Провокатори и платени агитки излизат, МВР го твърдят

Удряме контрабандата, констатира Десислава Атанасова
Обновена: 28 яну 2016 09:45 | 28 яну 2016 09:37,
149
Провокатори и платени агитки излизат, МВР го твърдят
Снимка: архив, Булфото

На протестите пред Народното днес ще има провокативни групи и платени агитки, които ще създадат излишно напрежение. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пред Нова телевизия, като се позова на официална информация.

Още по темата

Днес от 15 часа пред парламента ще се проведе протест под мотото "Национална Стачка - Тук Сме".

"По данни на МВР са установени провокативни групи и платени агитки, които ще се включат в насрочения протест пред Народното събрание и ще създадат излишно напрежение", посочи Атанасова.

Според нея има определени групи от хора или определени икономически кръгове, които искат да нагнетят излишно напрежението на фона на всички скандали в съдебната система и на фона на мониторинговия доклад за правосъдието.

"Аналогът с подаването на оставката на кабинета през 2013 година и коментирите дали сега ще има такава са неподходящи. МВР този път установиха достатъчно рано, че има хора, които излишно създават подобно напрежение. Доколкото имам информация вече са установени конкретни данни и лица, а не само някакви псевдоними в мрежата. Тоест на тези хора би им се търсила някаква отговорност за някаква дейност", коментира Атанасова.

Тя заподозря още, че добрата работа на НАП и агенция "Митници" удря по бизнеса с контрабандата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
Ужассс преди 8 години
Браво на МВР и службите ,показаха си голите *** или по точно пражките(каките в нета на бюрата в службите) пред ислямистите що за стока са!Трябва да падат оставки бе *** некадърни!
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА НАМЕРИМ ИСТИНСКА РАБОТА НА МВР!epicenter.bg/article/Avtomobil-na-turskiya-poslanik-parkira-do-stalbite-na-Natsionalnata-biblioteka/91152/2/0
70
0
 
0
 
! Отговори
GERGANA MANEVA преди 8 години
МВР ТВЪРДЯТ ТОВА ,КОЕТО ИМ Е УДОБНО!
69
0
 
3
 
! Отговори
тя преди 8 години
Свещенна простота! Нито имаше агитки , нито имаше провокатори , нито някой ми плати , че бях там! Измишльотини и едни и същи простотии
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що е този рев и квалификации бе Десислава Атанасова? По времето на кабинета Орешарски имаше всекидневни протести пак от гореописаните провокативни групи и платени агитки. Сега са пак същите само че на ГЕРБ не Ви изнася. Не защитавам БСП, те са същите *** като Вас.Първо се вижте Вие какви ги вършихте после ревете като Ви прилагат същия номер.
67
1
 
2
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
"Заплакала е Македония, заплакалаза той ми Путин, Путин, Владимир.Каде си Путин, Путин, Владимир?Сега да дойдеш от ЕУ и НАТО да ме куртулишКаде си Путин, Путин, Владимир,сега да дойдеш от Америка да ме куртулиш?"Слушам те народ, народ поробен, македонски,внуци на Александър Македонски.Сега ке свършам яз во Сирия и во Турция,и одам тамо в Македония.Ние сме народ, народ православен, най-добар.Яз ке ви спасам от дявол америчкиКлимент и Наум нас ни дадоха слово, азбукаВие ни дадохте църква и писменост.Климент и Наум нас ни дадоха слово, азбукаи ние това не го заборава
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато слепец води слепци всички ще паднат в пропастта.
65
2
 
12
 
! Отговори
СЛАВА НА РУСИЯ преди 8 години
ДА ИМ ПОКАЖЕМ , КАКВО Е "български майдан"!Да им вземем парите от банките , и да избием колонизаторите.РУСИЯ ПАК ЩЕ ДОЙДЕ , ДА НИ ОСВОБОДИ!
64
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Герберите прозилизат от семето на заптиета по време на турското СЪЖИТЕЛСТВО. Затова и така ги бранят, та чак промениха и историята. Позор !
63
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде аз се обличам да излизам за протеста. Взел съм си една *** яйца. Дано стигнат за дебелогъзите крадци.
62
12
 
2
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Я се съберат 300-400 слабоумника ,я не.
61
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голям страх тресе герберастките крадци и мошеници.Що така ?Нали са много стабилни и страна процъфтява. Корупцията де.
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A ZASHTO NE TRIABVA GERB I BORISOV DA SI PODADAT OSTAVKATA?NA PARVO MIASTO SME PO KORUPZIA V EVROPA,NAI-BEDNITE HORA S NAI-NISKITE ZAPLATI V EVROPA.NAI-LOSHOTO MIASTO ZA GIVEENE,NAI-MNOGO MLADI HORA NAPUSKAT BALGARIA ZAVINAGI.ZATOVA LI NE TRIABVA DA SE ISKA OSTAVKATA NA BORISOV,ILI I TOVA E PROVOKAZIA?
59
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквата я полазили калинки, че дори говорят, ама само глупости можеш да чуеш от тях!
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЖиборА може може. ГЕРБ затова издигнаха лозунга "НИЕ МОЖЕМ ".
57
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе тези много ги е страх.Вече цяла седмица говорят колко е лошо да се протестира срещно тях и че това си е направо метеж. Страх ,та страх п........
56
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червените *** да говорят за корупция е все едно педофил да иска да стане детски учител . От 1944 г. БКП-БСП убива собствениците за да им вземе имотите и парите . Това продължава и до днес от техните наследници. Последния пример е как ограбиха банка КТБ и Станишев си купи имение в Швейцария и Брюксел . Та така другари комунисти-социалисти-капиталисти , но винаги терористи .
55
1
 
18
 
! Отговори
до 115 преди 8 години
Ами ще продължи да прави това, което правеше и преди ГЕРБ - а именно - тутурутки за по 2 лв на площада в Дулово.
54
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страх ги е Тиквите, страх ги е. Ще изпуснат лапането. Пак ще има павета по празните кратуни.
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Б,Б, П, П