Патриотите цакат Калфин с проект "деца раждат деца"

ПФ внесе свои промени в закона, които ще засегнат най-вече ромите
Обновена: 14 май 2015 14:09 | 14 май 2015 12:07,
85
Патриотите цакат Калфин с проект "деца раждат деца"
Снимка: архив Булфото

Патриотичният фронт внесе промени в Закона за социалните помощи, с които се режат редица от правата на непълнолетните родители.

Една от тях е майките и бащите, които нямат 18 години, да не получават детски.

Подобни идеи имаше и социалният министър Ивайло Калфин. Въпреки че проектът му за промени е готов и бе внесен в парламента миналата седмица, ПФ внесе свои.

Това не са промени на Калфин, за първи път те бяха лансирани от мен, контрира днес обаче депутатът от ПФ Димитър Байрактаров. Промените ще засегнат най-вече ромското малцинство. Още при лансирането им от Калфин измененията срещнаха отпора на ДПС.

Сред измененията, които предлагат Патриотите, е и плащане на детските "в натура", ако Агенцията за детето установи, че паричната помощ не се изразходва по предназначение. Тогава държавата ще дава на детето дрехи, учебници и др.

Проектът въвежда и подкрепата за тридетния модел. Това означава, че помощите от държавата ще се дават до трето дете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
0
 
! Отговори
Ispolin4eto преди 8 години
До прясно - прясно:Е влюбени, влюбени... Колко да са влюбени?! Той я купил от родителите й за 20 000, а тя няма търпение да започне да краде, та да се докаже и да изплати парите, платени за нея. А междувременно ще изтръшка 3-4 маймунчета и ще гледа за 6 месеца първото, а после то ще гледа следващите и ще се учи на занаят.
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма да пипнат електората
39
1
 
20
 
! Отговори
Георги Ламбуров преди 8 години
ПАРИ за РАЖДАЕМОСТ :1) САМО СЛЕД 18 г. ВЪЗРАСТ2) САМО СЛЕД ЗАВЪРШЕН РЕДОВНО ПОНЕ 8-ми КЛАС3) САМО СРЕЩУ ПОНЕ 1 г. ТРУДОВ СТАЖ ПРЕДИ ВСЯКО РАЖДАНЕ4) И ВСИЧКО ГОРЕ-ОПИСАНО САМО ДО 3-то РАЖДАНЕ ЗА ВСЯКА ЖЕНА
38
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имали традиции да се женят и раждат малолетни! Никаква традиция няма, има свободия и неспазване на законите за да почнат по бързо да доят системата!
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 52абе то и децата на мъже над 50 години не ги очаква нищо добро ,на това дете дядо му ще го посреща от училище .Деца да правят хора в разцвета на силите и здравето си -за да са здрави ,гледани децата- а не индивиди ,които се размножават за бройката ,ей така да имат детски и социални помощи.Една хъхряща на 30 год с 7-8 деца -хубаво родила ги много ,и с какво точно допринася за държавата тази многодетна майка ?
36
2
 
0
 
! Отговори
до 62 преди 8 години
До До 59значи според теб момичетата на 19 год ''трябва задължително'' да се ''размножават с мъже на около 45-50 год/:)) когато имаш дъщеря на 19 год я дай за жена на 45-50год. ''зрял'' -презрял даже ''пич''.Много изследвания има -най добре е разлика във възрастта 5 години ,жената 25-30 г ,мъжът -30- 35 години .Но в живота нещата не се случват по план и по статистически изследвания
35
1
 
14
 
! Отговори
койчо преди 8 години
Браво за предложенията! Дано проявят твърдост до край и да имат подкрепа при гласуването им!
34
1
 
12
 
! Отговори
Деградация преди 8 години
62, това е точно така. Но това се отнася за физиологичното израстване на девойката или младежа. За умственото израстване, критериите са по-строги. Над 20 за девойките, над 25 за младежите. Дори след тази възраст, умственото развитие продължава да доизгражда своите нюанси. Това което става при *** е умствено деградиране с лед всяко раждане от малолетни или непълнолетни. Тази деградация се трупа след всяко поколение и довежда до първосигналното. Гова е самогеноцид на ***, подкрепян от ЕС
33
1
 
