Решават съдбата на Местан на рождения му ден

ДПС се събира извънредно в 13:00 часа днес
Обновена: 24 дек 2015 12:26 | 24 дек 2015 08:30, Александър Попов
116
Решават съдбата на Местан на рождения му ден
Снимка: Булфото, архив

Днес се очаква членовете на ДПС да се съберат на извънредно заседание. На него трябва да се реши дали лидерът Лютви Местан ще остане на мястото си или ще бъде сменен.

Съдбата му ще стане ясна навръх 55-ия му рожден ден.

Още по темата

До кризата в партията се стигне след критиките на почетния председател Ахмед Доган към ръководството на партията.

Според слуховете самият Лютви Местан може да подаде оставка, а вече тръгнаха спекулации и кои ще бъдат неговите заместници. Възможно е партията да бъде поета и от двама председатели.

Сред спряганите имена са тези на Филиз Хюсменова и Мустафа Карадайъ.

"Днес се свиква заседание на Централния съвет на ДПС в 13:00 часа, като в момента все още не е ясно мястото на провеждането. То ще бъде закрито", лаконична бе говорителката на ДПС Велислава Кръстева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво стана с комисията за преплитане на интереси,закриха ли я с онова тефтерче,събрание на връх рожден ден,нова схема,а,почукване до счупване на бокалите по шапките на бакалите.
20
2
 
4
 
! Отговори
Мизерио Колев преди 8 години
Щото си фалшив герой бе мой!
19
4
 
6
 
! Отговори
Мизерио Колев преди 8 години
Годината почти свърши! Викам да номинираме някой с титлата Кукумицин на годината. Номинациите са както следва. Василев, ***, Шопа, Сидниту, Ястреба. В категорията Еротика първото място то се знае е за бат ни Минку Мандолинку;))))
18
4
 
19
 
! Отговори
ХА преди 8 години
ВСИЧКИ КРАДЛИВИ РЕШЕНИЯ БОКО ГИ ПРЕКАРВА С МЕСТАН А ТОЙ ТУРСКИ ШПИОНИН,Е ТОГАВА БОКО КЪВ Е??????
17
12
 
3
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Селяни, бъдете лоялни евроатлантически членове , а не русофилски ***!!!Пуснете си преведени турски новини на български, а не обратното да превеждате българските, и бъдете в крак с това какво става в света и региона!Селяни, днес е ден за надежда, а вие каква надежда имате след като нямате индустрия,селско стопанство и пазари, а синовете,дъщерите и внуците ви гледат все на запад!Селяни, следите ли ми мисълта???Агент Грег Пачет!ЦРУ!!!
16
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен дали има и той агентурно име ?
15
0
 
8
 
! Отговори
парадоксално преди 8 години
ДПС= агнешки кебапчета и кюфтета, евтина бира, баклава и рахат локум, Коледни партита и бг патриотични песни по турски!Догане пребери си версиите!!!
14
2
 
15
 
! Отговори
1221 преди 8 години
Голяма Еврейска Разбойническа Банда съкратено ГЕРБ
13
2
 
10
 
! Отговори
бай иван преди 8 години
Колкото и неприятна да ми е истината, ако ДПС бъде закрита ще се пръкнат други радикални и етнически партии.
12
10
 
2
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Селяни, искате ли да ви пуснем като за начало десет хиляди икономически мигранти пардом бежанци с бради и забрадки!Нали забравяте, че една вълна от бежанци и бедната ви държавичка отива на кино, Брюксел далеко, а Москва си има нейни проблеми!!!Агент Скоти Ейдър!ЦРУ!!!
11
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До булгарЩо се чудиш? Местан е първият и най-важен ортак на Боко още от кафето в Боровец. Падането на Местан води до нестабилност и падане на боковата коалиция и правителство.Оставка!
10
4
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
сега ставам и не съм разбрала още натовецът райме излезе ли отпосолството на шалварите
9
1
 
10
 
! Отговори
Това е правилното за преди 8 години
Това е правилното и единствено заглавие-"Днес ДПС в 13:00 часа ще бъде закрито"25 г СТИГА, крайно време е тези да минат на държавна издръжка в ...Белене, достатъчно опрапастиха цялата държава!!!
8
2
 
10
 
! Отговори
УЖАС преди 8 години
Тая Филиз две думи на кръст не може да каже на български, а в главата й няма нито една мозъчна гънка! Ще ги призная ако изберат Джейлян Сфинята баш на Коледа за лидер!!!
7
12
 
2
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Селяни, вече официален религиозен празник в България ще бъде Курбан байрам, отивайте да бачкате го.***, за да може да купувате нашите стоки и продукти произведени в китайски и турски фабрики!Агент Джеръми Пфайфър!ЦРУ!!!
6
5
 
14
 
! Отговори
булгар преди 8 години
От сутринта на Коледа( бъдни вечер) в православна България слушаме само за фесове по водещите медии! Преки включвания, Виктор Николаев е в някакъв екстаз и е яко настръхнал с/у Доган все едно Местан го е цанил за адвокат!Хора къде живеем!? Чия е България!? Това ли е най-важното!? Що не дадът някоя служба в църква, ами ни занимават с ДПС!? Всякаш найстина тия режат баницата...
5
2
 
10
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
На връх най-християнския празник пак намериха начин да влезнат в домовете на всички чрез новинарските потоци тия гадове!Навръх Коледа нищо друго не е по-важно от техните проблеми и всички ние трябва сега да се ангажираме с тях.Аман!
4
2
 
26
 
! Отговори
ист преди 8 години
Тази сутрин професор Тадаръков постави рекорд, като облиза три пъти от всякъде Доган. Според него Доган освен гениален хидро инжинер, е философ, работи върху разпадането на материята, и сега е на финал разработката на ядрена кафеварка .Върха на облизването е, че Доган бил по българин от българите. Евала Тадъръков. Счупи глупомера. Боже пази България от професори близачи.
3
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доган пак доказа, че най-големия български политик!
2
6
 
14
 
! Отговори
е да де преди 8 години
Доган излезе по-българин от цялата дясна и лява $*** и въпреки всичко трябва да се внимава с него общо взето той нищо не прави случайно .