Провокатори и платени агитки излизат, МВР го твърдят

Удряме контрабандата, констатира Десислава Атанасова
Обновена: 28 яну 2016 09:45 | 28 яну 2016 09:37,
149
Провокатори и платени агитки излизат, МВР го твърдят
Снимка: архив, Булфото

На протестите пред Народното днес ще има провокативни групи и платени агитки, които ще създадат излишно напрежение. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пред Нова телевизия, като се позова на официална информация.

Още по темата

Днес от 15 часа пред парламента ще се проведе протест под мотото "Национална Стачка - Тук Сме".

"По данни на МВР са установени провокативни групи и платени агитки, които ще се включат в насрочения протест пред Народното събрание и ще създадат излишно напрежение", посочи Атанасова.

Според нея има определени групи от хора или определени икономически кръгове, които искат да нагнетят излишно напрежението на фона на всички скандали в съдебната система и на фона на мониторинговия доклад за правосъдието.

"Аналогът с подаването на оставката на кабинета през 2013 година и коментирите дали сега ще има такава са неподходящи. МВР този път установиха достатъчно рано, че има хора, които излишно създават подобно напрежение. Доколкото имам информация вече са установени конкретни данни и лица, а не само някакви псевдоними в мрежата. Тоест на тези хора би им се търсила някаква отговорност за някаква дейност", коментира Атанасова.

Тя заподозря още, че добрата работа на НАП и агенция "Митници" удря по бизнеса с контрабандата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
23
 
! Отговори
ТАЯ КИФЛА преди 8 години
добре се е уредила с 10 бона заплата и затова може да лъже
11
7
 
2
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Е време е да спрат ултраси те на тепсиев тия откога зеха да разбират от политика говоря за синя българия ултрас запад и нам какви си това сие чисто тяхна боза
10
2
 
31
 
! Отговори
Сокче преди 8 години
Казват,че вие ГЕРБ и МВР сте мафията не ви ли е поне малко срам Атанасова!?
9
1
 
22
 
! Отговори
nemam nervi преди 8 години
Тежката артилерия ми прилича на прашка
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страх ли Ви е, страх ли Ви е, ГЕПаджии? Съд за Вас!
7
2
 
18
 
! Отговори
ХМ! преди 8 години
НА ТАЗИ ИЗОБЩО НЕ И ВЯРВАМ ТОЛКОВА МИ Е ОТВРАТИТЕЛНА ГОВОРИ ДА НЕ ЗАСПИ МИСЛИ ЧЕ ГОВОРИ СТОЛА СИ НАРОДА ЗАХИТРЯ Е ИМА МАЛКО .....НО ДАНО НАМАЛЕЯТ ОЩЕ
6
2
 
34
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 8 години
А защо всички медии вкупом се засилиха да пишат как всичко е една платена провокация?????Кой се мъчи да ни убеди в това?Защо се притъпява единствения интелигентен съвременен начин за показване на недоволство-чрез протести????Защо се мъчат да ни убедят че няма смисъл да се скача срещу системата?Защо в няколко новинарски сайта масово се банват АйПи адресите на хората за да не могат да пишат негативни неща срещу управляващата върхушка?Живеем в много по опасни времена от уж комунизма преди '89а
5
2
 
17
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
От кога са забранени протестите, от идването ви на власт ли, още ли не виждате създадената ситуация на бедност, по добре изследвайте защо се появи ислямска държава и ще разберете , защо са протестите.
4
2
 
29
 
! Отговори
Булгар преди 8 години
Тая кукумявка с вид на магазинерка от бакалия ни говори глупости!През 2013 не бяха ли същите *** , които като умни, ранобудни.... и т.н. , за да се "борят" срещу това което в момента правят стократно по- гадно!
3
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази лейка изобщо няма да я коментирам.
2
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С вашите камъни, по вашите глави. Кога смъквахте правителства не мислехте за стабилността и не бяха платени агитките, сега са платени? Вън от парламента и от съда на всички мижитурки! ВЪН! ПИСНА НИ ОТ ВАС!
1
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много мъка насъбраха назначените капиталисти от БКП-БСП . Те правят бизнес с държавни поръчки или с контрабандна стока . За друго не ги търси , защото партийни и комсомолски секретари на какъв бизнес са научени , познахте само да крадат и лъжат . Да ама Борисов ги резна от всичкото кражби и сега ще протестират за достоен живот . За тях достойния живот значи да плащат на работниците по 400 лв. месечна заплата , а на фолкаджийките по 1000 лв. на вечер .