Борисов се страхува опозицията да не скалъпи компромат!

Атанасов: Коалиция като цяло има интерес да е стабилна
Обновена: 16 фев 2015 14:17 | 16 фев 2015 09:51, Камелия Цветанова
47
Борисов се страхува опозицията да не скалъпи компромат!
Атанас Атанасов. Снимка: Булфото, архив

Позицията на премиера Бойко Борисов, който се обяви в защита на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и на шефа на ДАНС Владимир Писанчев, е породена от страх, смята депутатът от РБ Атанас Атанасов, председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в парламента.

Още по темата
За смяната на Лазаров и Писанчев публично призоваха още в средата на миналата седмица миналата седмица РБ и ПФ, а след това и президентът Росен Плевнелиев заяви, че не споделя мнението на Борисов, че двамата се стараят и си вършат работата, и настоя, че е крайно време нещо в ДАНС да се промени.
 
"Разбирам страховете на Бойко Борисов. Той публично заявява страх от това, че след такива промени опозицията може да скалъпи някой компромат, което да разклати властта. Свързвам това негово притеснение с излязлата вече публична информация, че са източени информационните системи”, коментира Атанасов по Нова телевизия.

Той обвини бившия лидер на БСП Сергей Станишев, че по време на управлението на премиера Пламен Орешарски е дал службите "на концесия на ДПС".

"Нали си давате сметка кой контролираше на практика управлението на Орешарски? Това беше марионетно правителство на подставени лица. Зад кулисите беше именно тази сарайско-библиотекарска групировка, която има своите корени в "Мултигруп”. Нейните представители в парламента са ДПС”, категоричен бе Атанасов.
 
Според него сегашното поведение на Борисов относно въпроса за смяната на ръководените постове в службите за сигурност е и въпрос на тактика.

"Един от политически прийоми на Бойко Борисов за управление е по-добре лош мир, отколкото добра война. Той има такъв тип тактика да превзема крепостта с хитрост“, коментира той.

Той смята още, че управляващата коалиция като цяло има интерес да е стабилна, а не отделните парчета от нея да губят или да печелят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
до 18 преди 9 години
Защото Психодясното се нуждае от "експерт".
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв по-голям компромат от факта, че България се изнесе зад граница?! Аз съм в ЮК от от около 5 години, като първите 3 всяка година опитвах да се върна обратно, ама...нейсе. Откакто съм в чужбина около 3/4 от приятелите ми напуснаха България също. Повечето сме висшисти/ако това има някакво значение въобще/. Когато "в къщи" останат само пенсионери и ***, може да се замислят тея олигота, че не е останало кого още да цоцкат....Със здраве
33
11
 
6
 
! Отговори
психолог преди 9 години
Червените *** само търсят повод да пишат тъпни. Каква сопа ще взимаш бе другарю неграмотен , нали те е страх да си покажеш носа навън. Седиш до полата на жена си и подсмърчаш. Айде днес вече на Позитано започнаха да записват за шумкари на Витоша заминавай. Там имало и мандра .
32
1
 
16
 
! Отговори
СИК2 преди 9 години
Сретанеее, къде се бавиш, бе?
31
2
 
19
 
! Отговори
Стамболийски преди 9 години
Взимайте сопите! Цяла България - в София! Да предотвратим националната катастрофа!
30
8
 
11
 
! Отговори
жоже преди 9 години
Този вече ми е по-противен и от Пеевски,жалко комплексирано човече.Тиквата май тоя път настъпи мотиката с тия нещастници от РБ.
29
10
 
12
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Вече е време червената фабрика за компромати да се ликвидира.
28
6
 
15
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
Мутиралият кумоноид само това си знае - заговори, компромати и протести, които могат да му нарушат спокойствието.Защото на това са го учили в милиционерската школа.И по това е специализирал като агент Буда.А когато той ги спретваше - със *** и тъпани - срещу кабинета на Орешарски, си беше доволен. Защото не протестираха пред неговата бърлога.
27
3
 
