Радан към Москов: Тръгни си! Но той май остава…

РБ се канят да искат промяна на коалиционното споразумение с ГЕРБ
12 дек 2015 07:00,
172
Радан към Москов: Тръгни си! Но той май остава…
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ДСБ Радан Москов поиска здравния министър и свой заместник в партията Петър Москов да напусне правителството и да мине в опозиция като него.

Още по темата
Очаквам Петър Москов да се оттегли от управлението, но какво ще реши ръководството на Демократи за силна България ще се разбере в събота вечер. Това каза Кънев в ”Панорама” в петък вечер.

Както стана ясно вчера Реформаторите ще обявят решението си дали остават във властта или не на заседание във вторник. Днес пък ръководството на ДСБ се събира в Поморие, за да вземе своето решение.

Въпреки призива на Кънев да напусне кабинета, Москов засега не го прави. Според запознати здравният министър дори е обявил пред най-близкия си екип, че остава в правителството на ГЕРБ, пише ”24 часа”. Вчера Москов и Борисов са имали 10-минутна среща насаме, от която Москов излезе с коментар, че е много доволен.

Реформаторите ще искат актуализация на коалиционното споразумение с РБ, за да останат във властта, съобщава още изданието. Те ще искат гаранции, че съдебната реформа ще се случи - с конкретни текстове, които да минат в конкретни закони. ”Искаме гаранции, че няма да се случи същото отпреди 2 дни, което създаде огромна пукнатина в доверието между ГЕРБ и РБ”, обясни Найден Зеленогорски.

Зад подобно искане застава и лидерът на СДС Божидар Лукарски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
7
 
! Отговори
The End преди 8 години
като чета коментарите, установих че герберските *** са не по-малко увредени психично и от русофилите....закривай тази ***...
55
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кви бее тиа ДСБ ?
54
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До odyseyssХахаааа добре ти го казаха-обслужващ персонал хахааааааа
53
1
 
8
 
! Отговори
Здравна каса преди 8 години
В България всичко е възможно...кой да предположи, че човека който критикуваше остро ББ само преди година, сега му е верен паж и дори го нарича " Ваше Величество ".. толкова за Москов..
52
3
 
2
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
Тези реформатори няма да напуснат властта никога, защото след това няма да влезнат в парламента поне още сто години. Те са истински ползватели на услугата - парламент и българско правителство. Смятате ли, че те ще напуснат топлото и доходоносно място наречено Парламент. Във вторник ще се разбере, че българския народ не е разбрал, че те не искат да напускат, а се сърдят като малки деца когато не стане тяхното.
51
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако трябва да избирам винаги бих предпочел Борисов пред ДСБ и РБ зад които седят ЦРУ и куп НПО която единствена цел е да рушат държавноста.
50
3
 
2
 
! Отговори
Българофил-ка преди 8 години
До ЗапознатНапълно съгласна. Това е самата истина.
49
1
 
1
 
! Отговори
Българофил-ка преди 8 години
До АнонименДобре, а би ли дефинирал понятието си за Българофил?
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никога не бих нарекъл българофил човек, който действа задружно с ГОЦЭ. Затова не смятам, че ББ е представата ми за българофил. Съжалявам, явно имам други разбирания за това човек да си обича държавата.
47
4
 
3
 
! Отговори
Българофил-ка преди 8 години
До OdysseusИ ще съм на вахта, защото съм майка и защото мисля за децата си, и защото ми дойде до гуша от радамановци, костограбителовци и такива като теб, обслущващ ги персонал. Мисля за децата си. Не искам да имат несретната съдба на Облаче ле бяло. И няма да го допусна, колкото са ми силите. Силите на една майка са повече от силите на цялата американска администрация. Като мен са много. Ние сме армия, ние сме легион, легионът на Майките в България. Няма да го допуснем, каквото и да правите,
46
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никога не бих нарекъл българофил човек, който действа задружно с ДПС. Затова не смятам, че ББ е представата ми за българофил. Съжалявам, явно имам други разбирания за това човек да си обича държавата.
45
5
 
5
 
! Отговори
Запознат преди 8 години
Цялата "реформа" на РБ се състоеше в това да сменят Цацаров с проверен човек близък до 'Америка срещу България' и след това да започнат с политическа чистка и разчистване на сметки.Сега истерията е голяма защото Борисов ги усети що за стока са и не им позволи да окупират и съдебната власт.
44
5
 
3
 
! Отговори
Българофил-ка преди 8 години
By the way другите двама Odyseus се събудиха и действат според своевременно дадените им инструкции. Явно се стреснаха от поста на Българофил.Да, и аз мисля, че Борисов в момента е единствения Българофил в България.
43
3
 
5
 
! Отговори
Българофил-ка преди 8 години
До OdysseusДо Odyseus и всички тук. Odyseus не е един човек. Направих граматически, смислов и лексикален анализ на постовете, подписани с това име. Според мен поне трима души пишат под това име. Един използващ уличен език и с неправилна граматика, като този, който пише в момента, един, който има сериозна информация от англоезични сайтове и един който има информация от руски сайтове. На вахта е първия в момента, но ще се появят и другите двама когато се събудят и получат инструкции.
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БългарофилА ГЕРП представрява...ЕВРАЗИЙСКИТЕ интереси.
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това как да се гласува го пишат ДПС. Вече хората на Първан от АБВ правят предложения, за да не личи кой е шефът. Борисов пък се върти на всички страни само и само да си седи на власт. Не знам друго интересува ли го. Някога вярвах, че в този човек има морал. Управляват ни едни и същи хора от ДПС, ГЕРБ, АБВ и БСП. Нормалните не биват допускани в политиката, те емигрираха, а онези, които останаха, са малко, пък техните представители се налага да си подават оставката. Жална майка България...
40
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не се трият тук постовете на Odysseus който си позволява груби обиди, а се трият смислени и без обици и нецензурни изрази постове?
39
3
 
1
 
! Отговори
Българофил преди 8 години
До OdysseusКоя мафия подкрепям аз? Относно коя мафия подкрепяш Ти е ясно на всички. (а Трябва ли пък аз да те наричам "***"... вън от добрия тон е все пак).
38
4
 
3
 
! Отговори
ретро нано преди 8 години
Радан за РБ е като Станишев за БСП. Негативна разрушителна сила.
37
7
 
4
 
! Отговори
Българофил преди 8 години
Кой клати правителството и защо? Радан твърдата горна устна и неговото обкръжение представляват американските интереси, Атака и ДПС - руските, Кунева - френските. Значи правителството го клатят американците. Нека се обзаложим. Ако се стигне до сваляне на правителството, вярното пале на американците Дани ще остане външен министър във вече замисленото нелегитимно преходно правителство начело с Плевнелиев и излъчено от подставеници на американското посолство. Защо? Бойко излезе ....българофил...