ГЕРБ с две имена за правосъден министър

Партията на Бойко Борисов не се готви за избори
12 дек 2015 10:04,
65
ГЕРБ с две имена за правосъден министър
Снимка: архив Булфото

В ГЕРБ се обсъждат две кандидатури за правосъден министър. Това обяви депутатката от партията на Бойко Борисов Десислава Атанасова пред ”Нова телевизия”.

Още по темата
Тя обаче отказа да издаде имената им.

Атанасова обясни и че в ГЕРБ очакват решението на реформаторите дали ще останат във властта или ще минат в опозиция, за да разберат дали те ще излъчат своя номинация за поста на подалия оставка Христо Иванов.

ГЕРБ не се готви за избори, беше категорична депутатката.

„Ако трябва след всяка тяхна закана да говорим за избори, от една година щяхме през 1-2 да говорим за избори”, обясни тя. „Идва зима, изправени сме пред бежанска криза, не трябва да има дестабилизация на управлението”, допълни Атанасова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
16
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Ако "компетентната" госпожа от снимката се изказва за правосъден министър, нещата в страната не отиват на добре.
24
2
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
От сигурен източник разбрах, че от ГЕРБ са казали, че новият правосъден министър ще тежи на мястото си. Така че: Вариант 1- Искра Фидосова, Вариант 2 - Делян Пеевски. ЧЕСТИТО!
23
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изказа се *** дуловско Деси , тежката артилеристка на ББ
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам предложение за нов правосъден министър. На първо място искам да подчертая ,че е кадър на Герб.На второ място има опит в усвояването ,а това е любимата дума на Султана. На трето място, но не по значение , е че е възпитаник на прочутият Университет по правни науки от град Монтана .На четвърто има опит в решаването на правни казуси като това как се премества седалище на митница от град Видин в град Лом. На досетилите се ЧЕСТИТО. Става дума за бившата шефката на правната комисия - И.ФИДОСОВА
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като ни управлява ритнитопко-пожарникаро-папопомилван кадър, прочел 1 книга през целия си живот, но подземен бос с милиарди откраднати и изпрани левове, с които плаща вече колко избори да спечели. Народът спи и гладува. Страх го е да не дестабилизира управлението на Тиквун и компания. Че после кой ще му направи магистрали за чудо и приказ цели 15км за 5млрд лв за наши фирми? КОЙ?
20
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОСТАВКА на тройната коалиция: ГЕРБ АБВ ДПС! Всички разбраха, че Боко е част от модела КОЙ, снася на Бостан, Доганя и Прасеевски и им слугува. Затова вън от НС! Мутра! Мафия!
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази не става и за юристка на русенската болница!
18
0
 
20
 
! Отговори
Леле преди 8 години
Докога гербаджиите ще ни плашат с "не трябва да има избори, че ще се дестабилиИра държавата". Изборите са най-висша форма на демокрация. А оставката е морален жест показващ високо самоуважение. Тези политици не разбраха, че дори и 2ма човека да има пред НС те трябва да бъдат чути. Власта я даваме ние и можем да си я вземем обратно винаги. Бойко може би забрави 2013г.
17
0
 
18
 
! Отговори
Кратун преди 8 години
ГЕРБ е инкубатор на кадри. Всичките гербери са като дялани камъни - пасват където и да ги сложиш. ....наблягам - камъни.
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашата МУТРА си търси нов пудел и две парламентарни групи се мъчат да му угодятТова не се случва нито в Северна Корея, нито в арабските страни.Нашата мутра е по велика от диктаторите и султаните взети заедно
15
8
 
3
 
! Отговори
Само Бие Сие Пие! преди 8 години
Ех как ми липсва Станишко! Къде ли е сега бившия ни червен вожд?!
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слава на Путин, др Атанасова !
13
0
 
17
 
! Отговори
Петко преди 8 години
Да живее новата коалиция Боко,Местан,Гоце и Кунева, а и Каракачанката. Сега ще завалят реформи във всички сектори. Плюете по Х. Иванов, не го харесвам, но той единствен в тази държава излезе и без шикалкавене каза за "тежката зависимост на Б.Б.". Държавата се тресе а Боко рита топка.
12
0
 
13
 
! Отговори
я па тая преди 8 години
Шавливото Деси сложила учила за тежест и се изказва с менторски тон - бре,бре
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Taq kozichka Dushislava stava samo za edno......ne i da bade tam kadeto e sega.Za sajalenie tova e balgarskiq parlament.
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОСТАВКА на мутренското правителство на Бостан.....ДОЛУ Геноцида и Робството на крадливите,насраните,корумпираните мутренски некомпетентни КАЛИНКИИИИИИ....ОСТАВКА и народен съд по модела на Чаушеску
9
6
 
3
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Днес се надрусах на дивана и получих видение за последните мигове от живота на пилота от сваления рашки самолет. Познайте какво е видението:а) Пилотът пада, а бойците от умерената опозиция му вкарват толкова много олово в ***, че може да отвори фабрика за куршуми, но на него не му пука и вика: "Слава Путина, слава Пyтлеристан!"б) Пилотът псува Путин, кълне го и вика: "Джуджи, докъде ме докара!"в) Пилотът заспива и пропуска цялата патаклама.Е, познайте! :-D
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А СТИГА С ...ОСТАНА И ПРАВОСЪДИЕТО ДА Е В РЪЦЕТЕ ИМ И ТОГАВА ГЛЕДАЙТЕ СЕИРА...ДА НЕ СЕ ДОПУСКА В РЪЦЕТЕ НА УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ ДА СА СЪСРЕДОТОЧЕНО ВСИЧКО - ЩОТО ЩЕ СТАНЕ "КУЧЕ ВЛАЧИ -ДИРЯ НЯМА " И НАКАЗУЕМОСТ НЯМА ДА ИМА
7
0
 
11
 
! Отговори
ка преди 8 години
какалинкакалинка мая!
6
0
 
16
 
! Отговори
НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ преди 8 години
Тц, тц, тц, обсъждат се кандидатурите не на една, а на две калинки, ашкоолсун