Динко към Борисов: Дайте ми отряд да ловя мигранти!

Ямболията обещава "птиче да не прехвръкне границата"
8 сеп 2016 17:30,
153
Динко към Борисов: Дайте ми отряд да ловя мигранти!
Снимка: архив "Булфото"
Динко Вълев от Ямбол поиска среща на четири очи с премиера Бойко Борисов. Той има идея как да спре потока от бежанци през границата и иска подкрепа от министър-председателя за идеята си.
 
Динко се прочу като ловецът на мигранти, след като хвана 11 сирийски бежанци с голи ръце. Заради действията си той получи призовка и трябваше да се обяснява в полицията, но и на излизане от там обяви, че няма да спре да преследва нелегалните чужденци у нас.
Още по темата
 
Идеята на Динко е в страната да бъдат сформирани доброволчески отряди за охрана на границата, финансирани от държавата. Според него в гражданските формированията трябва да влязат бездомни и бедни хора, които в момента ровят в боклука, за да живеят. 
 
Вълев иска правителството и премиерът Бойко Борисов да го подкрепят. Динко настоява за среща на четири очи с министър-председателя, пред който е готов да представи идеята си във вече узрял вид, каза самият той пред "Дарик".
 
Ямболията обясни, че ако държавата му даде картбланш да лови законно мигранти ще организира действията по границата с изключителна прецизност.
 
"Ние не отиваме да се бием, просто отиваме да им кажем, че не им е мястото тук и да се връщат", каза Динко.
Всички участници в отрядите задължително ще преминават през психотестове, а пистолет ще се дава на всеки десети.
 
"Ако премиерът и правителството ме подкрепят, за да има доброволни отряди, птиче няма да прехвръкне през границата. Ако те ми разрешат да нося отговорност с подкрепа от правителството, ще го направя по най-строгия начин, ще бъде изпипано по най-добрия начин", зарече се Динко.
 
Той обясни, че хората с оръжие в отряда ще трябва да имат разрешително.
 
"Да не сме тръгнали на екскурзия?! Не отиваме на границата, за да правим циркове, всичко трябва да е изпипано", каза още ямболията и допълни: "Има хора, които бъркат по кофите, защо да не им се дадат пари, за да пазят границата".
 
Самият той пък щял да се радва един ден, че той е дал идеята и ще го споменават с добро.
 
Динко е убеден, че с личния си пример е вдъхновил Унгария за острата й политика спрямо бежанците и създаването на доброволчески отряди по границата.
 
"Унгария видяха от мен, защото Динко от Ямбол даде идея и те на база на тази идея събраха 3000 динковци и си решиха проблема", допълни той.
 
Динко е категоричен, че не е изкушен от политиката и призова да не го атакуват с предложение за включване в редиците на различни партии.
 
"Това не е моят спорт и не ме възбужда да бъда политик. Ако аз се кандидатирам за политик, означава да стана като всички останали. Аз не искам да съм като останалите. Аз може да имам малко, но си е мое", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не трябва да чакаме разрешение от продажните политици. Трябва сами да се организираме и масово да подкрепим Динко и Перата с всички ресурси.
18
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
DO 19 , S TASI BARAKA NYAMA KAK DA LOVI I ULICHNI KUCHETA. TOVA E BRAK. KATO MODEL E SA ISHVURLYANE OT ARMIYATA, TYA E S DVA DVIGATELYA I HARCHI 50 l. NA 100km. SA GRANIZATA TRYABVAT DRUGA TEHNIKA.
17
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мали сега от БХК ще се подмокрят...
16
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С едно изречение - Див селяндурник.
15
7
 
14
 
! Отговори
Динковщина преди 7 години
Човекът решил да се прави на щатски рейнджър от границата с Мексико. Лошо няма. Мечтите са си негови.Проблемът обаче за България не е Динко, а динковщината. Късметлии сме, че сме най-бедната ЕС страна иначе сега бежанците (всъщност в огромната си част икономически имигранти търсещи добър живот в ЕС но в богатите страни членки) да са ни заляли като потоп. Правителството просто прехвърля проблема на Турция, ЕС и се моли да ни се размине...както винаги !
14
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
S TASI SNIMKA I FLAGA NA BG, TOI SE PODIGRAVA!. SATOVA SI POVEDENIE TRYABVA DA SI PONESE OTGOVORNOSTA ILI DA GO PROVERYAT V PSIHODISPANSER
13
5
 
3
 
! Отговори
schleuser преди 7 години
A mojeli da vrashta samo tez bez pri pak na drugite da pomaga saß fener?
12
3
 
18
 
! Отговори
Mitaka преди 7 години
Това е високопроходима малина, която може да плува, затова е като лодка, старичка, но върши табота в кални месности, мисля е с вериги. Да има отряди е добре, но като Унгария с 6 месеца курс на обучение. Турция трябва да затвори границата със Сирия и няма да има нужда от отряди
11
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До психиатърАрмията и полицията като численост са 3 пъти по- малко, отколкото бяха преди 5 години, а бежанския поток е 10 пъти по- интензивен, отколкото преди 5 години.
10
35
 
14
 
! Отговори
мяу преди 7 години
Аз на този индивид и пистолет на топчета не бих му дала... а и като чета какви ги говори, бежанците изглеждат май по- малка заплаха за обществото, от колкото той.
9
40
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко Бозавия от Ямбол с голямата глава и още по- големия мерак да ограбва с АТБ-то ценности от бежанците.Ако бяхме нормална държава, вече щеха да му пръскат пърдялника от *** в дрънголника.
8
29
 
13
 
! Отговори
психиатър преди 7 години
в тази държава е пълно с душевно болни с "идеи"...имаме достатъчно армия и полиция, за да въоръжаваме бездомни клошари....
7
11
 
17
 
! Отговори
Striker преди 7 години
Ми той премиера е на акъл и визия като Динко, колко му е.
6
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се появи такъв отряд българсике медии ще ги изкарат престъпници.
5
10
 
4
 
! Отговори
do 8 преди 7 години
kak kakvo nali shte gi obere
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ABE DINKO, NE E RABOTATA DA LOVISH BEJHANZI. RABOTATA E DA SE PASI GRANIZATA OT NELEGALNI BEJHANZI. TOVA SE ISKA OT BG. - KATO GI ULOVISH NA BANYA LI SHTE GI VODISH, S PIZA LI SHTE GI NAHRANISH, V GRADINATA LI SHTE KOPAT, NISHTO NE KASVASH KATO GI ULOVISH ?
3
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАлооу, долописалото на шльокавица анонимно г-оведо, от къде се пръквате бе!? Я се изтапани и кажи какво мислиш пред всички, като Динко. Да видиш тогава майтап...
2
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Роналд Лаудер е собственикът на бТВ и вицепрезидент на Световния еврейски конгрес, който има около $4 млрд. и с тях изкупува медии по цял свят, за да прокарва политиката на глобализъм и мултикултурализъм, опитвайки се да пречупи волята за борба и национално самоопределение
1
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко предизвиква Борисов за шампионския пояс на кечфедерацията.