Кой кой е в служебния кабинет на Плевнелиев

Вижте биографиите на министрите от служебното правителство
Обновена: 5 авг 2014 14:04 | 5 авг 2014 11:45, Красимир Ангелов
194

Проф. Георги Близнашки – министър председател. Роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска област. Възпитаник е на Английската езикова гимназия и на Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Право“. От 1983 до 1987 г. е асистент, до 1990 г. е старши асистент, а от 1988 г. е доктор по конституционно право с тема на дисертацията „Правно положение на постоянните комисии в Народното събрание“. От 1990 г. до 2004 г. е главен асистент по Конституционно право на Република България, Катедра „Конституционноправни науки” на Юридически факултет на СУ. От 2009 г. е професор по конституционно право на Република България. През февруари 2014 г. оглавява Инициативния комитет за произвеждане на референдум за изборна реформа. Автора е на повече от 70 научни трудове на конституционно-правна тематика – монографии, студии и статии. Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
7
 
3
 
! Отговори
* преди 9 години
Ужас ! Само министър председателя е с правилната зодия по китайския и по европейския хороскоп . и веднага за противовес зам.мин.пр. жена лъв - абсолютен провал . Министърът на икономиката набор '72 - айо! зодия "Плъх" и печалба - пълен абсурд . Имаме и '69 набор - те само за любов мислят бе , каква държава ще управляват ? Трима "стрелци" - "Стрелец" изцяло разчита на късмет . Един "Козирог" - те работят ама както си решат , а не както е правилно ....добре все пак , че "Рак" няма...
34
3
 
36
 
! Отговори
Бббб преди 9 години
Вижте биографията на Васил Щонов - от инвестиционен банкер в областта на енергетиката и технологиите, от управител на световни сделки пада до една кабеларка... И за да му спре падението, г-н Президента го прави Министър. Добре, добре...
33
9
 
17
 
! Отговори
Урунгел преди 9 години
Хааайде червени мозъци промити, обезводнете се от плюене :D
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставка, оставка, сега пак ревете. Аман от ревльовци.
31
1
 
23
 
! Отговори
uu преди 9 години
Порожанчето разката фамилията на военната индустрия, после оправи Булгартабак, забърса каквото можа от фонд "Земеделие", сега ще оправя финансите на държавата... Боже, пази България!, или "Народе!!!!", както би проплакал Апостола.
30
7
 
19
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
Да протестираш уж против ДПС и веднага след това да гласуваш заедно с тях в парламента ...Да се държиш като премиер без дори да си изчакал изборите през октомври ...Това вече е дъното ! България е колониална държава от най-долнопробен тип. У нас има само фасадна демокрация.Играем си на избори, а всъщност съдбата ни се решава от Вашингтон и Брюксел.Ако в България има наистина гражданско общество, както тръбяха платените медии трябва още довечера всички да сме на площада пред президентството
29
3
 
8
 
! Отговори
художника преди 9 години
К`во квичите бре? Това ни е мат`ряла!Аз, като си правя албум - трупам снимки, снимки, снимки. После махам, махам, махам, докато останат най-качествените. Така е и с хората в политиката, в бизнеса, в завода/ако щеш/.Друг е въпроса к`во е качеството, ама като няма по- добро???Има и такава поговорка: Ела Зло, че без тебе по-Зло!!!
28
1
 
3
 
! Отговори
макето преди 9 години
а нам все равно , а нам все равно ракийчица пиино
27
17
 
28
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
Това е най-големият провал в политическата история на България. Това назначение на Близнашки е гаф много по-голям от онова на Делян Пеевски !Истината лъсна !Борбата не е била за сваляне на комунистите от власт и за елиминиране на ДПС. Борбата е била за това да се сложи слугинско и удобно управление за САЩ.Да протестираш 1 година уж в името на свалянето на комунистите от власт и после да назначиш именно комунист за служебен премиер е жестока гавра с народа.
26
12
 
30
 
! Отговори
цезар преди 9 години
От биографиите на хората от служебния кабинет се вижда че 80% ат тях са завършили в щатите и работили там. На такива им нямам доверие. Те не мислят за БЪЛГАРИЯ.
25
7
 
16
 
! Отговори
мунчо преди 9 години
ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ НА НАЙ- ВИСОКО НИВО......УМНИ ХОРА ......КАТО ПРЕЗИДЕНТА...
24
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МИСЛЯ ЧЕ ЗА ТОЗИ КАБИНЕТ Е РАНО ДА СЕ ГОВОРИ....ТРЯБВА ДА ГИ ВИДИМ КАКВО ЩЕ СЪТВОРЯТ....СЕГА ОЩЕ НЕ Е ИЗТЕКЛО ВРЕМЕТО ДА ГОВОРИМ ЗА ТУМОРА ОРЕШАРСКИ И НЕГОВИТЕ ШЕФОВЕ !
23
11
 
32
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 9 години
Такова задкулисие България не помни ! Такъв слугинаж на Америка и световните господари не е имало никога !ДПС пак ще е във властта, а служебен премиер е комунист ... :)
22
4
 
4
 
! Отговори
MIT преди 9 години
Този Щонов има доста стабилно CV
21
14
 
40
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Как така кой - кой е ?!Всичките до един слуги на илюминати ! Верни и покорни слуги и антибългари !Значи да махнем Орешарски щото не беше удобен на хамериканците и да сложим другаря Близнашки щото вече лиже хамерикански *** ?Да свалим БСП от власт, защото управлявали заедно с ДПС и да сложим ГЕРБ на власт, които също са в тайна коалиция с ДПС, така ли ?Истината е, че това КОЙ да управлява България се решава не от българските граждани, а от Брюксел, Тел Авив и най-вече Вашингтон ! Факт !
20
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бли зашки!
19
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пропуснахте да кажете, че Близнашки беше член на БСП до март месец тази година. Питайте оня червей президентчето, защо назначава бесепар за служебен премиер.
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До *** Да речем че Съсела умре тази нощ - утре ще ти увеличат ли заплатата? Или ще ти порасне половия орган? Или дръгливата бричка дето я караш ще стане последнен модел лимузина?
17
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Година и половина не бяхме имали премиер член на БКП, но тази грешка е поправена...
16
6
 
8
 
! Отговори
Сиганин преди 9 години
Адмирации ДНЕС - бързо реагирахте този път. Както се вижда съсела отново го пр**баха за еврокомисар. Остава да го прекарат и от ПЕС.