ДСБ призова: Втори мандат за Плевнелиев!

Тъмносините искат всички десни да го издигнат като независим кандидат
Обновена: 13 май 2016 17:33 | 13 май 2016 16:52,
160
ДСБ призова: Втори мандат за Плевнелиев!
Снимка: ДСБ

ДСБ поиска втори президентски мандат за Росен Плевнелиев.

Радан Кънев и хората му предложиха всички десни партии да се обединят около сегашния държавен глава като независим кандидат.

Тъмносините настояха преди всичко ГЕРБ да поемат инициативата.

Лидерът на ДСБ Радан Кънев обясни, че след излизането на АБВ от властта, мнозинството е разрушено и така се отваря фронт за тежки геополитически атаки отвън.

Росен Плевнвлиев може да бъде успешен гарант за геополитическите приоритети на страната, категоричен е шефът на ДСБ.

Той обясни, че не са водени преговори с Плевнелиев по въпроса и обясни, че очаква това да направят от ГЕРБ.

Според ръководството на ДСБ обединена дясна подкрепа зад Плевнелиев ще му даде необходимата увереност и ще му помогне да спечели президентските избори.

Кънев е убеден, че ще има предсрочни парламентарни избори. Той отправи призив към "всички десноцентристки, реформаторски и проевропейски  партии и структури на гражданското общество" за обединение в единен политически субект, който да гарантира реформи "след неизбежните предсрочни избори".

Лидерът на ДСБ смята, че така от управлението ще бъдат изолирани левицата, ДПС и ”всички  форми на популизъм и антиевропейски национализъм”.

Кънев отново обвини ГЕРБ, АБВ и ПФ, че нямат достатъчна воля за реформи. ”На управлението са нужни не нови договорки и съмнителни партньори, а силна реформаторска алтернатива. Политиката на договорки дава шанс на левицата и ДПС за възстановяване на политически позиции”, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИКОГА!НАРОДЕ, ОПОМНИ СЕ!
70
33
 
9
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
Ей, червени долни платени нещ*стници.Плевнелиев ако се кандидатира за втори мандат, ще го спечели на 100%, независимо колко помия излеете по него, платена от господарите ви от масква.Това е най-силният ни президент от началото на прехода.И ДСБ са долни ****епки, че натискат ГЕРБ и президент да обяват своята кандидатура по отрано, за да могат да подготвят по-добре компроматната война.
69
6
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До Анонимен 83,умньо, през нас вече минава тръбица, споко. А Южния паток технически е невъзможен, заради което казвам, че е политически проект
68
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПешкоКуха лейко, а по северен поток газа откъде идва от истанбул? Много *** народ се навъди.
67
3
 
4
 
! Отговори
Смех преди 7 години
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!Ха ха ха ха ха ха ха ха ха хаааааааааа!
66
7
 
7
 
! Отговори
skatelite преди 7 години
До 50. Тези твоите братя, руснаците, не ни ги пробутвай. Братувайте си с тях, целувайте им краката и задължително мразете всички останали. Възниква един въпрос, ако някой е от македонския край и е българин, трябва ли да е благодарен на руснаците, въпреки че те не са освободили тази част от балканите? А с квалификациите "престъпник" по-полека, току виж някой те издирил и осъдил, като онзи от Кърджали, дето ръсел клевети във facebook.
65
4
 
6
 
! Отговори
Mu преди 7 години
Ох, ама като вземат да се разтройват леворезбарите, ми е хем тъжно , хем весело. Хубавото е ,че все пак нямат цикъл.
64
9
 
3
 
! Отговори
skatelite преди 7 години
До 54 - хахах, да, германците искат Путин. Всеки може да отиде до Берлин, пред Райхстага има един ненормалник с плакати, дето вряка. Туристите се снимат пред него за спомен. Има и "силни" митинги в подкрепа на Путин, по някога дори ходят повече от 20 души.
63
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами хубаво, но защо да се кандидатира пак, то няма кой да гласува за него :)Народа го видя, що за стока е ... този е бита карта!
62
3
 
11
 
! Отговори
боже преди 7 години
До КаратанасКакъв комунизъм в България не е имало такъв,ти си болен от злоба лекувай се.
61
13
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До ЕЖКО-ПЕШКОВовата се праи на луд, ама леко леко му се разказва играта. Още мине не мине и лъже публично какви загуби сме имали от неизпълнението на патока. Сега откъм "левицата" почнаха с реториката, че разбираш ли Вовата нямал време да се занимава с България, затова приказките за руска намеса у нас били несъстоятелни. Е, че на всеки два дни се провежда я бессмертний полк с портрети на др. Коба и Ленин, я някоя друга русофилщина, тва нали не бива никому да прави впечатление
60
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези сериозни ли са или се гаврят с човека ?На човека му е пределно ясно, че не става за тази длъжност и им отговори подобаващо !
59
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха,ха,ха!Ама да ви кажа направо се развеселих!То бива майтапи,ама чак такива Радане от теб не очаквах!До сега си виках: Радан е готин,страшно ми прилича по мрънкане на Яне, ама сега вече направо си те приобщавам по прозорливост със Станишката и Местан!
58
9
 
1
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До Анонимен 70,всичките патоци, напоследък се пуска муха за Кримски паток, дето пак през Варна и так дале
57
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИКОГА!!!
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пешко, кой "паток" :)))))))))))))))))
55
3
 
18
 
! Отговори
питам преди 7 години
Откога комунистическите запъртъци като Плевнелиев ви станаха толкова драги бе реформатори, десепари, седесари, ДДСари, офШари, хомодругари и ДСари? Нали уж сте върли антикомунисти!
54
2
 
12
 
! Отговори
шпикер преди 7 години
автогол на номер 5 от отбора на Канада...Радана Кънефффффффф
53
2
 
25
 
! Отговори
Мартин преди 7 години
Роско нема да го изберем отново никога
52
1
 
14
 
! Отговори
user преди 7 години
Много ми харесва, като направи онази сериозната физиономия :)Толкова сериозен да става ... не е истина, а най-много се затруднява, като трябва да направи кръгом :)Не е имало път, в който да не залитне :)