Радан към Москов: Тръгни си! Но той май остава…

РБ се канят да искат промяна на коалиционното споразумение с ГЕРБ
12 дек 2015 07:00,
172
Радан към Москов: Тръгни си! Но той май остава…
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ДСБ Радан Москов поиска здравния министър и свой заместник в партията Петър Москов да напусне правителството и да мине в опозиция като него.

Още по темата
Очаквам Петър Москов да се оттегли от управлението, но какво ще реши ръководството на Демократи за силна България ще се разбере в събота вечер. Това каза Кънев в ”Панорама” в петък вечер.

Както стана ясно вчера Реформаторите ще обявят решението си дали остават във властта или не на заседание във вторник. Днес пък ръководството на ДСБ се събира в Поморие, за да вземе своето решение.

Въпреки призива на Кънев да напусне кабинета, Москов засега не го прави. Според запознати здравният министър дори е обявил пред най-близкия си екип, че остава в правителството на ГЕРБ, пише ”24 часа”. Вчера Москов и Борисов са имали 10-минутна среща насаме, от която Москов излезе с коментар, че е много доволен.

Реформаторите ще искат актуализация на коалиционното споразумение с РБ, за да останат във властта, съобщава още изданието. Те ще искат гаранции, че съдебната реформа ще се случи - с конкретни текстове, които да минат в конкретни закони. ”Искаме гаранции, че няма да се случи същото отпреди 2 дни, което създаде огромна пукнатина в доверието между ГЕРБ и РБ”, обясни Найден Зеленогорски.

Зад подобно искане застава и лидерът на СДС Божидар Лукарски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истинската причина за случващото се в БГ и ЕС е,че някои специалисти много дълго време успешно /защо ли?/ "дразнеха" руската мечка ,в резултат на което тя излезе от "бърлогата" си и вече не се знае дали и кога ще се върне обратно! Историята учи,че има навика да се качва на "обратния влак" след "успешни гастроли" в Париж и Берлин...А ако този път е решила да се разходи и "по света"- връщането й може да стане с някой североантлантически параход! Командата "Пази се!" е подадена и се изпълнява!!!
115
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Е, лекар да пуши - не му отива.
114
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радан Кънев - по-ивестен в някои среди, като - Радка Дълбоката!!!!!- ))))
113
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тоя защо пуши? Нали много знае и иска да облага вредни храни? Много философства кой бил плащал за здравето...
112
7
 
12
 
! Отговори
няма причина!!! преди 8 години
Министър Д-р Москов да спира на средата на дейността си...нито кораба потъва ,нито министъра е от бягащите...и 161 "облагите " са му един тежък труд и неблагодарността от късо - гледащите българи
111
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радане, Москов няма да си подаде оставката защото му харесва този пост и облагите! Ако трябва ще стане член на ГЕРБ!
110
4
 
6
 
! Отговори
дежа вюююююю преди 8 години
Кръстаки командва от мизансцена!!!
109
2
 
3
 
! Отговори
Мяу мяу преди 8 години
До: 156Ами именно де. Там да направят промени и то реални, а не само административни, за да има повече народ на хранилката. Същото е и сполицаите - седи и те гледа как си без колан, как си паркирал неправилно, как минаваш на червено, как си си затъмнил стъклата и т.н. И от това нищо не следва. Дори и рушвет го мързи да вземе. Ама на бройка сме ги докарали.
108
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така се оставя копанката !
107
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Мяу мяуА тези присъди не ги ли дават тези които снощи бяха на стъпалата пред съдебната палат облечени в тогите си ?
106
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДСБ бързо да отива в опозиция, че иначе жална ни майка. Да се внесе вече прословутата ЛУСТРАЦИЯ и да се приключва с всички ченгета, пожарникари, маникюристки-комсомолки във властта. ДПС ще видим какво ще я правим, но със сигурност те са корпоративно цяло с ГЕРБ и друго не можеше да се очаква. Ако българските партии бяха читави, ДПС щеше да е в политическа и финансова изолация. Но Бойко и Пеевски работят заедно, няма начин това да се случи сега...ДС-тата трябваше да си тръгнат още навремето!!!
105
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доспатската рушвeтчииска мафия прeвзe обштината в Доспат.Със автомати в багажницитe прeди изборитe бяха като патрулки при повиквания.шяиката на настояштият кмeт са гн Румeн Сариeв Вeсeлин чeркeзов и Алeксандър Куцлeв.Сариeв e наи старият мафиот от ДС.Изпразни язовира от риба разнасянe по политици и началници на МВР.Чeркeзов e бив6 обшт Кмeт и бивш обл Оправитeл сложeн от Иван Костов.Разнасят пeчeни агнeта риба родопски баници и сладкиши на Боико и Цвeтанв.А Чeркeзов e сват на кмeта Радeв.И прeди исeга eдна и съ6та банда си оправлява.Копирано от standartnews
104
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Boiko gi tyrsi samo kogato e na zor.
103
0
 
7
 
! Отговори
Мяу мяу преди 8 години
Докато кметове и кметчета сега си оправят баницата с проектите, сменят главни архитекти, комисии и др., ние се занимаваме с характеропатиите на тоя или оня. И то само приказки, брат. Някакви безумни позиции, декларации и не знам си още какво, от които нищо не произтича. Като със съдебната система - проблемът определено не е дали квотите са 6 на 6 или 6 на 5, а че за убийство дават условни присъди, а за кражба нищо. То бива прах в очите, ама чак толкова.
102
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е симпатичен с цигарата в устата. Как ще се оттегли. Кой бяга от хубавото..
101
0
 
8
 
! Отговори
Васо преди 8 години
"Реформаторите ще искат актуализация на коалиционното споразумение с РБ, за да останат във властта, съобщава още изданието. Те ще искат гаранции, че съдебната реформа ще се случи - с конкретни текстове, които да минат в конкретни закони. Искаме гаранции, че няма да се случи същото отпреди 2 дни, което създаде огромна пукнатина в доверието между ГЕРБ и РБ, обясни Найден Зеленогорски.Зад подобно искане застава и лидерът на СДС Божидар Лукарски."Ясно е значи. Гаранция Франция по народному.
100
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 147. Глупости. ПФ също гласуваха с ДПС - и те ли са в комбина? Аман от смешни конспиратори.
99
8
 
17
 
! Отговори
шоп преди 8 години
и двамата са ученици на Драгалевския крадец И.Костов
98
2
 
27
 
! Отговори
тръъъъъъъъътт преди 8 години
Радан към Москов: Тръгни си! Москов -"Да бе, току що си купих ново служебно БМВ, ти луд ли си?"
97
1
 
13
 
! Отговори
ОЛЕЕ... преди 8 години
АМА КОЙ ЩЕ ПУСНЕ КОКАЛА ТА ЗАТОВА ЛИ МОСКОВ ОБИКАЛЯШЕ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ПРЕДИ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИТЕ НАЙ ПОСЛЕ СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТА ИИИИИДА МИНЕ В ОПОЗОЦИЯ ЕЕЕХ РАДАНЕ ОБЪРКАЛ СИ ПАРТИЯТА В ДСБ НЯМА ЧЕСТНИ ХОРА А ТИ МИ ИЗГЛЕЖДАШ НА ЧЕСТНО МОМЧЕ САМО ДЕТО КОЛЕГИТЕТИ ОТ ДСБ ТЕ ПОДВЕЖДАТ- НИКОЙ ОТ МИНИСТРИТЕ ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК НЯМА ДА СИ НАПУСНЕ ПОСТА СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАКВО ТИ КАЗВАМ КОЙ Е ЧЕСТЕН И КОЙ НЕ