Борисов се похвали: Доказваме, че няма задкулисие

Премиерът похвали работата на правителството
7 апр 2015 19:52,
81
Борисов се похвали: Доказваме, че няма задкулисие
Снимка: БТА, архив

Ние сме правителство, което винаги е готово да отговаря на въпроси по всякакви теми, за да покажем, че няма задкулисие. Това е написа премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа Facebook.

"В резултат на усилията, които положихме в парламента, успяхме да запазим плоския данък. Съществена част от приходите на държавата идват именно от данъците, а всички знаем колко ниски размери имат те спрямо другите страни в Европа", посочва премиерът.

По думите на премиера в момента България е в първата десетка по най-нисък процент финансови корекции, когато става въпрос за еврофондове. "В същото време няма сфери, от които да не се чуват призиви към правителството за допълнителни средства”, коментира Борисов. Той посочва още, че бизнесът трябва да инвестира, да произвежда стоки, да създава работни места и да излиза на чужди пазари .

Борисов припомня, че в приходите си държавата има около 1 млрд. лв. повече спрямо предишния период. "Това ни дава възможност не само да покриваме дупката в бюджета, но и да отделим средства и за други неща, като например пенсии”, подчертава премиерът.

Бойко Борисов отчита още, че от началото на годината на българските земеделски производители е помогнато с 2,7 млрд. лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само пълен *** може да му поверва на този след като ДПС му подкрепи заема за 16 милиарда да си го харчи а ние да го плащаме!!!Този уби държавата финансово всячески и през първия си мандат а сега сме вътре само за половин година с 20 милиарда 16 + 4 преди това!
10
2
 
17
 
! Отговори
ББ преди 9 години
Доказахме, че мармотите могат да завиват шоколада в станиол.
9
0
 
17
 
! Отговори
1 преди 9 години
др.премиер,не си ти човека,който трябва да хвали правителството,остави народа да го похвали.
8
10
 
4
 
! Отговори
Иво Прокопиев преди 9 години
Браво Боцко, така те искам!
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега остава да докажат, че няма и гравитация.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И ние веднага му повервахме!!!!
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До момента си доказал, че можеш да си съчиняваш каквото си искаш във фейсбук, преки доказателства не съм видял за твърденията ти.
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доказал Буда трънки.
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На приказки и аз "доказвам" много неща.
2
3
 
15
 
! Отговори
От чужбина преди 9 години
А Доган и Пеевски не са ли достатъчноо задкулисие? Миналия път само едно барбекю му бутна на Доган. Сега какво възнамеряваш да му направиш? Защото ние от сега следим и преценяваме за кого да гласуваме! А Доган дали продължават да го охраняват с държавна охрана? Не ни ли излиза много скъп този Доган? Е за това аз няма да плащам и съм се изнесъл! Това правят все повече българи. А Пеевски и др. ДПС-активисти не направиха ли достатъчно серсемлък в държавата за да продължаваме да ги търпим?
1
21
 
4
 
! Отговори
... преди 9 години
dano da se spravi Borisov s vsi4kata barkotia , koiato e obzela jivota ni