6
 
! Отговори
Долар ФЕДов преди 9 години
Единия артист от трупата ДеСе, се страхува на сцената, от друг артист от трупата ДеСе.Няма лошо за пред овцете от сцената да се изграе всякакъв театър, щом овцете си го харесват и търпят, но един ден наистина ще има компромати НО НЕ ОТ СЦЕНАТА, за да си смени трупата от артисти самото ДеСе... може компроматите да са над определен калибър :))
26
3
 
4
 
! Отговори
Хан Крум преди 9 години
Много лесно може да се справи ,уволнява всички началници по грузинския метод и всичко ще се оправи за нула време
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-скоро се страхува от Местан
24
5
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Сутринта един ,същия като тоя от бившето правителство на Костов-направило най голямата кражба на прехода -Муравей Радев гадно,по най долния начин лъга по ТВ7 и журналистите срещу него мълчаха като риби.Той се мъчеше да ни убеди ,че видите ли 1 млр дълг взет от Орешарски бил ей така за харчлък -а с какви пари бе *** такива погасихте дълга в началото на годината.Как тогава мили журналистчета не чухте за какво се тегли този дълг ,а сега като риби мълчите на лъжите на тези доказани наглеци-приват
23
2
 
7
 
! Отговори
бг преди 9 години
яд го е,че колко пъти идва на власт и не можа като другите да забогатее.цял живот един престъпник не е вкарал в затвора,не виждам по какво се различава от другата номенклатура,освен че винаги дава мнение,пък никаква работа не върши.Един да има в затвора за "преватизация"Няма.
22
3
 
12
 
! Отговори
за една шепа долари преди 9 години
Най-вероятно са обслужвали американските си кукловоди. За една шепа долари. Как иначе Обамата ще подслушва по 4 милиарда телефона, всеки ден?
21
1
 
12
 
! Отговори
болонка преди 9 години
Точно когато политическата нула и джобна болонка на Кощофф, Атанас Атанасов, беше шеф на контраразузнаването, не беше заловен нито един чужд шпионин, нито един терорист, нито един контрабандист, нито един религиозен фанатик, нито един търговец на оръжие. Точно обратното, те бяха поощрявани в антидържавната си подривна дейност от Атанас Атанасов, чрез бездействието му! А сега Атанас Атанасов леко приджавква от време на време, за да не го забравят окончателно.
20
5
 
2
 
! Отговори
това е по интересно преди 9 години
"Нормално е да има база данни с факти за всички. Тя е създадена от контраразузнаването и продължава да се обновява. Ненормалното е, че големи масиви от тази база данни се съхраняват на друго място. На 2500 км от тук, по-точно в Москва, заради което нашите партньори са освирепели, тъй като е засечено изтичане на особено големи обеми информация", каза още Лилов.
19
1
 
13
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Как знае ,значи като са били в опозиция са правили компромати.Те даже като са на власт си правят компромати и казват,че опозицията им ги правила.Е колко пъти и колко години ще те гледам по екрана.Толкова ли няма други,взе да се появява и Моравейчо,да се спукаш от ***
18
9
 
4
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Според другарите само те имат право да са на власт и да се изказват като последна инстанция. Да ама не . След над 50 години на власт БКП-БСП-ДС унищожи държавата и сега никой вече не ви брои за нищо . Единствено в някой сайт ще се изходите и това е .
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Борисов се страхува опозицията да не скалъпи компромат!"---Борисоб се страхува опозицията да не извади ИСТИНАТА за него. Затова сега ПРЕДВАРИТЕЛНО се страхува. За да може после да има алиби: "Нали ви казвах?" И да излезе прав. Пълен пиар е тази статия.
16
4
 
19
 
! Отговори
край преди 9 години
Коя опозиция бе Опулен Атанасов. Всички партии сте под една или друга форма във власта и сте нахранени. Даже и дилянчо на ДПС чадото добре се захранва. Коя опозиция - ония 52% дето не щат да ви гласуват ли.