След Гърмен гръмна и в парламента

Валентин Касабов нарече Сидеров "перхидролен пудел"
Обновена: 27 май 2015 13:57 | 27 май 2015 11:26,
190
След Гърмен гръмна и в парламента
Снимка: архив Булфото

С остри реплики, обиди и изгонване на депутат - парламентът отбеляза напрежението в Гърмен. Там в събота се стигна до ескалация на отношенията между роми и българи заради зачестили битови кражби.

Разправията тръгна от изказване на лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Още по темата

"Защо отричате, че в Бълария се води гражданска война?", попита той. Националистът обвини някои от депутатите, че когато той е говорил за проблемите с ромите, те "хабер са нямали, казано на майчин език".

Сидеров припомни, че сега в програмата на Патриотичния фронт има предложение ромите да бъдат пращани в лагери.

"Представям си картина - коалиционното правителство на ГЕРБ праща ромите в лагери и вътрешният министър Румяна Бъчварова с камшик в ръка". Според Сидеров справка от гласуването в ромските махали показвала, че те гласували предимно за ГЕРБ.

"Знаете, че ако разрушите няколко незаконни постройки, ще дойде чичо Сорос да ви се скара. Единственият изход е скъсване с евроатлантическото колониално робство", каза още Сидеров.

Изказването му беше репликирано от патриота Валентин Касабов - "Велик е Путин и перхидроленият пудел е неговият пророк".

Репликата силно ядоса шефката на парламента Цецка Цачева, която изгони Касабов от залата. Това пък възмути Димитър Байрактаров от ПФ, който попита Цачева къде в правилника пише, че са налагат наказания за метафора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
6
 
28
 
! Отговори
sv. преди 8 години
До ВасилевBраво,гн.Василев,вижда се че сте интелигентен мъж, и искате да сте патриот,но едно не се разбира,защо защитавате гадовете масони ***,като те едно хубаво нещоо не са сътворили,освен смърт на духовно будни хора,които им показват керливите ризи,има една държава в света,която не е обективна за злото и това е сащ!Не е ли така?!!Та Цру са нанесли толко вреда на света,колко пясък няма в моретата!Първо ние тр.да сме патриоти и после .....фили,така БГ ще възвърне уважението СИ и старат!!
59
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз *Н РУСОФИЛ не съм ВИЖДАЛ !!!Ама това че са гласували за ГЕРБ е ФАКТ !!!БОЙКО с филията масло е играел МАЧ не ФУТБОЛ !Со МАЧ БОЙКО ? Ай ловю со мач!
58
18
 
17
 
! Отговори
75 преди 8 години
Нормално. Като искаш да ч...ш мадама,която е 30 години по-млада и 30 сантиметра по-висока от теб,не пудел ще станеш,ами оттатък ще минеш.
57
17
 
36
 
! Отговори
antiES преди 8 години
изкарваха го луд и какъв ли не,но той винаги се оказва прав,а от както стана и богослов му вярвам още повече
56
11
 
44
 
! Отговори
sv. преди 8 години
Хора опомнете се ,ние сме Българи и тр.да браним интересите си! А всечко ,което е казал Волен засега е 100% истина,не е ли така!??И знайте тези *** англосаксонски сороси,нищо ама НИЩО,не биха дали и направили за БГ,само тяхните интереси са 1-ви!Така,че Атака се оказва права във всичко!!!Тези от вашингтон,се радват ,че имаме малцинствени сблъсаци,и от това ще гледат да извлекат дивиденти,а що до ***,всички в лагери и гета с високи стени,як закон му е майката,та да видиме ще създават ли про
55
7
 
32
 
! Отговори
Аврамов преди 8 години
Сидеров не сме го виждали с руския консул, за разлика от Касабов, който си пие пиенето с турския консул по яхтите и умело се преструва на "антидепесар"!
54
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе този Касабов веднъж не го видях трезвен, откакто стана депутат. Абсолютен алкохолик.
53
14
 
37
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Абе плюете го Волен ама той май ще излезе прав за всичко - и за ЕРП - тата и за мизерните заплати и пенсии, които ни подхвърлят - за Русия и Крим вече доказа, че е прав - "мислете не е забранено" - цитирам една уважавана от мен истинска журналистка...
52
31
 
6
 
! Отговори
Фризьора преди 8 години
Е , това не му е за сефте на Сидер ага.
51
9
 
41
 
! Отговори
Българче преди 8 години
Волен е отново прав, а другарят Касапов - отново пиян.Приказката за пророка явно я е чул от мен: Един е Ердоган и Боко Турчина е неговият пророк, който му подари "Турски поток"!
50
34
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както се е напънало перходроленото пуделча,пак е оцапало гащите.Често му се случва
49
30
 
11
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 8 години
Перхидроленият пудел е получил разширени вени на врата.Справка- виж снимката :)
48
2
 
20
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
Не трябва да се дава голяма тежест на шоуто в парламента. То е част от политическата игра. Борбата с битовата престъпност е задължение на изпълнителната и на съдебната власт. А Атака и ПФ биха могли да се обединят поне за едно - да се промени законодателството така че всеки да може да защитава с оръжие семейството и имуществото си. За сравнение в конституцията на САЩ е казано, че правото на народа на притежава оръжие не може да бъде ограничавано.
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Политици и *и-две капки вода!За да нямат главоболия едни от други, то нека политиците се препознаят като *и !Хем ще имат права, хем ще крадат на воля, хем закон няма да ги лови , а БХК ще ги варди А народа....народа кучета го яли, щом не вземе сопата!
46
3
 
17
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Да цирк с ***. Забавно щеше да е ако не беше нашата Родина!Как да реагира нормален човек на тази лудница ? Повечето от нас са дали Клетва да си Бранят Родината! Ние не сме ***! Но часа в който ще грабнем автомата идва.
45
29
 
9
 
! Отговори
WTF преди 8 години
Като гледам целия електорат на Сидеров е спрегнат в коментарите под тази статия. Тежко е положението. Жалкото е, че има хора, които вярват че коментарите тук се пишат от обикновени хора, които си изказват мнението. А те всичките на Сидеров . Аз съм човек, който живее в България, но работи предимно с чужденци и има доста малко допир до българите и българското. Затова като чета и гледам за народното събрание, все едно съм на цирк :). Много е забавно :).
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като че ли сме си завряли главата в пясъка, а задните ни части стърчат навън..........Прави впечетление, че който не е удобен на системата, се осмива...Съдейки от коментарите по-долу, изглежда, че успяват да влияят на мнението чрез най-различни похвати...
43
7
 
9
 
! Отговори
БПФ преди 8 години
Грозно е, че две патриотически партии и техните лидери се джавкат, вместо да си подадат ръце в името на Отечеството !!!!Самозабравихте се, господа - затова ли гласуваме за вас?
42
7
 
14
 
! Отговори
взгляд преди 8 години
не разбрахте ли всички срещу АТАКА и БЪЛГАРИЯ в единен герберастки фронт
41
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До !А Валери на кой е пудел бе? На Бокооооо и Местаааан!