СДС за ДСБ: Да предложиш брак на съседката с обява...

Така сините коментираха офертата на Кънев за втори мандат на Плевнелиев
Обновена: 20 май 2016 12:24 | 20 май 2016 12:04,
4
СДС за ДСБ: Да предложиш брак на съседката с обява...
Снимка: Архив Булфото

"Издигането на Росен Плевнелиев от ДСБ беше като да предложиш брак на комшийката с обява във вестника, а и на всичкото отгоре да поканиш и съпруга й на сватбата. Тези неща се правят по друг начин."

Така зам.-шефът на СДС Костадин Марков коментира офертата на ДСБ към лидера на ГЕРБ за обединение около кандидатурата на Плевнелиев за втори мандат. Вчера Радан Кънев поднови предложението си и поиска ДСБ и РБ да уточнят приоритетите на парламента в следващите месеци. 

Днес от СДС излязоха с декларация, в която призоваха хората на Кънев, БЗНС и НПСД да уточнят веднъж завинаги дали са опозиция или част от мнозинството. Сините разкритикуваха колегите си за последните действия и ги обвиниха в разцепление на РБ. 

"Даваме ясен знак, че повече така не може", каза Марков. Той обяви, че в РБ комуникацията е изчезнала отдавна, но с последните изявления на ДСБ чашата е започнала да прелива. 

Синият шеф коментира и присъединяването на БЗНС на военния министър към опозиционния блок в РБ. 

"Ако Николай Ненчев наистина демонстрира своята опозиционност, мисля че е редно да напусне кабинета", каза още Константин Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХАХАХАХХАА, А САМО ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ ГЛАВНОКОМАНВАЩИЯ И, НАШИЯТ СЛАВЕН ПРЕЦЕДЕНТ, НИ ПРОМИВАШЕ МОЗЪЦИТЕ КАК МОЩНАТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ ЩЯЛА ДА СРАЗИ РУСКАТА АГРЕСИЯ. С ПРАШКИ.