Динко към Борисов: Дайте ми отряд да ловя мигранти!

Ямболията обещава "птиче да не прехвръкне границата"
8 сеп 2016 17:30,
153
Динко към Борисов: Дайте ми отряд да ловя мигранти!
Снимка: архив "Булфото"
Динко Вълев от Ямбол поиска среща на четири очи с премиера Бойко Борисов. Той има идея как да спре потока от бежанци през границата и иска подкрепа от министър-председателя за идеята си.
 
Динко се прочу като ловецът на мигранти, след като хвана 11 сирийски бежанци с голи ръце. Заради действията си той получи призовка и трябваше да се обяснява в полицията, но и на излизане от там обяви, че няма да спре да преследва нелегалните чужденци у нас.
Още по темата
 
Идеята на Динко е в страната да бъдат сформирани доброволчески отряди за охрана на границата, финансирани от държавата. Според него в гражданските формированията трябва да влязат бездомни и бедни хора, които в момента ровят в боклука, за да живеят. 
 
Вълев иска правителството и премиерът Бойко Борисов да го подкрепят. Динко настоява за среща на четири очи с министър-председателя, пред който е готов да представи идеята си във вече узрял вид, каза самият той пред "Дарик".
 
Ямболията обясни, че ако държавата му даде картбланш да лови законно мигранти ще организира действията по границата с изключителна прецизност.
 
"Ние не отиваме да се бием, просто отиваме да им кажем, че не им е мястото тук и да се връщат", каза Динко.
Всички участници в отрядите задължително ще преминават през психотестове, а пистолет ще се дава на всеки десети.
 
"Ако премиерът и правителството ме подкрепят, за да има доброволни отряди, птиче няма да прехвръкне през границата. Ако те ми разрешат да нося отговорност с подкрепа от правителството, ще го направя по най-строгия начин, ще бъде изпипано по най-добрия начин", зарече се Динко.
 
Той обясни, че хората с оръжие в отряда ще трябва да имат разрешително.
 
"Да не сме тръгнали на екскурзия?! Не отиваме на границата, за да правим циркове, всичко трябва да е изпипано", каза още ямболията и допълни: "Има хора, които бъркат по кофите, защо да не им се дадат пари, за да пазят границата".
 
Самият той пък щял да се радва един ден, че той е дал идеята и ще го споменават с добро.
 
Динко е убеден, че с личния си пример е вдъхновил Унгария за острата й политика спрямо бежанците и създаването на доброволчески отряди по границата.
 
"Унгария видяха от мен, защото Динко от Ямбол даде идея и те на база на тази идея събраха 3000 динковци и си решиха проблема", допълни той.
 
Динко е категоричен, че не е изкушен от политиката и призова да не го атакуват с предложение за включване в редиците на различни партии.
 
"Това не е моят спорт и не ме възбужда да бъда политик. Ако аз се кандидатирам за политик, означава да стана като всички останали. Аз не искам да съм като останалите. Аз може да имам малко, но си е мое", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
20
 
! Отговори
)))))))) преди 7 години
Севилският бръснар, втора част, ария на Динко към Баце:- Динко е тук и Динко е там, хващам мигранта и го връзвам със свинска опашка за срам!Баце недоволства:- Динко е тук и Динко е там, но евроПАРАТА ще иде зян!Махай се Динко, ти не разбираш, че се опитваш да ме обираш!
58
12
 
11
 
! Отговори
555 преди 7 години
Малеее, тоя съвсем си повярва...
57
1
 
15
 
! Отговори
ист преди 7 години
Динко много си наивен. Няма кой да те пусне в голямата мигрантска ИНДУСТРИЯ .Може да си отвориш магазинче, да продаваш чорапи, но ловенето и превоза на мигранти е голяма далавера. Щях да пиша че са намесени всички власти, но се уплаших и се отказвам.
56
0
 
27
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Някои май не са разбрали,че управляваната от ГЕРБ държава няма желание да спре незаконно влизащите в страната тъй наречени мигранти.
55
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е селските мутрички да са заинтересовани, тези бежанци носят доста кеш в себе си.
54
12
 
12
 
! Отговори
Майко да не чуят преди 7 години
Малийй в какви трудни времена живеем! Иска Динко бандитко да ни пази!
53
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отряди по границата така или иначе има и действат, а противниците им са анонимни ислямски мишоци, които само цвилят по форумите. :)
52
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох как ще си намериш майстора, Динче.Как ще пищиш като момиченце, докато те обладават трима бивши барети на Саддам, от негърски произход...Как само ще молиш за вазелин.
51
10
 
28
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Незнам какъв е точно Динко, с какво се занимава и кой може да стои зад него, но е факт, че множеството българи мислят като него и искат да направят това, което той иска.
50
7
 
17
 
! Отговори
БХК преди 7 години
БХК не одобрябва тая постъпка на Динко,защото тя противоречи на Евро атланчески изисквания за смиреност и толерантност спрямо ислямската инвазия.Баба Меркел и тя ще остане недоволна.
49
17
 
7
 
! Отговори
Фара преди 7 години
Неможе пинко розовата пантера да пазиш бьлгарската граница! Щото си бандит и е незаконно!
48
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Аз пък искам бежанците да идват, да се заселват, особено в обезлюдените райони.Да се женят и смесват с нас.Само така можем да възродим България."Това е защото си турски ***.
47
4
 
10
 
! Отговори
от Джамбол преди 7 години
На Динко от Джамбол отново му се бият бежанци и затова ще стяга банди от биячи.
46
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък искам бежанците да идват, да се заселват, особено в обезлюдените райони.Да се женят и смесват с нас.Само така можем да възродим България.
45
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тролете колкото си искате, но коментарите във Фейсбук не можете да изтриете и там се вижда колко хора подкрепят тези момчета.Ако Борисов не затвори границата, огромното недоволство ще се насочи не само към границата, но първо ще го изрини от властта с жълтите павета.
44
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДИНКО ДА ВЗЕМЕ АНИТА МЕЙЗЕР НА ГРАНИЦАТА ;)))))))))))) ТОЙ ЩЕ ГИ ВРЪЗВА, А ТЯ ЩЕ ГИ РАЗМАЗВА ОТ СЕКС :)))))))))))))) КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ОБРАТНО В МАЙКА ТУРЦИЯ :))))))))))
43
1
 
9
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Нека триенето на антибоковите коментари започне сега!
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някъв психиатър по-долу се обади, че сме имали армия. По време на мигрантското нахлуване от Гърция в началото на юни, една мадама от тази "армия" оплакваше нашествениците, че били милички и бягащи от война.Да говорим ли, че доста български войничКИ носят тостерчета на клетите терористи? Имате ли вяра в тая "армия" и тия мадами в камуфлаж?Динкича може да е всякакъв, но точно такива ни трябват, за да покажат на терористичната ***, че не й е тук мястото и не ги искаме!
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Nagradata
40
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждам доста подкрепа към тия двамата което означава, че тези хора или не виждат какви са тия две *** или са просто кухи парчета! Което ме навежда на мисълта, че част от четателите на този сайт са доста невежи хора. А останалите си губят времето да им опонират и разясняват!