ГЕРБ с две имена за правосъден министър

Партията на Бойко Борисов не се готви за избори
12 дек 2015 10:04,
65
ГЕРБ с две имена за правосъден министър
Снимка: архив Булфото

В ГЕРБ се обсъждат две кандидатури за правосъден министър. Това обяви депутатката от партията на Бойко Борисов Десислава Атанасова пред ”Нова телевизия”.

Още по темата
Тя обаче отказа да издаде имената им.

Атанасова обясни и че в ГЕРБ очакват решението на реформаторите дали ще останат във властта или ще минат в опозиция, за да разберат дали те ще излъчат своя номинация за поста на подалия оставка Христо Иванов.

ГЕРБ не се готви за избори, беше категорична депутатката.

„Ако трябва след всяка тяхна закана да говорим за избори, от една година щяхме през 1-2 да говорим за избори”, обясни тя. „Идва зима, изправени сме пред бежанска криза, не трябва да има дестабилизация на управлението”, допълни Атанасова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
14
 
! Отговори
до Поля преди 8 години
Кой да го каже - в Парламента всички са захапали кокала, на всички нещо им е обещано. Власт лесно се не пуска. Трудное човек да влезе честен в Парламента, да бъде допуснат да е вътре, а още по-трудно е да удържи на изкушенията и да остане честен. Радан Кънев и Христо Иванов го направиха, но трябват много повече. Избираме ги с гласовете на полуграмотни хора, а други се правят на над нещата и не гласуват. Това си заслужаваме явно.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде Цецо, идва нов пост за теб :). Вече нищо няма да ме изненада, тия горе ни се подиграват отдавна. ГЕРБ сигурно са доволни, особено ако им се размине и няма падане от власт. Сега поне няма кой да им пречи да си разпределят баницата. Отпаднаха неудобните, останаха послушните, омазани до ушите в корупция.
3
0
 
11
 
! Отговори
любопитен преди 8 години
На кое ли кръстовище тиквун се е сблъскал с новия кандидат?
2
0
 
20
 
! Отговори
Кратун преди 8 години
От опит знаем, че ГЕРБ нямат проблеми с кадрите. Там всеки става за всичко. Снимката е много илюстративна. "Тежката артилерия" дето оправи здравеопазването още миналия мандат...... Колко му е двама, че и трима да приготвят за министри на правосъдието. Колеги на Искра Фидосова с лопата да ринеш....
1
0
 
13
 
! Отговори
Кои две имена? преди 8 години
Цв. Цв. и Цвък Ухото ли? Крайно време е физкултурник да заеме и този пост!