40
 
! Отговори
PATRIOT преди 8 години
АКО ЕС, НПО И ДРУГИ ПОДОБНИ СА ЗА РАЖДАНЕ НА ДЕЦА ОТ МАЛОЛЕТНИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ-ЗНАЧИ ПОДКРЕПЯТ ПЕДОФИЛИЯТА!!!
32
2
 
18
 
! Отговори
До 59 преди 8 години
Нищо не си разбрал от онова, което написах.Цялостното развитие на женският организъм е почти завършено към 19-20 г. Тогава може да започне да ражда. Друг е въпросът кой ще храни нея и децата й.Бащинството не е препоръчително за момчета под 20 г., защото процентът на техните деца, родени с аномалии е по-голям в сравнение с децата на мъжете в зряла възраст. Това не го твърдя аз, а е доказано с медицински изследвания- доста се писа по въпроса.
31
2
 
43
 
! Отговори
S преди 8 години
Кастрация на гнусните магнали !!!
30
1
 
25
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
До РумбоВъпросът е:Трябва ли да имат право на глас тези,които въпреки че са в цветущо здраве, не са допринесли с нищо за обществото,а напротив,всячески го разрушават и отнемат бъдещето на онези които създават всичко необходимо за съществуването му?Расизъм ли е това или жизнена необходимост?И трябва ли заради членството в ЕС да се оставим на произвола и да не вземаме мерки?
29
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 52Прав си. Господ е направил цялата работа криво, жените да раждат млади под 20 години - тогава децата се раждат с аномалии. Жената трябва да ражда след 40, най-добре към 45 години за да се раждат здрави деца.
28
1
 
7
 
! Отговори
Пак до 52 преди 8 години
Не случайно нашият народ е създал един насмешлив пословичен израз - "Приеало му се и то решило, че трябва да се ожени!"
27
6
 
18
 
! Отговори
АНТИРОМ преди 8 години
Никакви промени в Закона за социалните помощи. Не пипайте ЕЛЕКТОРАТА!Помнете ми думата - промени, които сериозно засяга ромите няма да има!!!
26
3
 
16
 
! Отговори
До 52 преди 8 години
Момичетата под 18 г. имат яйчници, които започват да функционират, като първоначално това става нерегулирано - хлапето не знае кога точно "ще му дойде неразположението".Много други анатомични органи и техните функции продължават да се развиват и не е препоръчително в този период момичето да става майка.Същото важи и за момчетата под 20 г. - при създадените от тях деца се срещат много повече аномалии, в сравнение с децата на мъже над 30 г. По този въпрос наскоро имаше статия.
25
2
 
30
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Спирането на масовото производство на безполезни индивиди,които освен за гласоподаватели,за нищо друго не стават е добра идея,макар и закъсняла!Особено ако се обвърже със стимулирането на раждаемостта при образованите и работещи хора!Само че от ЕС едва ли ще го позволят!Те самите са затънали до гуша в тоя проблем,но нямат никаква воля да го решат по категоричен начин!Заради гласовете на изборите се блокира всяка нужна стъпка в правилната посока!И тогава идва въпроса:Трябва ли да гласуват тези,ко
24
2
 
21
 
! Отговори
Ъ преди 8 години
Проблемът за децата си е проблем на тези които ги създават а не на държавата ! Да си правят сметката как ще ги гледат и издържат ! А ако е проблем на държавата тогава тя да определя кога и колко да имаш ! ТОЧКА !!
23
3
 
21
 
! Отговори
Тридетният модел - преди 8 години
ако го подкрепим, ще постигнем само един резултат - ромските деца ще са с около 50% повече от децата на онези хора, които работят, плащат данъци и по този начин гарантират съществуването на държавата.Затова, в наше време, в България трябва да се толерира двудетният модел:1. По-високи детски надбавки, независимо от доходите на семейството, но само за деца, които са първо и второ на осигуряващи се родители.2. Ако родителите не работят и не се осигуряват, надбавки само за първото дете.
22
23
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Деца не могат да раждат - това е пълен абсурд. Могат да раждат само жени, развити жени. Виновен е Господ защото е направил света криво, а не правилно както хората са казали с техните закони. Господ не си е свършил работата и не е направил жената да почне да ражда както хората са решили в закона едва на 18 години. Патриотите трябва да протестират против църквата, Българската православна църва трябва да се закрие, а не да ни подвежда да се кланяме на един смотан Бог който не си върши работата.