Цветанов твърдо зад кметовете на Варна и Пловдив

На места ще си партнират с реформаторите, но не навсякъде
18 сеп 2015 10:37,
12
Цветанов твърдо зад кметовете на Варна и Пловдив
Снимка: архив Bulphoto

Иван Тотев ще бъде избран за кмет на Пловдив, защото направи толкова, колкото за 25 години не са направили всички кметове, които са били до сега. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред Нова Телевизия.

"Самият факт, че той направи Пловдив да стане Европейска културна столица 2019 г., инфраструктурните проекти, това, което се получи в централната част и в кварталите. Смятам, че подобни кметове трябва да получават кредит на доверие и обществото е удовлетворено от това, което получава", заяви Цветанов.

На въпрос къде ще бъде най-трудната им битка за кмет, той отговори, че ще има трудни моменти и по-важно е спецификата кои са ни основните политически опоненти в тези трудни места.

"Навсякъде надпреварата ще бъде оспорвана, ние ще заложим на това, което сме правили винаги – позитивна и конструктивна кампания, разговори с хората, отчитане на дейността, която сме свършили досега, кои са били кметове и да представим максимално добре тези кандидати, които искаме да получат монопол като в Хасково, Монтана, Кърджали, където сме с нагласата да се борим за една-две общини и да можем да положим някакви по-сериозни основи", посочи той.

Той обяви, че на места ще си партнират с Реформаторския блок, но не навсякъде. "Ще бъде по-оспорвана битката в Хасково, защото реформаторите държат да остане сегашното статукво на Георги Иванов, а ние искаме да има промяна, прозрачност и много по-добра достъпна политика за и към хората и там сме конкуренти", обясни Цветанов.

"Във Варна те застават зад Чавдар Трифанов, а ние зад Иван Портних", добави още той и подчерта, че Трифонов преди е бил подкрепян от Цветан Василев и Николай Бареков. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ul lakva protivna murshq i vushka
9
0
 
4
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
ЦВАТАНОВ ЖИВ ЛИ СИ ОЩЕ, АБЕ *** МОШЕНИК ИЗМАМНИК КРАДЕЦ ИЗНУДВАЧ
8
2
 
8
 
! Отговори
правосъдие преди 8 години
Този защо не е в затвора?
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Организираната престъпна група ГЕРБ, вече е написала протоколите от изборите, само трябва да мине датата за да се официализира решението им
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На всеки гербер умствения му багаж е толкова да каже, че преди тях нищо не е направено и за всичко са виновни Станишев, Орешарски и хан Аспарух
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРЕСТЪПНИК! ПРЕПСТЪПНИК! ПРЕСТЪПНИК! МАФИЯ!УУУУУ
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един престъпник винаги ще застане твърдо зад други престъпници. По това и се познават......
3
3
 
11
 
! Отговори
456 преди 8 години
Е как няма да е? Ми те бесните кучета през девет села се надушват!
2
4
 
12
 
! Отговори
123 преди 8 години
ако тооо спичели, герб ще ги пизная защото в пловдив никой няма да гласува за този ...................................................................................смотан яяяя.
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
цецо крадецо и боратино от банкя ще довършат тая държава пълна с *** дето гласуват за тях и ще хванат самолета с пълни гушкиама тъпия народ си го заслужава