Сидеров вини САЩ за ужаса в Куманово

Подобен конфликт се готви и у нас, разкри националистът
Обновена: 13 май 2015 14:10 | 13 май 2015 12:40, Камелия Цветанова
267
Сидеров вини САЩ за ужаса в Куманово
Снимка: архив Булфото

Според лидера на "Атака" Волен Сидеров случващото се в Македония не е плод на етнически разправи, а на емисари на САЩ, за да бъдат прекратени определени енергийни проекти.

"Това са натиснати клавиши, които ги натискат специалните пратеници на САЩ", коментира той и добави, че преди да се говори за европейското бъдеще на Македония трябва да се посочат причините за ставащото в страната.

Още по темата

Според него сблъсъците в страната между терористи и полицаи са в резултат от отдавна разпалван огън от външни фактори.

"Да се говори за някакви събития там, все едно тава са някакви климатични събития, промяна във времето, е повърхностно, лекомислено и липса на професионален политически поглед", обвини той.

Сидеров смята, че преди 14 - 15 години тези терористи, които нападат служителите на реда, са били специално отгледани, обучени и финансирани от американските служби.

По думите му това го е признала и западната преса и цитира заглавие от в. "Гардиън“: "Защо финансираме тези гангстери?".

Според него и у нас се готви подобен конфликт, с който да бъде оправдано присъствието на чужди войски у нас т. нар. миротворци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма логика в тезата на Сидеров!Който я открие, евала му давам, ще му се поклоня!Да ми прати снимка, ще я сложа вкъщи на стената и всяка сутрин ще се моля пред нея като пред икона!
93
8
 
25
 
! Отговори
Делиормански коч преди 8 години
Евала на Сидер ефенди!
92
1
 
24
 
! Отговори
АБВ преди 8 години
Не бе хора, не е заради енергийни проекти. Американците са открили много богато на платина находище до Куманово и затова са предизвикали сражение , уж между полицията и терористи, а те всъщност са американци, за да може земята около Куманово да поевтинее и те да я изкупят евтино и така да реализират свръхпечалби. Забравих, около Скопие пък открили находище на диаманти. Голямо сражение се зафотмя там.
91
5
 
22
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
До АнонименЕтнически конфликт се готви от мнооого годинив България просто ЦРУуйците нямат много успех на наша земя ! ТЕРОРИСТИЧНИТЕ КЛИЕТКИ КОИТО ПОДГОТВЯХА В ПАЗАРДЖИК Ги хванаха , кой знае къде още Щатите обучават ТЕРОРИСТИ по нашите Балкани ! ВСЕКИ ЕДИН ТЕРОРИСТ В СВЕТА Е ПЛОД НА СЪЕДИНЕНИТЕ ФАШИСТКИ ЩАТИ !
90
1
 
29
 
! Отговори
Цветанка преди 8 години
Не се надявайте че американски бази или натовски войски ще ни помогнат.....ще помогнат колкото помогнаха на Гърция и Кипър при турската инвазия....
89
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен, мачкай *** плъхове.
88
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен99% от конфликтите в СВЕТА СА ДЕЛО НА САЩ и тяхните агенти от ЦРУ ! НОВИЯТ РИМ ВИНАГИ ДЕЙСТВА ПО СТАРАТА КАТО СВЕТА РАБОТЕЩА СХЕМА - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ !
87
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧИСТАТА ИСТИНА ! САМО СОРОИД у ПРОМИТ проамерикаснки мозък може да я отрече :"преди 14 - 15 години тези терористи, които нападат служителите на реда, са били специално отгледани, обучени и финансирани от американските служби.По думите му това го е признала и западната преса и цитира заглавие от в. "Гардиън"
86
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ха ха ха :)И какво да оправдават, не разбрах аххахаИма 4 бази на САЩ в България от 10 години.Какво трябва да се оправдава не разбрах.Волен пак си прави пиар.Ние отговаряме на всички изисквания на САЩ и такъв конфликт тук е безмислен.Няма как да се случи!
85
11
 
29
 
! Отговори
nemam nervi преди 8 години
Тоя Гол *** пак изпълзя-- ама ще намаже някой братски руски ботуш
84
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** и протестърите са в амок ха..ха..
83
3
 
21
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Азисе, що искаш да се видим? За да те лежа после доживот? Не си заслужава заради такъв като теб да лежа в панделата даже 1 час.
82
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сащ ще ни изтребят ? Те ни изтребиха, с твоя помощ Костоф. Купувай билет за конския вагон , голям като салон, с направление Лом.
81
11
 
26
 
! Отговори
Нормален преди 8 години
Болен е много болен,на всичкото отгоре той е ***.
80
13
 
27
 
! Отговори
Апо преди 8 години
1.На Сидеров това му е работата - да си плямпа нареденото му от Москва.За плямпачка получава пачка - уредило се е кучето :)2.Сидеров е патриот колкто са и Доган , Местан и вмирисамния коч от Кърджалийско и Делиорман.3.Електората на Сидеров са все "юнаци" силни като селски бик и почти толкова умни.
79
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** ДРАСКАТ ГЛУПОСТИ ,ЧЕ СИДЕРОВ Е (ЛУД)АМА ЗАБРАВЯТ,ЧЕ ЕДИН НАЙСТИНА ОСВИДЕТЕЛСТВАН ЛУД БЕШЕ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ И СЪЩИЯ С ЕДИН ПОДПИС ВЪРНА БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО НА 40 ХИЛЯДИ ЕВРЕЙ В ПРЕБИВАВАЩИ В ПАЛЕСТИНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ИЗМИСЛЕНАТА (ДЪРЖАВА) ИЗРАЕЛ. ХА СЕТЕТЕ СЕ КОЙ Е ТОЗИ ПОЛИТИК ЛЕЖАЛ В ПСИХИЯТРИЯТА-ДА ЕВРО-АТЛАНТИКА И СЕДЕРУГА ФИЛИП ДИМИТРОВ,.АМА *** ЮДИ ПО ТАЛМУДИСТКИ ИЗКАРВАТ (ЛУД) СИДЕРОВ ЗАЩОТО Е НЕУДОБЕН
78
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох, не знам вече... Вярно, че е откачен, ама за "спящите терористични клетки" се оказа прав, арестуваха ги в Пазарджик тия ***, ако помните. И за златните ни находища е прав, дали сме ги на концесия срещу едно голямо нищо за България. И сега нищо чудно да се окаже прав, че се готви етнически конфликт у нас.
77
3
 
22
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
До АнонименБратчед, не е твоя работа кво защитавам и защо.
76
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименслед като спре да сади картофи нещо стана БОГАТ.
75
5
 
28
 
! Отговори
Болен Рубльов преди 8 години
Обслужвайки руско-сръбски имперски интереси, УДБА-шкият режим на Груевски очевидно работи за дестабилизирането и разпадането на тази нова Балканска държава. Българската държава се е пръкнала в сърцето на Източната Римска Империя преди 1330 години с българско оръжие в ръка, докато 20 годишното Сърбоманско Коминтерновско изтърсаче БЮРМ се е пръкнало с молив в ръка в кабинетите на Сталин и Тито ! Въпреки че по своя замисъл то е антибългарски политически проект, в огромното си мнозинство българският народ е доброжелателен към своите кръвни братя край Вардар и винаги се е стремил да помогне на тяхн