След популизма ще дойде времето за плащанията!

Борисов: Ако някой покаже откъде да вземем пари, ще му дадем тази възможност още днес
Обновена: 18 фев 2015 14:02 | 18 фев 2015 11:10, Надежда Бочева
312
След популизма ще дойде времето за плащанията!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов предупреди, че ако Народното събрание не ратифицира планирания нов дълг от 16 млрд. лв., в един момент след популизма, ще дойде времето за плащанията.

Още по темата
"Да видим, ако не приемат дълга, ако някой покаже откъде да ги вземем (средствата – бел. ред.), понеже аз не знам, ще предоставим на други тази възможност. И то още днес. Популизмът има измерения до едно време. Оттам нататък са плащания“, каза Борисов преди началото на днешното заседание на Министерския съвет.

Допълнителният заем от 8 млрд. евро бе одобрен миналата седмица в спорни гласувания от две парламентарни комисии – външна и бюджетна.

БСП направи днес пореден опит да осуети тегленето на новия дълг. Депутатите от левицата поискаха точката за ратифициране на договора да бъде оттеглена от дневния ред на Народното събрание.

Бойко Борисов се поинтересува също кога е днешната първа копка за Северната скоростна тангента. "Осми декември най-късно трябва да е готова Северната тангента, за студентския празник да пътуват по нея“, поръча той и после уточни: "Тази година".

Още икономически и политически новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
1
 
17
 
! Отговори
Shark преди 9 години
ДНЕС Е 18.ФЕВРУАРИ!!! НА ТАЗИ ДАТА Е ОБЕСЕН ВАСИЛ ЛЕВСКИ!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ИЛИ ПРОСТО ЕЙ ТАКА ГО ПРОПУСКАТЕ ЗА РАЗНООБРАЗИЕ! ИЛИ ИСКАТЕ ЛЕВСКИ ДА Е САМО ФУТБОЛЕН ОТБОР!!АКО МОЖЕШЕ НЯКАК СИ ТОГАВА ЛЕВСКИ ДА ВИДИ В КАКВО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕМ, НИКОГА НЯМАШЕ ДА ЖЕРТВА ЖИВОТА СИ! НАРОД ОТ МЕКЕРЕТА!!!
220
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОСЛЕЕЕДЕН ВАЛС,СБОГОМ ТИКВА.
219
0
 
21
 
! Отговори
До 269 ж стоев преди 9 години
И това е без много да се замисляш ....в България има толкова много пари които или отиват в чужбина или се лапат от тукашните супер богаташи .....че няма на къде .........втълпяват само че нямало пари ,а е точно обратното ! УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИМАТ ИНТЕРЕС НАРОДА ДА НЕ Е ОБРАЗОВАН , *** СЕ УПРАВЛЯВАТ НАЙ ЛЕСНО ! М.Билалов
218
1
 
25
 
! Отговори
ж стоев преди 9 години
мога да ви кажа на бързо 2-3 начина Митниците-далаверата там не е спирала Палатите по морето и балкана На 90% не плащат данъци върху реални обороти Минимална работна заплата поне 600лв Така ще влязат двойно повече пари в бюджета от този налог Който не може да плаща върху тази сума да не прави бизнес 25год слушаме Ако вдигна заплатите ще фалирам а вижте им колите и къщите Време е вече да се помисли и за ряботника Та ето ви 2-3 неща според мен без много усукване А и 100лапача в парламента
217
0
 
19
 
! Отговори
ККК преди 9 години
Хммммм Сидеров луд ? Че иска да вдигне мизерните заплати ? ОК ! Тогава гледайте "нормалния" какъв ще ви го инсталира :)
216
0
 
23
 
! Отговори
Българче преди 9 години
Няма по-долни престъпници и българоубийци от Гражданите за разбойническо ограбване на България /ГРОБ/!
215
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 254А ти явно си от умните и красивите ? Тогава кажи защо не се открие кредитна линия а се тегли кредит? Вие бяхте във властта и знаехте кога какви плащания излизат на България. Защо не си го заявихте в предизборните послания. И как един заем от 1милиард е опасен от заем от 16 милиарда? Какво да правим ние не сме умни красиви и ни се продаваме като вас.
214
0
 
