Бъчварова поздрави Кънев със същата песен

Това е смисълът - взаимният контрол, заяви тя
Обновена: 8 ное 2014 09:57 | 8 ное 2014 09:54,
14
Бъчварова поздрави Кънев със същата песен
Снимка: БТА, архив

Вицепремиерът Румяна Бъчварова върна поздрава на лидера на ДСБ Радан Кънев като го поздрави със същата песен и същия текст.

Както Dnes.bg Радан Кънев продължи с музикалните намеци в социалните мрежи, като побърза да пусне клип, след като стана факт новото правителство на България.

Още по темата
Той обеща да го направи още от парламентарната трибуна. Песента, която лидерът на ДСБ избра, е "Every Breath You Take" на The Police. От превода е видно, че Кънев ще следи всяка стъпка на кабинета, дали обещанията и казаното се спазват.

„Това е смисълът на коалиционното управление - взаимният контрол”, заяви Бъчварова в ефира на Нова телевизия. По думите й процесът на взаимна информация е задължителен и е начин за задоволяване на обществения интерес.

„Този формат на правителството се оказа единствено приемлив и възможен с мандат на ГЕРБ, която е най-голямата политическа сила, но няма достатъчно позиции, за да направи самостоятелно управление”, допълни тя.

По отношение на изказванията на опозиция, че правителството е математическо, Бъчварова посочи, че тя няма много възможности да говори в тази ситуация други неща. „Няма как да каже, че всъщност това, което направихме, са първи преговори по правила, при достатъчно публичност. Буквално до последния ден сме говорили по програмата”, подчерта Бъчварова. Подумите на Бъчварова е имало възможност правителството да бъде математическо или програмно, ако не са били преговорите.

Тя благодари на останалите политически сили, че персоналните въпроси по разпределянето на ресорите е било в края на преговорите. Румяна Бъчварова уточни, че са поставили условие за това да имат разбирателство по ключови приоритети.

„Започнахме с 18 точки, по които видяхме, че имахме голямо съвпадение с останалите политически сили. Голямо беше разминаването с БСП и ДПС. Ред по ред, дума по дума, сме обсъждали минимум по 3 часа на ден програмата”, допълни тя.

Бъчварова посочи, че има различни идеи, но партиите се обединяват по основни тези за общо управление. „Всяка от партиите запазва възможността в парламента да представи специфичните си идеи, да потърси мнозинство. Дори да го получи, това не означава, бламиране на правителство”, заяви Бъчварова.

Според нея най-ценното е, че са се обединили по тези теми, които не са присъствали в програмите на отделните партии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
lili преди 9 години
taja bivscha komunska neka da Kaje kakvo raboti majat i i kade sa dezata i i taja e kato zeza i menda komuniski ne mogat da promenat neschata v bg.jalko e sa boiko tsche im varva da ne govorim sa partisanskata vnuschka baschai i idvasche s delagaizi po komunistitschesko vreme v tschujbina lilito na boiko lubimkata debelata e palna s laji i isneveri i hop pak ministerka vse edni i saschi boiko e pitsch no go sablujavat negovite a edna pitschka Prolet ne pravi jalko tsche vse abv komunjagite agent
10
3
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
Кои са тези "сериозни анализатори"? Шопара Минчев? И/или мъжката Калинка на Борисов? Публикувай да ги видим и обсъдим.
9
6
 
6
 
! Отговори
ПОЗДРАВ преди 9 години
ПОЗДРАВ НАЙ-СЪРДЕЧЕН ЗА КОМПИЛАЦИЯТА ОТ НАКАДЪРНИЦИ - GO AWAY! И АКО НЯМА ПЕСНИЧКА, ЩЕ ВИ Я ИЗМИСЛИМ - НЯМА ПРОБЛЕМИ!
8
4
 
7
 
! Отговори
за това ... преди 9 години
... правителство най-подходящи са песните на Митьо Пайнера.
7
3
 
8
 
! Отговори
до 5 политолог преди 9 години
Борисов е един неграмотен охранител, креатура на Доган, който го направи популярен, главен секретар на МВР и генерал-лейтенант. По отношение на истината - не ми спомням да е направил нещо досега, което да е обещал. Каза, че ако няма 120 депутата нямало да прави правителство. После - при 110. Сега станаха 84. Борисов е абсолютно безотговорен и нагъл индивид, който вкара при първия си мандат страната в катастрофа.
6
3
 
6
 
! Отговори
Правителство на ... преди 9 години
... 26% от българските избиратели е предпоставка за следващата макроикономическа и финансова катастрофа при Борисов.
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моят поздрав за Борисов ''BACK in BLACK '' на AC/DCДано се сбъдне по-скоро!
4
14
 
4
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Всички сериозни политически анализатори говорят , че Борисов е най успелия политик в момента . Даже в 24 часа дават тълкование защо е така . Защото само той говори истината винаги. Всички останали политици почти 90 % говорят откровени лъжи. Така , че най малкия проблем са червените *** в този сайт , които с глупавото си псуване за щяло и нещяло по Борисов му вдигат рейтинга. Хайде чао другари от БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ , заминавайте в Русия и Северна Корея.
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докога ще ни занимавате с тези бавноразвиващи се и тъпите им музикални поздрави? Егати неизживяното детство.
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха, ха.... Компанията от наш'та маса поздравява ваш'та маса!
1
4
 
7
 
! Отговори
Санчо от Прованса преди 9 години
Специален поздрав за булгарската политическа върхушка, по същество обслужващ персонал, чалгаро-калинки....youtube/watch?v=ubn16kJVCo0