Английският на Николай Бареков стана хит в интернет

Според някои коментари политикът конкурира Христо Стоичков
Обновена: 1 мар 2015 23:17 | 1 мар 2015 18:33,
366
Английският на Николай Бареков стана хит в интернет

Евродепутатът ни Николай Бареков доби голяма популярност с интервю на английски, дадено от столицата на Европа Брюксел.

Лидерът на ББЦ говори пред репортер на EU Reporter за това защо участва в дискусията "Още един глас за свободен Иран", който се проведе на 25 февруари в Европейския парламент.

В Youtube се появи клип с отговорите на Бареков, а популярността, която набира видеото, се дължи на английския, който политикът говори.

Някои от коментарите в интернет го сравняват с този на футболната легенда Христо Стоичков.

Чуйте и преценете:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
4
 
6
 
! Отговори
rustam преди 9 години
Не може и да става сравнение с английския на додука и стоичков който мучи като крава на тоя горе долу е къде къде по
177
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей това е да си ***.
176
1
 
15
 
! Отговори
rokoboko преди 9 години
Другия титан на мисълта в Европарламента е Слави Бинев. Кога ще го чуем и него?
175
0
 
16
 
! Отговори
"Ай ем мембър&q преди 9 години
Погледнете го добре и си представете нивото на тези които са гласували за него!
174
0
 
15
 
! Отговори
касапина преди 9 години
тХанк-ю! Съч А плеажър фор ми! Спектекюлър! Уондъфъл ишю тунайт!
173
4
 
14
 
! Отговори
vanzan преди 9 години
Ако Стоичков говореше така,то той щеше да се нарича полиглот. Няма сравнение никакво,не се излагайте.
172
0
 
19
 
! Отговори
le6tan преди 9 години
на барека не му е проблема езиак. проблема е че не е за това за което отиде там и бе избран от простите бг избиратели :Д английския му е последен проблем :Д ама ние в бг нали всички сме учили езици вече и сме вещи - всеки в бг знае английски :Д
171
14
 
10
 
! Отговори
Митко преди 9 години
Не разбирам що се смеете на Барека. Като го слушах, всичко му разбрах /за разлика от Стоичков/. То това се иска. Правилното произношение се учи в английиска гимназия. Цитират се разни тестове. До колкото ми е известно, при тях се преценява граматическото владеене, слушането с разбиране, писането, но не и правилното произношение. Преди няколко дни присъствах на техническо обучение за определени съоръжения. Акцентът на лекторите беше поне с 10 нива под Барековия.
170
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Конграчюлейшън, Борисов!
169
8
 
13
 
! Отговори
le6tan преди 9 години
всички дето тука говорите какъв е английския на барека я бързо сканирайте резултатите от toefl i ielts да ви ги видим :Д той че е *** и не може ок, ама и вие тука 90% храните без да можете да се оправяте кой знае колко по добре от него.
168
0
 
11
 
! Отговори
хоп преди 9 години
Много добре :) Радвам се се какви избирате :)
167
0
 
17
 
! Отговори
Фалконети-3 преди 9 години
В такива случаи, когато човек разбира един език, но не може да го говори правилно е добре, преди да почне да говори да се извини за лошото владеене на езика. Ако пък избегне излагацията още по-добре. Например думата issues, означава проблеми, въпроси. Баречката иска да каже, че ще разглеждат различни въпроси, но вместо, да сложи ударението на първата сричка, я слага на втората и issues, се превръща в shoes, обувки. Нещо от рода като при нас да кажеш вълна на море, или овча вълна, от ударението
166
0
 
18
 
! Отговори
Жорко преди 9 години
Леле мале, божке, жива да не бех... Добре де, колко му е си вземеш една преводачка на дъжавна издръжка, колко е трудно да се сетиш, че е имало и има и други преди теб, ***, ноебразовани политици и държавни мъже, на които просто са им превеждали тъпотиите, който ръсиш anyway?
165
0
 
37
 
! Отговори
Фалконети-2 преди 9 години
Думите на Барека, продължение" В опозиция. Знам, че имаме много дълбок, дълбок проблем-в правителство, в опозиция.Днес ние слушаме, един, два, три глас от Иранска опозиция. И.т.н. Нямам нерви повече да превежда. Имам само една молба, към тези които гласуваха за ББЦ да отидат да се прегледат и друг път като не знаят за кой да гласуват поне да питат по умни от тях.
164
0
 
20
 
! Отговори
Фалконети преди 9 години
Като за пловдивчанин и фен на Ботяв Пловдив, английския на Барека е много добър! Иначе ако се абстрахираме от това което знаем за него аз като завършил английска гимназия мога да направя следния извод: Английския на Барека е една идея по-добър от този на Ицата Стоичков разбира се какво иска да каже, но липсва каквато и да е граматика в изреченията му. Той казва това"Да, аз съм член в делегация. за взаимоотношение между Европа Парламент и Иран. Аз, разследване, и обувки(шус) в Иран в правителство
163
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Май една голяма част от евро-депутатите са хубавци като Бареков, та не съм сигурна на кого му прави особено впечатление езика и поведението на нашия висш представител. Такива като него опорочават смисъла на "Урупиън" / с ударение на второто "у"/ парламент и работата му. Той е в свои води, какво да кажем, само си приказваме.
162
1
 
6
 
! Отговори
ххх преди 9 години
Пален дибил да се порадва още някоя годинка че това ще му е пол. Кариера
161
1
 
1
 
! Отговори
RADINA преди 9 години
DO WAFFEN SS !!!! : NE E VAGNO PISHESHTITE TUK DALI ZNAIAT 4UGD EZIK !!! NIE NE SME VAV VLASTTA , LOSHOTO E, 4E STE IZBRALI TAKIVA VLASTIMASTI, KOITO NI IZLAGAT PRED SVETA.a AS DALI ZNAIA DOBRE ESIKA TAM KADETO GIVEIA - SI LI4I PO TOVA , 4E SI RABOTIA VE4E 20 GOD. I NIAMAM PROBLEMI.
160
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барек, да вземеш да отделиш някое друго евро от тлъстата депутатска заплата за курс по английски, щото си е..ло майката ей. Нали си журналист с диплом от ПУ по фолология.
159
0
 
19
 
! Отговори
Петърчо преди 9 години
Не стига че не знае английски ами и вижте външния му вид. Ако това да ходиш небръснат на работа е нещо което няма да направи впечатление в селската кръчма или на строителната площадка то това не значи че е така и с Европейския парламент. Това е въпрос на елементарно възпитание и за позицията която я има и парите които получава не би трябвало да се държи така. Да не говорим че на мен ми се струва като да е и пиян. Но това може и да не съм прав. И наистина е срамота да не знае поне един чужд език.