Десетки на шествие срещу волния Волен*

Искаха сваляне на имунитета на депутата
Обновена: 26 окт 2015 20:56 | 26 окт 2015 18:26, Веселина Йорданова
206

Снимка: Булфото

Десетки се включиха в мирно шествие срещу поведението на Волен Сидеров през изборната нощ.

Още по темата
Протестиращите тръгнаха от пл. "Св. Александър Невски" към сградата на НАТФИЗ, където Сидеров нахлу два пъти в рамките на една седмица, предаде "Фокус".

Минути преди шествието да тръгне към учебното заведение, събралите се изразиха своя протест срещу действията на народния представител чрез аплодисменти.

Протестиращите скандираха „Без имунитет”, „Искаме морал”, „Искаме законова промяна”. Обстановката беше спокойна.

Сред събралите се са студенти и преподаватели от НАТФИЗ, както и артисти и обикновени хора, които осъждат поведението на народния представител.

Протестиращите призоваваха за свалянето на имунитета на Волен Сидеров. Протестът приключи за около час, като малка част от хората изразиха желание да го продължат пред централата на "Атака". Полицейски кордон обаче им попречи и те тръгнаха към паметника на Васил Левски.

Протестиращите блокираха кръговото кръстовище на бул. "Васил Левски" и ул. "Московска".

По-рано от полицията съобщиха, че ръководството на СДВР предприема мерки по охрана и опазване на обществения ред във връзка с протестните действия.

*Информацията е обновена към 19.55 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
12
 
16
 
! Отговори
дрога преди 8 години
Защо полицията пази магазинчетата продаеващи дрога?
41
7
 
17
 
! Отговори
КУКЛОВОД преди 8 години
БХК , АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ ДАЙТЕ ОЩЕ ПАРИ И ЗАПОЧВАЙТЕ ВСЕКИ ДЕН ПРОТЕСТИ СЛУГИ НА ДЯВОЛА КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ ЕНИЧАРИ.
40
13
 
13
 
! Отговори
citizen преди 8 години
А къде са "хилядите" привърженици на атака? Заети да треперят зад клавиатурите..
39
5
 
9
 
! Отговори
boko bo преди 8 години
Не Волен е проблемът, а тези които му позвилиха да стигне до тук. И това са всенародните любимци от ГЕРБ и БСП. А и не знам дали е известно, но има решение на Европейски съвет за създаването на горещи точки на територията на страни членки на Балканите. Ура... ГЕРБ ни води към тотална интеграция с нашите братя по кръв,манталит и култура-арабите. Кой квото си направи никой друг не може да направи. И нито дума за това по новините. Имало свобода на медиите. Хахахааа.
38
6
 
19
 
! Отговори
без насъскване преди 8 години
Цялата платена пропагандна машина на гербавата шайка се е включила в насъскването срещу Волен Сидеров.
37
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На първа линия виждам едно .... което работи при Фандъкова. Баща му военен пенсионер работи там от 20 години, уреди и сина си и снаха си.. Семейна фирма за крадене. Такива протестират.
36
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
милите.. тоя протест требваше да е за манипулирания вот, за идиотските закони и безнадеждността. Но дай хляб и зрелища на народа да не пита за истинските проблеми
35
14
 
9
 
! Отговори
asd преди 8 години
Много долни тез медии кaкво го пaзят тоз цaрвул ... десетки били нa шествието, сaмо от снимкaтa си личи че сa стотици дa не кaжa хиляди
34
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На министър предател и прецедент в изгнила държава Волен им е проблема. Отвличат вниманието от истински съществените неща и си плетат кошницата. А тези тука направо да почнат да скачат, кой не скача е ... това вече го играхме!
33
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето ги на снимката - те са надеждата (все по-намаляваща) за България.Изгонете ги и тях, (което вече успешно правите в последните 25 години) ... и ще си останете само червените селяни и прочее любители на другаря путин.само че тогава няма да има дори надежда, а само обор мучащи, безнадеждни ***
32
15
 
22
 
! Отговори
bg преди 8 години
Волен казва много истини неудобни на останалите партии подкупени от ЕС и САЩ.Устроиха му някакъв капан чрез който да го изкарат луд и ненормален и той се върза.
31
3
 
18
 
! Отговори
Цък преди 8 години
Колко удобно!!!А за Бутафорията наречена изборни резултати устроена от управлаващите ще има ли протести????Или това е нов етап от "мутренското" ни държавно устройство!?"Хляб и зрелища"....., колко удобно, направо, като поръчка!?
30
11
 
8
 
! Отговори
Неанонимен преди 8 години
Научете българският, драги националисти. И осъзнайте най-накрая, че сте никои, защото сте безполезни, необразовани ***, с култура на селскостопански труженици, но за разлика от тях - мързеливи. Вие сте кръгли нули, сравнени с тези момчета и момичета. С културата нямате нищо общо, ставате само за черен труд. Вървете лейте ч угун.
29
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българи, свидетели сме на чудовищна манипулация на вота, в която участват и лакейските телевизии на Мутрата, наречени незнайно защо национални.Не случайно не бяха допуснати други независими телевизии да отразяват изборния ден и изборната нощ.Сервираха ни се някакви измислени проценти на някакви измислени, но верни на партията социолози, раздухаха се, измисли се скандалът с Волен за отвличане на вниманието ...НЯКОЙ НАЯСНО ЛИ Е КАКВО СТАВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА (ако въобще е държава) ?
28
16
 
10
 
! Отговори
Боби преди 8 години
Хора, хайде вече стига с тия шествия, видяло се е че не става. Хванете това *** Сидеров и онзи Чукалов и ги спукайте от бой. Те са на два шамара живот и без това.
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Жорода разбрах ...били сте десетки хиляди и кво ?! ....до къде я докарахте ???
26
11
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
Бях там и бяхме хиляди, а не десетки.
25
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахахахахаа ...това е кадър от филма "Живите мъртви"-2015...събудете се хора ...Волен не е вашия проблем !
24
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте раираната костюмара на Волен--травестита!
23
9
 
17
 
! Отговори
S.O.S. преди 8 години
Помогнете на Воленчо, затворете го за да го спасим.