Дилов срещу Бареков: Говори като дете на русалка и кентавър

Депутатите напускали лидерa на ББЦ, защото се изказвал противоречиво
Обновена: 30 дек 2014 10:53 | 30 дек 2014 10:51,
36
Дилов срещу Бареков: Говори като дете на русалка и кентавър
Снимка: архив Булфото

Говорителят на коалиция БДЦ Любен Дилов-син обвини лидера на ББЦ Николай Бареков, че всяка сутрин говори различни неща от името на целия съюз. Това, според Дилов, била причината от „България без цензура“ да си тръгват все повече депутати. „Тези изяви на г-н Бареков остават усещането за дете на кентавър и русалка, самото то болно от шизофрения. Всеки ден се чуват безумни и различни неща“, коментира Дилов-син поведението на Бареков пред bTV.

Още по темата
Вчера още четирима депутати се разграничиха от Бареков - Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров. По-късно ББЦ обяви, че изключва трима от тях и съобщи, че Ковачев остава в редиците на партията, защото е преосмислил решението си. Бареков пък нарече напусналите „трохари“ и обяви групата на БДЦ за група на олигархията.

„Проблемът идва с това, че г-н Бареков наистина много често говори от името на всички и ги вкарва в странни ситуация“, обясни днес Дилов-син. Той нарече изказванията на лидера на ББЦ странни движения, които не са координирани и нямат нищо общо с политиката. Дилов-син призова Бареков до февруари да реши дали иска партията му да е телевизионно шоу, което се ръководи от настроенията на водещия.

През февруари коалицията ББЦ ще реши как да се явява на местните избори и да привлича ли други формации. „Надяваме се, че дотогава ще настъпи някакво вразумление в ББЦ и те ще са склонни да вървят по демократичната процедура на взимане на решения“, каза Дилов-син.

Говорителят на коалицията обвини Бареков, че играе „странен танц“ с управляващите.  „Имам подозрението, че всеки път, когато той получи някакъв смс от г-н Борисов, се изстрелва в медиите и започва да припомня как сме опозиция“, каза Дилов-син. Той обясни, че още преди формирането на парламентарното мнозинство коалицията се е обявила за опозиция.

И сега БДЦ оставала твърда опозиция, стана ясно от думите на говорителя. Въпреки това депутатите от групата нямало как да не подкрепят смислени промени като тези в закона за МВР, въпреки че са внесени от бившия министър Цветан Цветанов.

„Ние сме категорична опозиция. Но държавата е на такъв хал, че трябва да си луд да пречиш на някакви хора да правят съдебна реформа“, каза още Дилов-син. Той отказа да влиза в личен разговор с Бареков, който преди дни каза, че все още приема говорителя като свой служител, защото му е плащал заплата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този на снимката е Ентелегентно прасе и благодарение на *** стана дупетат,а сега ръси глупости по телевизиите.Образец на политиците у нас.
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
примерни визитки: Иван Петров - инженерЛюбен Дилов - син Този с професия "син" сега ли разбра що за стока е внука на Кольо Л....то?!
21
1
 
12
 
! Отговори
Да преди 9 години
Едни и същи *** вече 20 години тормозят,грабят и лъжат народа...ама и ние яко сме заспали и още ги търпим.
20
2
 
10
 
! Отговори
NACO преди 9 години
Защо,чак сега г-н Дилов??? Вече е КЪСНО! РАЗКРИТ Сте!
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гощу, влезе в тази коалиция защото е политическа*. Колкото до интелигентен мъж , да, обува си чорапите на бос крак. Много е интелигентен щом реши да се изявява с ***. Там е пълно само с интелигенти.
18
0
 
6
 
! Отговори
Torro преди 9 години
Дилов Надуши мръвка и под формата на "Съвети" и сравнения се оптва да узурпира оситотялата откъмто КТБ и КГБ партия/групировка. Ще го кара на изпарения до новите избори но току виж Гергьовден прескочила в следващия парламент в коалиция с Атака или ПФ.Браво Дилов, браво син (на партията)...
17
3
 
14
 
! Отговори
Онанимен преди 9 години
11, в голяма грешка си. Бареков е на отчет в ДС и зад него стоят много силни структури в държавата. Той е просто кукла, която задкулисните комунисти и силни в ДС да извадят и да играе по свирката им за постигането на техните цели. Такива са още Янето (на него е кръстена единицата за тъпота - 1 Ян) и Воленчо.В близкото минало ВСИЧКИ, замесени по някакъв начин с групи хора (тв, радио, ако щете обществена тоалетна) са били на отчет. И имат ръководител, той също и така...
16
0
 
18
 
! Отговори
Мафията преди 9 години
2004 г. общинският съветник от Гергьовден Любен Дилов-син внася предложение да се отдаде на концесия пространството пред Народния театър. В интерес на заведения на Слави Бинев. Дилов и Бинев са бивши съдружници
15
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков повтаря съдбата на Волен. Благодарение на личните си качества, те успяха да вкарат в парламента куцо и сакато, хора, които и в най-смелите си мечти не са предполагали да станат депутати. Сега лапнали кокала, напускат лидерите си моментално. Каквито и недостатъци да имат Бареков и Сидеров е ясно, че предателите в България никога няма да свършат.
14
0
 
24
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
България без цензура на Бареков - партийката зачената в ГРЯХ с мръсни пари АБОРТИРА.
13
0
 
26
 
! Отговори
ХА ХА преди 9 години
Не ви трябва новогодишна програма! Съберете ги всички клоуни от ББЦ, и ги пуснете да плямпат на живо! Шоуто е гарантирано!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българска поговорка в модерен вариан:Гарван гарвану око вади!
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 2БАРЕКОВ ЛИДЕР? ХАХАХАХАХААА
10
7
 
22
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Не си много прав. Бареков , успя от нулата ,от кръчмарски водещ , да стане водещ журналист, шеф на телевизия, лидер на парламентарно представена партия, евродепутат и милионер. Хич не е зле , за един инфантил. Отделно има дарбата да е лидер и добър оратор, както и доста контактен човек. Малко политици имат дарбата да говорят пред хората. А ,че е комплексар, лицемер и общо взето долно човече, това не никой не го отрича.
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дилов срещу Бареков - Хърбел срешу Щърбел. ***-интелигентинът Дилов се прави на остроумен с помощта на интернет. Иначе е кух като бостанска тиква.
8
0
 
19
 
! Отговори
Х преди 9 години
Бареков говори като дете на Цветан Василев и Пеевски.Беше адекватен до като Василев и Пеевски не се разведоха.Кято дете на разведени родители това е нормално.
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тая държава й трябва - три дена бензин да вали и на четвъртия ден гръм да удари.
6
4
 
22
 
! Отговори
циника преди 9 години
Голям интелигент е любен дилов-син - цял живот живее от името на баща си
5
0
 
12
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
ИМАМЕ НОВИНА!!!
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето този фъфльо, сутринта съжали политиците, че какво като имат нови автомобили, нали са се возили по същите пътища !