ГЕРБ с две имена за правосъден министър

Партията на Бойко Борисов не се готви за избори
12 дек 2015 10:04,
65
ГЕРБ с две имена за правосъден министър
Снимка: архив Булфото

В ГЕРБ се обсъждат две кандидатури за правосъден министър. Това обяви депутатката от партията на Бойко Борисов Десислава Атанасова пред ”Нова телевизия”.

Още по темата
Тя обаче отказа да издаде имената им.

Атанасова обясни и че в ГЕРБ очакват решението на реформаторите дали ще останат във властта или ще минат в опозиция, за да разберат дали те ще излъчат своя номинация за поста на подалия оставка Христо Иванов.

ГЕРБ не се готви за избори, беше категорична депутатката.

„Ако трябва след всяка тяхна закана да говорим за избори, от една година щяхме през 1-2 да говорим за избори”, обясни тя. „Идва зима, изправени сме пред бежанска криза, не трябва да има дестабилизация на управлението”, допълни Атанасова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
4
 
! Отговори
СКРОМНИЯ ПРИМИЕР преди 8 години
АЗ съм център нападател. Аз съм Винету читател. Аз парите ви раздавам. Аз илюзии продавам. Аз съм книжка за децата. Аз паша съм на раята. Аз мая съм за хлебаря. Аз съм гега за овчаря. Аз съм гума, аз изтривам. Аз бетона го наливам. Аз строя ви магистрали за да слушам все похвали. Аз съм слънце, аз ви светя, аз в зората заран трепкам, аз дарак съм вълна чепкам
44
0
 
5
 
! Отговори
dp преди 8 години
53, айнщайне, не ме мисли ти мене и хапчетата ми.Посочи пост в който съм хвалел управляващите.Не можеш - защото си евтин лъжец - руски слуга.Нито тезата ми се е променила последните 20-ина години - че съветстката агентура контролира "политиката" в БГ от 1944-а досега, промяната - значима - е в това, че след 89-аим се налага да се крият, нито за съжаление реалността е претърпяла промяна втова отношение.Да, от необходимостта да се крият обществото ни спечели много - но държат властта.
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"МУТРАТА си търси нов пудел" - ама Христо Иванов пудел ли беше ?
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 50То добре че само ГЕРБ пазарува избори .Ама какво да си помисли човек за РБ когато в Стара Загора съветник от РБ стана човек който е съден за купуване на гласове --Е разбира се човека е високо интелигентен и красив -ром е .
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
боко е велик и мачкай ***
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МУТРАТА си търси нов пудел
39
0
 
11
 
! Отговори
До 50 преди 8 години
Ще спечели пак партията на мутрата!Естествено с далавера и подмяна на вота.
38
1
 
2
 
! Отговори
Gazbarekov преди 8 години
Nominacia za Maia Manolova :-):-):-):-)chudesen post!:-):-):-):-):-)eh, kasmet!:-):-):-):-)
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До въпрос А кой извърши приватизиранията ??? Другарят Иван Костов --действителният шеф на ДСБ ,а по рано и на СДС.
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До dpОтиди да си пийнеш хапчетата.Допреди една седмица хвалеше управляващите . Явно си шизофреник.
35
2
 
8
 
! Отговори
dp преди 8 години
Че объркаха конците объркаха ги, съветското командване реши, че и да им гръмне легендатана тия по кабинетите е по-важно отколкото да допуснат работещ съд (да не им изпоосъдиагентурния апарат който държи властта тук, явно гръмването на агенти им е по-малката беля).Но нови избори и да има и да няма все тая, все още само подконтролни на КГБ са допусканидо "политиката" в БГ.Какво да се прави, тяхната армия последно е влизала тук, те държат властта.
34
4
 
3
 
! Отговори
Хризантема преди 8 години
А бе, под тази новина само зомбирани костовисти се допускат да дращят?
33
1
 
4
 
! Отговори
логичен преди 8 години
До реалист. Нали знаеш кой ще ги спечели. И то много убедително.
32
0
 
8
 
! Отговори
въпрос преди 8 години
И какво по-ужасно може да се случи на държавата от мафиотските управления през тези 26 години? Всички знаем,ч е няма държава- всичко е приватизирано, з акакво да плащаме заплати за хора, които са в тежест на гражданите в страна, в която държава на гражданите е само мираж?
31
0
 
7
 
! Отговори
все преди 8 години
има някаква причина да лъжат хората: първо революцията трябва да е нежна, после Костов виновен, та дойде онзи с имотите и доведе мутрите в управлението- корупция, разбито всичко, лустрация не може да се случи и т.н., сега бежанска криза и трябва да сме стабилни. Абе по-добре УЖАСЕН КРАЙ, ОТКОЛКОТО УЖАС БЕЗКРАЙ! ПЪлна лустрация и излизане от управлението на мутри, партийни секретари, дружинни ръководители и най-вече агенти на службите- НЕ СА ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ ДЛЪЖНОСТИ, да си гледат професията.
30
1
 
10
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 8 години
ТО СЕ ВИДЯ ,ВРЕМЕ Е ЗА НОВИ ИЗБОРИ
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Atanasova da Varne 26 miliona v sdravnata kasa Po neino vreme is4esnaha 26 ot kasata Barcelona kam minist. I is4esnsli mnogo antipati4na Jena falschiva usmivkata usta golama no bes pokritie 4uda se na boiko s kakvi jeni se e saobikolil hem grosni hem nahalni i vse ot komunisti4eski rodi tn pri komunagite ok i pri boiko ok
28
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой български политик не си представя живот извън властта? Кой открито бе казал, че извън властта за него живота свършва?
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ не се готви за избори, а за открит Бостан, защото досегашния бе прикрит!
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 36Защо не си взехте хубавото Деси в Силистра за народен представител от Герб, а ни го докарахте в Монтана ? Само ще ни плаши кокошките. Хората от Девинската болница не спират да я "Благославят на майка ". Не бих се учудил ако една от кандидатурите е на самата Десислава Атанасова. Щом като видяхме колко разбира от здравеопазване, защо да не разбира и от право? Гербаджиите са специалисти по всичко. Какви е деца раждала и ще ражда още гербаджийска майка?