Орешарски бил виновен за проблемите на полицаите

Напрежението ще спадне, ако се подобрят условията на работа
185
Орешарски бил виновен за проблемите на полицаите
Снимка: Булфото, архив

Бившият вътрешен министър в кабинета "Борисов 1" Цветан Цветанов обвини експремиера Пламен Оршераски за протеста на служителите на МВР.

Още по темата
"През последните две години се взеха решения, които не знам дали бяха най-удачни за системата на МВР. Условията на работа по никакъв начин не се подобряват. Това натрупва определено напрежение и сега, когато се сложи на дневен ред и пенсионната реформа, това съчетаване на казуси провокира напрежение в системата за сигурност”, коментира той по Нова телевизия.

Той препоръчва на Румяна Бъчварова да определи заместник-министри, за да не спира преговорният процес с полицаите, които днес се готвят да издигнат палатков лагер пред парламента.
 
"Ако се подобрят условията на работа и се дадат добрите перспективи за българския полицай, напрежението ще се намали”, на мнение е Цветанов.

Относно инцидента между българи и роми в квартал "Орландовци" Цветан Цветанов коментира, че подобни инциденти са опасни, особено с наближаването на местните избори.
 
"Ако си припомним 2011 г., ще видите, че също имаше подобни инициативи, които бяха реализирани в цялата страна и те бяха точно в навечерието на местните и президентските избори”, поясни той, очаквайки това да се случи и сега.
 
Във връзка с изказването на Радан Кънев от РБ за евентуално партньорство между ГЕРБ и ДПС, Цветанов коментира, че някои политически лидери се опитват под една или друга форма да търсят провокация.  
 
"По никакъв начин не сме дали основание да се мисли по този начин. Ние търсим консенсус по важните национално значими теми. Ако вървим в тази хипотеза, единственото заявено решение за подкрепа на ДПС, това е за евентуалната кандидатура на Соломон Паси, която бе лансирана именно от Реформаторския блок”, заяви бившият вътрешен министър.
 
"Нашата цел на предстоящите избори е да имаме над 100 кмета, над 1700 общински съветници и да създадем устойчивост в стабилността на правителството, за да може да изкара мандата”, поясни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
24
 
! Отговори
pgsmr преди 8 години
ДА,ДА-всеки някой друг ви е виновен:))))))Харчлаци!!!25 млрд!!!УЖАС!!!
93
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гениално,казано от гения Цв.Цв и божествено(неопровержимо,недоказуемо,константно,аксиомично) от божествения Б.Б.Великолепни са и двамцата.За всичко е виновен някой друг.Те са безпогрешни.Откакто те ни управляват живеем в блажени времена.Наистина господ е.....Б.Б.
92
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След един месец и 3 дни се навършват 2 години от смъртта на проф. Евгений Николов. Той си отиде преждевременно, след като се осмели да направи професионално възложената му експертиза по дело, в което обвиняем беше всесилният вътрешен министър в първото правителство на ГЕРБ. На Цветанов подобава не да се прави на премиер и да коментира бившия премиер Орешарски, а да пише обяснения по случая с проф. Евгений Николов. Поклон пред светлата памет на човека, учения, учителя и експерта Евгений Николов!
91
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До редакторите:Моля скрийте тази снимка и я направете да може да се отварядопълнително с надпис 18+ и да има предупреждение зза хорасъс сърдечни проблеми и деца. Ако едно малко дете види тазиснимка няма да може да спи тази вечер.
90
0
 
27
 
! Отговори
Голем смех преди 8 години
Само така Цецо, всеки ден по 3 интервюта давай и до Нова година ГЕРБ ще падне от власт.
89
1
 
38
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Изберете Боко и Цецо още веднъж. Сигурен съм, вие можете :)))
88
3
 
28
 
! Отговори
гензо преди 8 години
НЯМАЛИ ДОБРИ УСЛОВИЯ, БЕДНИЧКИТЕ, КЛЕЧАТ КАТО ПРОСЯЧЕТА ПО КРЪСТОВИЩАТА ДА ГЕПЯТ НАРУШИТЕЛИ, ЧЕ НАВЪТРЕ В КВАРТАЛИТЕ БИЛО ОПАСНО И НЕДОХОДНО ДА СЕ НАВЛИЗА
87
0
 
41
 
! Отговори
полицая от сент троп преди 8 години
Не ми стана ясно...Цв. Цв. четири години преди това беше оправил дереджето, всичко беше ок и после Орешарски е разтурил всичко ли?
86
2
 
27
 
! Отговори
Статистика преди 8 години
Когато управляваше тройната коалиция на всички държавни служители заплатите се вдигаха с 10% годишно - 5% през януари и 5% през юли. Като дойде ГЕРБ на власт спря да дава такива увуличения. А цените на консумативи, услуги и стоки продължи да се увеличава. Орешарски също даде 5% януари, но след това го смениха пак крадците. За почти 4 години управление на ГЕРБ заплатите на държавните служители са 40% назад. Как да ги уважават и подкрепят, като са некадърни.
85
0
 
40
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Не случайно на този освен Цецо лъжецо викат и Цецо наглецо...
84
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това звучи като: Обама се насрал - Путин виновен
83
0
 
35
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
"Напрежението ще спадне, ако се подобрят условията на работа".А СЪВСЕМ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КАТО ТЕ ВКАРАТ В ПАНДИЗА.
82
0
 
48
 
! Отговори
светец преди 8 години
Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!
81
0
 
32
 
! Отговори
кой? преди 8 години
Пожарникарят, Роската и Цецо се возят в автомобил. Кой кара колата? От охраната на Софийския централен затвор.
80
0
 
33
 
! Отговори
да влиза в пандиза преди 8 години
Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!
79
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ са виновни! Борисов и Цвъко в затвора
78
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
българите сме големи мулета носим повече товар и от камилите.само протести му е майката.но без да се лее кръв нама да стане това истината неизбежна
77
0
 
24
 
! Отговори
sdgh преди 8 години
Цвъци иска пай от 16-те милиарда.Те обаче май вече заминаха!?
76
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като му чета/слушам изказванията на тоя, започвам да се чудя майка му и баща му първи братовчеди ли са или брат и сестра...
75
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ще се окаже че сме били управлявани от шизофреник