Десетки на шествие срещу волния Волен*

Искаха сваляне на имунитета на депутата
Обновена: 26 окт 2015 20:56 | 26 окт 2015 18:26, Веселина Йорданова
206

Снимка: Булфото

Десетки се включиха в мирно шествие срещу поведението на Волен Сидеров през изборната нощ.

Още по темата
Протестиращите тръгнаха от пл. "Св. Александър Невски" към сградата на НАТФИЗ, където Сидеров нахлу два пъти в рамките на една седмица, предаде "Фокус".

Минути преди шествието да тръгне към учебното заведение, събралите се изразиха своя протест срещу действията на народния представител чрез аплодисменти.

Протестиращите скандираха „Без имунитет”, „Искаме морал”, „Искаме законова промяна”. Обстановката беше спокойна.

Сред събралите се са студенти и преподаватели от НАТФИЗ, както и артисти и обикновени хора, които осъждат поведението на народния представител.

Протестиращите призоваваха за свалянето на имунитета на Волен Сидеров. Протестът приключи за около час, като малка част от хората изразиха желание да го продължат пред централата на "Атака". Полицейски кордон обаче им попречи и те тръгнаха към паметника на Васил Левски.

Протестиращите блокираха кръговото кръстовище на бул. "Васил Левски" и ул. "Московска".

По-рано от полицията съобщиха, че ръководството на СДВР предприема мерки по охрана и опазване на обществения ред във връзка с протестните действия.

*Информацията е обновена към 19.55 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
3
 
! Отговори
Антисоросоид преди 8 години
До СоросоидТи ще си труп преди пенсионерите. От наркотици това става.И за тревица ще има да нооооосиш ибрика....
61
2
 
2
 
! Отговори
ЗЗД преди 8 години
Сега убедихте ли се, че на България най-много й пречат партиите, сервилните управници и разединението?Решението е:- Да бъде вкаран в затвора "КОЙ", който и да е той!- Да бъдат забранени партиите поне докато не си стъпим на краката.- Управляващите да бъдат избирани мажоритарно и ДА ОТГОВАРЯТ за делата си.- Властите (съдебна, изпълнителна... ) да си заемат местата, за които им се плаща, иначе да се махат и постовете да се заемат от хора некорумпирани и компетентни.- ......
60
5
 
4
 
! Отговори
Соросоид преди 8 години
Ще си вземем държавата от турските и руски партии ДПС,атака и БСП.Това са партии на Държавна сигурност и ***** майката на България през прехода.Пенсионерите за щастие до едно десетилетие ще са трупове и електоратът на ДПС и атака ще изчезне.Тогава и краденето и продажничеството ще понамалее и България ще се оправи.Комунистите си отиват, това са последните ви гърчове и цирковата мамунка волен от яд и злоба ще подпали държавата, за да бъде забелязан.Добре че го пребиха.Утре и други атакисти
59
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простите хора разбират само от сопа.За това за атакистите трябва само физическа саморазправа.Ако се стигне до обществено напрежение, атакистите ще бъдат бити страшно много ,защото са по-малко от 1,5% от населението на страната.Ще ви изкъртим така че никога повече да не надигнете глава, продажници руски антибългарски.
58
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВСИЧКИТЕ СА НАРКОМАНИ И НАЙ-ДОЛНИ *** И НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ЖИВЕЯТ
57
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който защитава волен е или платен лично от атака с някой лев, или е турчин от ДПС или е руснак.Няма българин, който да милее за България и да обича страната ни и да подкрепя този еничерин.
56
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе аз на снимките виждам доста повече от десетки, но както и да е.И с тях и без тях, Сидеров е срам за нацията и предател на България.Опасен и лош човек, нищо добро не ни е донесъл откакто е във властта, само разделя народа и ни настройва едни срещу други.
55
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оооооооооооооо, пак тръгнаха "умните, интелигентните, красивите".....Господи, то и Волен явно не знае как се прави истинска политика, но че тези са едно стадо с примитивни реакции и елементарно социално устройство си е напълно ясно....Боже, къде отиде нашата креативна младеж, на новатори и мислители? Кавгаджии и инфантилни субекти...Нямат собствена мисъл и напълно дезориентирани....Жалко...В света вървят тетонични катаклизми, тия устройват селски свади и циркове. Пфу, срамота...
54
6
 
12
 
! Отговори
Фандъкова преди 8 години
Като гледам не са били десетки Оъново манипулирата обществеността целенасочено
53
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен е виновен на всичките Американски Дрисльовци за провала им на техният НеоЛиберастиченн Модел на Живот освен на тяхна територия носи единствено смърт и разруха в Цял Свят Арабски Пролети, Украински Зими и Български ЕсениБоклуци
52
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като видя Хр.Мутафчиев,Т.Токмакчиев и ония брадатите протестъри и започвам да се оглеждам за Н.Тицин.Ама хак им е Волен,като им е толкава акъла да им усмисля живота.
51
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затова ли се взе заем от над 20 млрд без обяснение? Аз не знам тези хора как веднъж са след 22 часа в неделя във Витиз, а след това имат време за шествия. Аз и в двата слчуая не мога. Защото в неделя вечерта се подготвям за работа в понеделник, а в понеделник съм на работа до 20:30. Явно тези не работят и не плащат данъци, защото иначе не виждам как става този фокус! Във всички случаи аз нямам намерение да плащам заема на ГЕРБ!
50
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На месец правя по 7 хил. лв. От началото на този месец съм спасил живота на 8 човека. Какво съм бил спечелил преди 2 г., и тогава по толкова печелех? Вярно, не е много, но съм доволен...............виж ... твоята гледна точка - гледната точка на можещия и работещия човек ... неудачниците клечащи в атака срещу парче пица, никога няма да разберат.Не си губи времето да спориш с *** ... работи както винаги и гради живота си. С това помагаш повече от всички политици взети заедно.
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДо 68. "имам си пари" ония дето ги спечели преди две години са на привършване, та реши пак да заработиш.На месец правя по 7 хил. лв. От началото на този месец съм спасил живота на 8 човека. Какво съм бил спечелил преди 2 г., и тогава по толкова печелех? Вярно, не е много, но съм доволен.
48
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако му направят един тест за наркотици на Волен какво ли ще покаже. Ако не се касае за екзогенна психоза при него, значи е с манийно разстройство, и мястото му не е в парламента, а в специализирано заведение.
47
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КУКЛОВОДЗа какво някой да ми дава пари за да протестирам срещу *щината, аз си имам пари. И не ща *** като Волен да ми дишат въздуха.
46
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВолГън го запомних завинаги като един жалък шмърка. на амфур. , ако съм на мястото на полицията ще го оставя с една патрулка не е нужно всеки ден да го виждаме на клек шопа след дискотечка с папагла чукалов почерени с 10 патрулки сеирджии.
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
VINOVEN E SOROS
44
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАТФИЗ е най-малкия университет с годишен прием 150 човека ,, и тези претендират за права да се наричат цялата българска младеж. 150 човека които предварително знаят , че единствения работодател са медиите на ЦРУ и киностудио на също на ЦРУ..
43
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко ви плащат от посолството на САЩ