14
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Е, кой студент ще пътува по Северната тангента за студентски празник?! От къде за къде?Освен, ако до тогава герб не премести Студентски град в Кремиковци.
213
1
 
17
 
! Отговори
ТОТО преди 9 години
При една от тези акции е задържан криминалният елемент Бойко Методиев Борисов, както и негови близки бизнес-партньори. От тогава датира и омразата на настоящия премиер към служителите на СОБТ."Баретите да минават на полиграф. Всичките!""Те пазят престъпниците! Бачкат на черно!""Те само тренират и харчат пари, без да бъдат използвани по предназначение. Ще направя спецзвено към всяко РДВР!"Това са само малка част от квалификациите, дадени от Борисов в качеството му на главен секретар на МВР.
212
0
 
7
 
! Отговори
TOTO преди 9 години
Бронирани, маскирани и тежковъоръжени полицаи причакваха новобогаташите по възловите кръстовища и ги прибираха заедно с возилата в близкото РПУ.Акцията на МВР започна призори. Неколкостотин коли и техните шофьори бяха временно задържани под стража. След неколкочасово лутане из полицейските управления заподозрените в укриване на доходи от София и околностите бяха събрани накуп в поделението на Вътрешни войски във Враня. Там се намира и специализираното подразделение за борба с тероризма, популярно като "баретите".
211
0
 
9
 
! Отговори
ТОТО преди 9 години
Лето 1997-мо нейде из българските земи.===В ИЗПЪЛНЕНИЕ разпореждане на МВР-шефа Богомил Бонев полицията в Петрич подхваща от днес операция Комар 2, съобщи добре осведомен източник. Най-силно ще бъдат ужилени държавните служители, както и хората с високи доходи, но без трудов стаж. Публична тайна в Петричка и Санданска община е високият стандарт на живот на митнически служители. Почти всеки от тях притежава луксозен западен автомобил, къщи и вили.
210
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Питате къде е протестна мрежа,къде са "умните и красивите".Ами те са във властта,ако не знаете.А останалите,които трамбоваха залудо една година по паветата,сега духат супата,също като нас.
209
4
 
11
 
! Отговори
Перко преди 9 години
Че са ни качили на пързалката е ясно. Че ни бутат да се пуснем надолу - също. Отговорете си на въпроса: Кой ни качи на пързалката? Ако сред отговорите случайно забележите имената Луканов, Лилов, Дойнов, Ганев, Гоцев, Костов, Димитров, Радев, Михайлова, Татарчев, Бисеров, Доган, Сакскобурготски, Велчев, Дянков, Станишев и още и още политически фигури подвизавали се през последните 25 г. сте на крачка да откриете и от кого да се вземат липсващите милиарди. Ако е виновен народа - той и ще плаща.
208
1
 
21
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
Аз знам откъде, г-н Борисов, ама няма да кажа, защото не съм се натискал да управлявам. А Вие когато обещавахте за да Ви изберат, защо не споменахте за НОВ ДЪЛГ , че да ви кажа тогава ? Какво стана: сакат пари или дупе-пари нема.......
207
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който гласува в парламента ЗА новия ще бъде поилитически труп на следващите избори.
206
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДуховниковПрав си....
205
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
G-n Borisov, parvo se nauchete da vzemete ot vsichki i posle daite na vsichki ! Ne moje ot edin da vzemahs na drug da davash.
204
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей това е истинското лице на комунист/социалиста! Да създава нестабилност и хаус, да разпространява лъжи и пропаганда сред ниските слоеве на обществото, да взема от работещите и да дава на мързелите , да харчи и краде чужди пари...... Запомнете го веднъж за винаги че само комунистите имат изгода от беден и *** народ! Защото основно бедните и простите гласуват за комунисти/социалисти понеже са зависими от системата и вечно чакат на държавата да ги храни.
203
1
 
17
 
! Отговори
до др. Боце преди 9 години
Хайде бе чичо, дай я тази оставка да запразнуваме и дойде лъч надежда, че известно време няма да ти слушаме тъпотиите. Но няма да я подадеш и ще започнеш да пазаруваш депутанти. Ти на това единствено си се научил и да купуваш избори.
202
0
 
20
 
! Отговори
РБ преди 9 години
Още един неуспешен експеримент е това правителство!*** много станаха експериментите!До кога бе нашите?