на БНБ, която той анонсира вчера в съобщение до медиите, Борисов коментира, че не е свикнал да работи с писма.

„Репутацията на БНБ се срина в последния месец и това е най-малкото, което може да се търси като отговорност – подаване на оставка“, отсече той и добави, че „този парламент няма мощност да избере нов управител, следващият ще го избере нов при подадена оставка“.

Лидерът на ГЕРБ заяви още, че не очаква премиерът Пламен Орешарски да направи финансов отчет и да е ясно в какво състояние оставя държавата.

„Не очаквам такава отговорност от управляващата тройна коалиция БСП, ДПС и „Атака“, призна Борисов.

Той за пореден път подчерта, че депутатите от ГЕРБ ще влязат в пленарната зала, за да гласува оставката на правителството, когото премиерът я подаде.

Вижте още във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гениалният финансист Борисов остро "разкритикува" правителството.... Защо, вместо да ни губи времето с непрестанните си мрънкания, не си направи труда да направи просто сравнение- колко са увеличили доходите на народа за 4 години управление на ГЕРБ в сравнение с 1 година управление на БСП; колко е бил фискалният резерв при ГЕРБ, колко е при БСП?!
97
4
 
12
 
! Отговори
гласувайте преди 9 години
Боби, болен си човече, но за сметка на това особено *** и примитивен!Разиграва мат'ряла по телевизии и студия по цял ден брещолеви небивалици за мат'ряла!Силно се надявам на нормалните да им писне и тоя път да идат до урните !!
96
5
 
16
 
! Отговори
Breaker преди 9 години
Тенерал Плачко не дпря да циври. Егати *** парче е.
95
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Орешарски увеличил фискалния резерв???Абе Кутев, спри им заплатите на тея писачи бе , че се излагат с глупости.А като е увеличил резерва защо подава оставка?
94
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото до т.н. самозапалвания видя се че това са режисирани постановки на БСП.Единият го поливат с бензин, палят и после снимат с камерата. След това спират снимането и гасят с пожарогасител. Всичките ви "самозапалвания" бяха такива!
93
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тоя наглец "възмутен" е перманентното му състояние!!!
92
5
 
12
 
! Отговори
зъболекар преди 9 години
ГЕРБери, кажете последно, че се обърках, сега хубаво ли е да теглим дълг или не е?Трябва ли да теглим дълг или не?И колко 1,2 или 6,7,8 млрд?И моля без глупостите, че тия направили поразия и трябва заем!Това е все едно да идеш на зъболекар и оня шарлатан да ти каже, че тази пломба е лоша и ти трябва нова, а тя не е !!!
91
7
 
17
 
! Отговори
Герб-2млрд дълг /год преди 9 години
За 1 година Орешарски увеличи фискалния резерв с 2 млрд., а Борисов всяка година задлъжняваше държавата с 2 млрд. - изхарчваше по 1 млрд. от оставения от Станишев 8,5 млрд. резерв и вземаше по 1 млрд но държавен заем. борисов направи ПОЛОВИН милион българи безработни, Орешарски откри 40000 нови работни места за 1 година. Мутрата открадна 1,8 млрд от Здравната каса, а сега лее крокодилски сълзи, че жертвата му - здравеопазването нямало пари! Мутрата срина България от 65 на 112 място по икономика
90
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повече от вода не му и трябва (на служ.правителство) иначе току виж под вещото ръководсво на президента са прахосали парите за летящи кофчези F16 на тройна цена и втора-трета ръка от времето на Горбачов буквално.
89
6
 
14
 
! Отговори
$$$ ГЕРБСП $$$ преди 9 години
Защо се дава гласност на тоя шизоиден Банкянски ***, защо цялата му комсомолска ДС шайка иска на всяка цена властта, от патриотични подбуди и дълг към родината или отново за да крадат като невидели, ДПС като анти-конституционна защо не мяхнахте, вместо това Борисов работи с Пеевски и ни прави на ***, щеше да има хора по затворите и т.н., много, много ниско било за гласоподавателите на ГРОБ, очеивдно хора с нерешени психически проблеми !!
88
4
 
3
 
! Отговори
кутев преди 9 години
Братя ..отивайте в нелегалност и забравете топлите служебни места с много бонуси ......... текло ли е пак ще тече.
87
4
 
19
 
! Отговори
Нема лошо преди 9 години
Щом някой иска пак да куса старата пожарникарска попара, само хляб и вода, нека гласува за Тоя
86
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мутра бил Борисов, ама при него имаше работа за всички и нямаше фалирали банки като при Орешарски, нали?
85
7
 
20
 
! Отговори
МММ.... преди 9 години
ВИЕ Г-Н Б.Б. ОСТАВИХТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ САМО НА ВОДА ИИИИИ СЕ ЧУДЯ КОИ СА ТЕЗИ ЗАСЛЕПЕНИ БЪЛГАРИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС А МОЖЕ БИ ИМ ДАВАТЕ ПО МАЛКО ХЛЯБ????
84
16
 
9
 
! Отговори
:-) преди 9 години
Последен ден управление на червената ***, ДПС и Атака. Ликувай народе!
83
4
 
2
 
! Отговори
Иван преди 9 години
До Бочко.И след като Боко не става и БСП не става и ДПС не става и АТАКА не става то кой остана? ДДЦ? Айде като си такъв акъл отговори ми на въпроса като идеш пред урните чий ще го дървищ?
82
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До John DМай самозапалванията бяха при мутрата Борисов!Нещо спомените са Ви разпиляни от незнайна субстанция......................
81
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАВРЕМЕТЕ ОТВЛИЧА ХОРА И ТЪРГУВА СЪС ОРГАНИ И НАРКОТИЦИ,СЕГА ПРЕМИЕР ИСКА ДА СТВА,НЕ ,НЕ,НЕ,
80
7
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
бОРИСОВ е една жалка мутра.Карикатура от прехода за завладяване на територии и пари по нечестен начин.Колкото и да иска да впечатли родните оглупели хора,не може.Това си му е запазена марка.Кажи му МУТРА и забрави за всички обещания за култура ама образование.Ала-бала той като кмет един *** не можа да изхвърли,сега държавата щял да оправя.
79
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРЕЦАКАЛ БИЛ ДОГАН,КОЙ ПРЕДЛОЖИ ИЗБОРИТЕ ДА СА НА БАЙРЯМ И КОЙ ПРИЕ ? ХЕХЕ,ИСКАТЕ ЛИ СНИМКА ДЕТО Е НА ДВА КАТА НАВЕДЕН ЦЕЛУВАЙКИ РЪКА НА ДОГАН ???