В РБ сме единни, но със собствено мнение!

И в СДС не виждат смисъл от конгрес, каза Христов
Обновена: 17 ное 2014 13:52 | 17 ное 2014 13:40,
12
В РБ сме единни, но със собствено мнение!
Снимка: архив Булфото

Зам.-шефът на СДС Румен Христов обяви, че Реформаторският блок е единен въпреки напрежението в него през последните дни.

„Единството в Реформаторския блок не е разклатено. Като десни хора, като демократи хора, ние имаме право на собствено мнение, както всеки гражданин на страната“, каза Христов в Русе.

Още по темата
Коментарът му дойде няколко часа след като депутати от ДСБ и ДБГ не пожелаха да седнат на една маса в студиото на bTV. Напрежението избухна още в петък, когато партията на Меглена Кунева обяви, че между партньорите в Блока има висока степен на недоверие и поиска отлагане на конгреса на РБ, който трябва да избере лидер.

В Русе Румен Христов даде да се разбере, че СДС също смята, че не е нужно свикване на конгрес сега.

"Смятам, че формулата "политическа коалиция от партии" е печеливша формула на този етап и едва ли, ако се превърнем в единна структура, ще имаме кой знае какъв по-голям успех", заяви Христов.

Той съобщи, че е номиниран от Реформаторите за председател на земеделската комисия в парламента. Той обеща да инициира среща с всички русенски депутати, за да решат около кой проблем на региона да се обединят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
РБ и мнение.Да бяхте посъбрали още една две партийки,че още да ви пораснат работите.Добре че Борисов нямаше достатъчно депутати,че ви подхвърли власт и вие му станахте веднага васали-това ли е мнение.Сега ще му играете по свирката и гък няма да кажете защото много,ама мно-г-о искахте власт,готови бяхте на всякакви "мероприятия" да свалите законно правителство,а сега бръщолевите че така бил отредил народа-кой народ?
8
0
 
32
 
! Отговори
Логика преди 9 години
Няма логика, по която РБ вече да не е единен субект - с единен лидер и ръководство. Има много баластра в партиите от Блока, която се поддържа изкуствено единствено по причина, че са разделени. Този от снимката е типичен пример. За съжаление тази баластра е най-много в СДС и после в ДБГ /вече 5 дена им слушаме глупостите по телевизиите при цялото ми уважение към Кунева и Зеленогорски/.На това трябва да се сложи край. Конгрес, единен лидер и прерастване в единна партия. Останалото е бошлаф.
7
1
 
32
 
! Отговори
монархист преди 9 години
По- добре да са си с отделни лидери, всяка партия да си има лидер, иначе ще се обезличат, а и хората ще ги бъркат, ще мислят че земеделците са от ДСБ
6
0
 
34
 
! Отговори
наивен преди 9 години
Тия от домсъвета/РБ/ май скоро ще се изпотрепят кой да води бащина дружина.А пък ББ традиционно си избра здравен министър за чудо и приказ.Още като го видиш как гледа ти става ясно, че е под перманентна анестезия.Кой зная, може пък да е професионално състояние?
5
0
 
34
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Десни комунисти - това е шлагера в България за замаскирането на дейността им , която винаги е източването на бюджета !
4
1
 
32
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 9 години
Реформаторския блок е като млада многоглава ламя жадна за власт. Всяка глава е със собствено мнение, по някога и с две по всички актуални въпроси. Лошото на тази, а и на всички многоглави лами е , че имат само един ***. И не трябва да си Иванчо *** да се сетиш, че запушвайки го с боздуган или нещо друго/ решавайте си сами/ ламята ще пукне. Та докато не е късно да я поздравим с песента на Черно фередже- Ой ламьо!
3
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"В РБ сме единни, но със собствено мнение!"-Аха с различни мнения но каквото каже един.
2
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия ще катурнат Боко по-бързо от очакваното.Ама да не се е хващал с такива политически клошари.
1
1
 
36
 
! Отговори
изаура преди 9 години
май ше се сцепят по шевовете в един момент