Десетки на шествие срещу волния Волен*

Искаха сваляне на имунитета на депутата
Обновена: 26 окт 2015 20:56 | 26 окт 2015 18:26, Веселина Йорданова
206

Снимка: Булфото

Десетки се включиха в мирно шествие срещу поведението на Волен Сидеров през изборната нощ.

Още по темата
Протестиращите тръгнаха от пл. "Св. Александър Невски" към сградата на НАТФИЗ, където Сидеров нахлу два пъти в рамките на една седмица, предаде "Фокус".

Минути преди шествието да тръгне към учебното заведение, събралите се изразиха своя протест срещу действията на народния представител чрез аплодисменти.

Протестиращите скандираха „Без имунитет”, „Искаме морал”, „Искаме законова промяна”. Обстановката беше спокойна.

Сред събралите се са студенти и преподаватели от НАТФИЗ, както и артисти и обикновени хора, които осъждат поведението на народния представител.

Протестиращите призоваваха за свалянето на имунитета на Волен Сидеров. Протестът приключи за около час, като малка част от хората изразиха желание да го продължат пред централата на "Атака". Полицейски кордон обаче им попречи и те тръгнаха към паметника на Васил Левски.

Протестиращите блокираха кръговото кръстовище на бул. "Васил Левски" и ул. "Московска".

По-рано от полицията съобщиха, че ръководството на СДВР предприема мерки по охрана и опазване на обществения ред във връзка с протестните действия.

*Информацията е обновена към 19.55 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
3
 
! Отговори
rm преди 8 години
волния волен ...абе и вие днес.беге сте страшни ***, точно като този отдолу.Кой ще храниш бе, недъгав, какво си изкарал ти през живота си.
101
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо тъпите полицаи не блъскаха и удряха тези платени и неграмотни протестиращи,а атакистите преди 5 дена когато имаха РАЗРЕШЕН ОТ ОБЩИНАТА МИРЕН митинг? В нито един момен Сидеров и компания не са създавали проблеми в НАТФИЗ и това се вижда на камерите. Проблемите ги съсдадоха полицаите когато по заповед на Борисов си тотално превишиха правомощията. Защо така не изнасят наркопласьори, търговци на цигари без бандерол ? Отговора е , че те работят на 100 % за ГЕРБ. ГЕРБ не искат никаква опозиция.
100
5
 
11
 
! Отговори
44 преди 8 години
А в деня на изборите програма Хоризонт на БНР целият предиобед сугестираше слушателите,с елементарни трикове,да гласуват с ДА на референдума!Питам ЦИК и СЕМ слушат ли радио,ще се самосезират ли да проверят колко е платено на тези слагачи?И прокуратурата също може да провери записа.
99
15
 
24
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
И ТИЯ ПРОТЕСТИРАЩИ АКО СА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ БИ ТРЯБВАЛО ДА СА УМНИ ,ДОСТОИНИ БЪЛГАРИ.ДАЛИ Е ТАКА ?ЩОМ СА УМНИ И ДОСТОИНИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ,ПРОТИВ ВОЯ НА ДЖАМИИТЕ,ПРОТИВ НАИ-СКЪПИТЕ ГОРИВА,ПРОТИВ КРАЖБИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ,ЕНЕРГО,ВИК,МАРИЦИТЕ,ЦАНКОВ КАМЪК,АНТИКОНСТИТУЦИОННАТА Д.П.С.КОНЦЕСИЯТА ЗА ЗЛАТО,АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ,ПРЕСТЪПНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ .ТОВА СА НЕЩАТА КОИТО СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ,А НЕ ПАТРИОТА СИДЕРОВ БЪРКАЩ ИМ КРАЖБИТЕ.
98
22
 
20
 
! Отговори
дядомраз преди 8 години
Повечко луди глави като Волен трябват! Нещата с меки китки няма да се променят!!!
97
27
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Платени протестиращи. Защо не протестираха когато разграбваха България? Когато милиони останаха без работа, когато хиляди се самоубиха от недоимък, когато интелигентните е будните хора напуснаха страната. Христо Мутафчиев ли е интелигентен? Това посредствено артистче. Позор!
96
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на тези от снимката които протестират им пожелавам ,ей този големият мъжага бияча на джуджета да ги срещне на улицата и да им удари по няколко юмрука с аргумента , че например не е харесал как го гледат!
95
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам вчера всички национални телевизии и какво да видя един двуметров мъж минимум 130 килограма забива две мощни крошета на едно белокосо джудже около 50 килограма , всичкото отгоре 3-*** полицаи са хванали здраво джуджето да не мърда! Радане , сега е Сидеров ти си следващият! Браво на всички национални телевизии , така се води политическа борба ,това са наистина сериозни аргументи!
94
8
 
17
 
! Отговори
На кадрите преди 8 години
пред НС,НАТФИС и офиса на Атака се виждат едни и същи дебеловрати "студенти"!Много се е променил вече "студентския" състав!Не разбрах имаше ли проверка за наркотици в павилиона ?И булевардът се казва не Раковска ,а "Георги Стойков Раковски" т. е от мъжки род е,както и великият революционер!
93
14
 
10
 
! Отговори
Манипулатори преди 8 години
Вие на 13 хиляди протестиращи дестки ли им викате ?
92
2
 
0
 
! Отговори
циника преди 8 години
131, ти хубаво ги използваш тези две уми - академична автономия, но със сигурност не разбираш, че ги използваш неотносимо към случая...
91
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Атакистките *** са изпълзели от дупките си... и продължават да използват едни и същи безсмислени "аргументи".Пичове, имам две думи за вас - академнична автономия. Тя е по-силна от всички депутатски карти и имунитети :)
90
7
 
5
 
! Отговори
циник преди 8 години
Малии аз си мислех, че Волен е от висшата раса свръх човек, а то една песница и се н.а.а, човека дар слово загуби, мълчи като мишок, гушка се в разплаканата Деничка и се скри под полата на Бъчварова и зад гърбовете на Боковите полицаите, дето по дефо му дължат извинение от както са се родили ХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!
89
5
 
14
 
! Отговори
Студент преди 8 години
Тези студенти учат в неделя 10 часа или участват в постановки тогава?
88
5
 
9
 
! Отговори
Тайфа преди 8 години
Тайфа "АРТИСТИЧЕН" ***.ОБЕДИНЕНИ ОТ ДЕВИЗА -НИЕ СМЕ С ВАС - КОИТО СТЕ НА ВЛАСПОДЛИЗУРКОВЦИ НА КУП.
87
2
 
10
 
! Отговори
! преди 8 години
На тия студиенчита, що не им сложат по идин пилон да Ви покажат какво могат
86
6
 
12
 
! Отговори
Некадърници преди 8 години
Тайфа НЕКАДЪРНИЦИ които друго нищо не могат освен да врякат като СТАДО ГЪСКИ. Тия от НАТФИЗ са пълни некадърници - 25 ГОДИНИ СА МНОГО.ВСИЧКАТА ТАЯ *** ОТ СОРОСИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ
85
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В нормалните държави протестират срещу управляващите! Тази шайка протестира срещу единствената изтормозена опозиция! Щото е по лесно, отгоре ги хвалят, награждават, поощряват и е безопасно.Атакисти ако протестират ще ги дърпат и бъхтат.Тея се вихрят комфортно, умно, красиво и ....
84
1
 
7
 
! Отговори
по Казандзакис преди 8 години
Христос отново разпнат!
83
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако всичко не бе излъчено директно, сега по всички уж медии щяха да ни обливат обилно, че Волен пак ударил невинни бабаити!