Динко към Борисов: Дайте ми отряд да ловя мигранти!

Ямболията обещава "птиче да не прехвръкне границата"
8 сеп 2016 17:30,
153
Динко към Борисов: Дайте ми отряд да ловя мигранти!
Снимка: архив "Булфото"
Динко Вълев от Ямбол поиска среща на четири очи с премиера Бойко Борисов. Той има идея как да спре потока от бежанци през границата и иска подкрепа от министър-председателя за идеята си.
 
Динко се прочу като ловецът на мигранти, след като хвана 11 сирийски бежанци с голи ръце. Заради действията си той получи призовка и трябваше да се обяснява в полицията, но и на излизане от там обяви, че няма да спре да преследва нелегалните чужденци у нас.
Още по темата
 
Идеята на Динко е в страната да бъдат сформирани доброволчески отряди за охрана на границата, финансирани от държавата. Според него в гражданските формированията трябва да влязат бездомни и бедни хора, които в момента ровят в боклука, за да живеят. 
 
Вълев иска правителството и премиерът Бойко Борисов да го подкрепят. Динко настоява за среща на четири очи с министър-председателя, пред който е готов да представи идеята си във вече узрял вид, каза самият той пред "Дарик".
 
Ямболията обясни, че ако държавата му даде картбланш да лови законно мигранти ще организира действията по границата с изключителна прецизност.
 
"Ние не отиваме да се бием, просто отиваме да им кажем, че не им е мястото тук и да се връщат", каза Динко.
Всички участници в отрядите задължително ще преминават през психотестове, а пистолет ще се дава на всеки десети.
 
"Ако премиерът и правителството ме подкрепят, за да има доброволни отряди, птиче няма да прехвръкне през границата. Ако те ми разрешат да нося отговорност с подкрепа от правителството, ще го направя по най-строгия начин, ще бъде изпипано по най-добрия начин", зарече се Динко.
 
Той обясни, че хората с оръжие в отряда ще трябва да имат разрешително.
 
"Да не сме тръгнали на екскурзия?! Не отиваме на границата, за да правим циркове, всичко трябва да е изпипано", каза още ямболията и допълни: "Има хора, които бъркат по кофите, защо да не им се дадат пари, за да пазят границата".
 
Самият той пък щял да се радва един ден, че той е дал идеята и ще го споменават с добро.
 
Динко е убеден, че с личния си пример е вдъхновил Унгария за острата й политика спрямо бежанците и създаването на доброволчески отряди по границата.
 
"Унгария видяха от мен, защото Динко от Ямбол даде идея и те на база на тази идея събраха 3000 динковци и си решиха проблема", допълни той.
 
Динко е категоричен, че не е изкушен от политиката и призова да не го атакуват с предложение за включване в редиците на различни партии.
 
"Това не е моят спорт и не ме възбужда да бъда политик. Ако аз се кандидатирам за политик, означава да стана като всички останали. Аз не искам да съм като останалите. Аз може да имам малко, но си е мое", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО МЕ УСПОКОЯВА Е, ЧЕ ХОРАТА, КОИТО ПЛЮЯТ ДИНКО НЕ СА БЪЛГАРИ.
38
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 28Динко и Перата са най-обикновени престъпници, първият каналджия (може и друг занаят да има но не ми е известен), вторият наркопласьор обикалящ по границата да тараши джобовете на преминаващите ... просто лесни пари. Цял Бургас го знае като дилър от бандата на рижите преди време. За мен тия са за разстрел!
37
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти май един ловиш,а с десетима делиш...
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко Президент!Кандидат на ГЕРБ.
35
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 40"ако му разрешат ще тръгна да помагам на хората"Отивай барем ти строши безродната муцуна.
34
4
 
16
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Динко, братко мой, още ли не си разбрал, че другарят Бойко е страхлив като жена и може да се срещне с теб само заобиколен от 20-30 гавази, но не и на четири очи. Отделно от това Бойко е жалка марионетка на ислямиста Ердоган и каквото той му нареди това ще прави. По-добре се обърни към Виктор Орбан и отиди да пазиш унгарската граница.
33
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко може да няма интелекта на проф. Лъчезар Филипов, но има сърце и душа и милее за България.Имал бил вид на комбайнер...Ами има и какво от това?! Така изглеждат всички отрудени хора, които произвеждат това което вие тролчетата си купувате от пазара. Вие сте национални предатели, продали се за жълти стотинки. България е в пряка опасност. Ако се чувствате сигурни идете и живейте в Малкия Багдат в София. Макар че може и да ви хареса да ви изнасилват авганистанци.
32
4
 
10
 
! Отговори
границата преди 7 години
трябва да се минира...за какво ни е да ги ловим,регистрираме и издържаме арабе.лите ???ако вече са влезнали в страната никаква регистрация а ги изпращаме с държавни почести на меркел...тя да ги обгрижва
31
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тоя бандит лови уплашени хора бягащи от война за да им взима парите маратонките и каквото има!!!! ГЛАДЕН ГАДЕН ***. ако му разрешат ще тръгна да помагам на хората."Ето го първият разкрил се *** на БХК.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 40Направо ще ми се скъса сърцето. Тез ги разправяй у вас си.
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уви,Динко греши!Не е разбрал,че целта на държавата,в лицето на правителството и разните му там "органи", не е да не допуска "бежанци",А ДА ГИ ДОПУСКА ПО ОРГАНИЗИРАНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНИ КАНАЛИ!!!По тези "канали",се извършава и движението и на финансовите потоци,чрез които се извършва движението на "бежанците",а кой мафиот на държавна служба няма да се облажи от това?Освен всичко друго,правителството трябва да изпълнява заповедите на задокеанските господари!Което е главното!
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До чужденецаГранатомет за граничар... личи си че си от поколението след като затвориха казармите
27
8
 
10
 
! Отговори
мдаа преди 7 години
Един пич от Ямбол каза, че Динко се занимава с бързи кредите, дали е вярно или не нямам идея, но е тъпо парче отвсякъде.
26
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чалмофилите на Сорос и турските *** налазиха форума. Слава богу, че не са българи, че щеше да ме е срам.
25
1
 
3
 
! Отговори
Varna преди 7 години
Я си оправи първо байряка Динко ,и тогава отряд търси .Българското знаме няма герб от много време .Това знаме с герба е китайско производство .
24
1
 
4
 
! Отговори
чужденеца преди 7 години
Ми то и аз искам среща с Боко,да ме подкрепи,да ми даде 300 човека и на всеки десети гранатомет а на останалите автомат.Та да ходим да пазим границатаот имигрантите и гранични(те са от един отбор)
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Сериозно...Само за това, че вбесява ония безродни лекетa от БХК си заслужава возилото :)
22
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kak ne be tova e kanaljia. Pravi se ranger pred vas. Tezi Sas pari GI puska. Igrae horo na tri svadbi. Grozen selianin.
21
3
 
11
 
! Отговори
Сериозно... преди 7 години
Някой знае ли какво работи този младеж, защото преди месец някъде тук имаше статия за него как си е купил s класа купе за 200 000 и как благодари на феновете си за подкрепата :D
20
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя цървулкьо нещо мн си е повярвал. Поредното БГ недоразумение...