След метлата – с парцала!

Премиерът решен да изкорени цялата корупция в държавата
20 фев 2016 18:39,
224
След метлата – с парцала!
Премиерът с подарената му метла. Снимка: Facebook

Благодаря на дамите за символния подарък, който получих тази нощ на летището. Не само на тях, но и на всички граждани категорично заявявам, че съм абсолютно решен да измета и изчистя цялата корупция в държавата, каквото и да ми коства това, написа днес премиерът Бойко Борисов на страницата си във Facebook.

Още по темата

Метла, завързана с националния трибагреник, подариха снощи чистачките на министър-председателя и му пожелаха с нея да измете всички корумпирани, за да нямало съмнения върху името му и цялата държава.

Той пък им обясни, че вече бил правил много метли. "Но колкото и да метеш, все остава още боклук, та трябва да се минава и с парцала", каза им Борисов. Той им заръча да му оставят метлата на правителствения ВИП, за да си я вземе, като се прибере от Брюксел.

Именно в бегийската столица премиерът съобщи, че е спряна обществената поръчка за почистването на Летище София от външна фирма, след като чистачка от аерогарата се е свързала с него.

"Първо, това е голяма поръчка. Второ, се подготвят документите за концесия. Трето, заплатите на стотина души поне ще паднат наполовина, а в същото време аерогарата и РВД в момента, заради огромния трафик са на много добри печалби", допълни той.

"Достъпен съм, дали е чистачка или съдийка - все тая", уточни Борисов.

Премиерът потвърди, че може да има нови спрени поръчки, ако има съмнение, че не са направени както трябва. Той съобщи, че е възложил на вицепремиера Томислав Дончев да бъде направен регистър на търговете както с европейско, така и с национално финансиране.

"Целта на спирането (на търговете) не е да унижим някоя фирма или да посочим някои хора с пръст. Точно обратното – да е убедено обществото, че е прозрачно", подчерта Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на кaлъфа от Дортмунд ще му кажа, че най-добре се смее този, който се смее последенсмешно ви е сега за метлата, а после ние ще се смеем като жените ви в Германия почнат да раждат опушени талибанчета с неустановен произход
113
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Бойко, мачкай комунизите! Щом пищят, значи България е на прав път.
112
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще измете магнолиите.
111
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С какво излага България,Борисов? Че спира сделки, с които се смучат неоправдано милиони от бюджета ли или че обръща внимание на една бедна чистачка?
110
0
 
16
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Предлагам да започне от министерството и от парламента.Ние сме търпелив народ и ще дочакаме това.
109
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧЕТА НА НЯКОИ ДРУГАРИ ПИСАНИЯТА И СЕ ЧУДЯ! ВЪЗХИЩАВАТЕ ЛИ МУ СЕ? ЩОТО АЗ НЕМОГА ДА СЕ ВЪЗХИТЯ ОТ ЕДИН КОЙТО ИЗЛАГА БЪЛГАРИЯ ПРЕД СВЕТА. НО ВИЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТОЗИ С МЕТЛАТА ЗАТОВА НЯМА КАК ДА НЕ МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАТЕ НА ПРОСТОТИИТЕ. КАКТО СЕ ИЗРАЗЯВА СЪЩИЯТ ТОЗИ С МЕТЛАТА. АЗ СЪМ ПРОС И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ. ЗАТОВА ГЛАСУВАТЕ ЗА МЕН! И ЕДНО НЕГОВО СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНО ВЪЗКЛИЦАНИЕ. ПОМНИТЕ ЛИ ГО? А ТО Е! А ОТГОВАРЯЙ "ДА ТЕ ***" Е ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАТЕ! АЗ НЕ СЪМ НА ВАШЕТО И НЕГОВОТО НИВО!
108
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ехх, а на магистралката министърка какво ще и подарят?
107
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе младеж от Дортмунд.Цяла България Ви се смеем на немските ***.Меркел се снима със брадати, те изнасиват и колята те я търпят.Германците станахте за смях.И ти си един *** сред тях.Един обикновен манггал щеше да защити жените си, а германците са педдалиии
106
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тюфлека с метлатас метлата по главата
105
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие по-добре махнете от поста д-р Менгеле, който от министерския си трон тероризира уязвимите хора - болните, старците, слабите, а те са милиони у нас. Този ... изпитва ненормално чувство, мисли го за сила, че ще принуждава хората да се чувстват престъпници и да слагат палец, за да върнат част от парите си, взети им от държавата за здраве. Ние ""НЕ РАЗРЕШАВАМЕ НА ДЪРЖАВАТА" да плаща с нашите пари за предателски действия и скрити неща, за ГАВРА С ЧЕСТНИТЕ ХОРА в беда! НЕ СЕ ИНАТЕТЕ! Злокобно е!
104
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм горд, че Бойко Борисов му е министър -председател,и ме е срам от снобите, които коментират тук,срам ги било видиш ли от метлата, бре, бре...
103
0
 
2
 
! Отговори
Бай_Онзи преди 8 години
Is it a bird is it a plane,no it's super Bokko :) Fly Bokko Fly :)))
102
4
 
8
 
! Отговори
До 145 Дортмунд преди 8 години
Теб от метлата ли те е срам?Ти какво работиш в Дортмунд? Явно те е срам от обикновените хора.Ами ако случайно станеш премиер ти ще се пукнеш от надуване, бе.
101
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали ни направи реклама пред цял свят, а иначе и той може да е турска тоалетна.Един друг не знам как се казваше каза че сме лош материал.До 146ти.
100
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пиша ви от Дортмунд . Преди малко гледах новините по RTL водещият на новините едва не падна от смях когато излъчиха репортажа на другаря ви министър председател с метлата. Никога вие които живеете Бг няма да бъдете гледани с добро око и авторитет. Винаги ще ви третират като 3-то качество *** и ще си мислят че всички сте такива като този с метлата. Казвам ви го съвсем откровенно. Когато пристигнах в Германия преди 20 години не съм си и представял че ще имате такъв "умен" метач за министър!
99
1
 
13
 
! Отговори
еделвайс преди 8 години
Тази госпожа има лека ръка - ще последват още подаръци. От капепетата по българо- гръцката граница. Но всяко нещо с времето си..... И според заслугите.
98
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тея им варна метлатана мен оти не ми варнеш магистралата Хемустова е расизъм срещу по-едрите хораПевевски Де ПаСЕ
97
1
 
12
 
! Отговори
Идеалист преди 8 години
На герберите и пиарите им като тях п...ти!
96
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато този прислужник направи още пакостинови дълговеще бъде измете от народас метлата по главатаи ще избяга в демократичния свят
95
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nema takava darjava.