Борисов убеден, че ни очакват честни избори. Полагат се и усилия!

Трябва ни еврокомисар в екологията или регионалното развитие
30 окт 2016 16:14, Александър Попов
188
Борисов убеден, че ни очакват честни избори. Полагат се и усилия!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов изрази своите очаквания предстоящите избори да бъдат честни. Полагаме всички усилия за това, увери той пред журналисти в Пловдив.

"Това е демокрацията. Даваме възможност. Нека да си кажат хората мнението", допълни той и за референдума, който ще върви паралелно с президентския избор.

Още по темата

Премиерът засегна и темата за консултациите за нов еврокомисар и заяви, че му предстои разговор с председателя на ЕК Юнкер за това какви са възможностите.

"От 12 милиарда бюджетът за България стана 15 милиарда за следващите години, така че Кристалина Георгиева изпълни ролята си по бюджетирането. Сега ни трябва някой в сверите дали екология, дали регионално развитие, там където България има най-много нужда, ако можем там да се преборим", добави Борисов.
 
Относно АЕЦ "Белене" бе категоричен, че  или ще се намери инвеститор, или вариант, по който да бъде направен седми реактор в АЕЦ "Козлодуй".

"Така че парите, които сме дали, да не се наложи да правим музей на ядрени реактори и да ги излагаме там. От 86-та година са ги започнали. Кажете едно нещо, което ние с министъра сме започнали и не сме го направили", попита Борисов.

"Успяхме да договорим да паднат лихвите, договорихме руската страна да няма претенции към България. И не на последно място за по 30 години удължихме живота на двата реактора в Козлодуй", припомни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
18
 
! Отговори
1 преди 7 години
др.борисов,от страната на избирателите,изборите ще бъдат честни,но от ваша страна и от страната на Костинброд,сигурно ,няма да бъдат честни.
57
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе, в приказки никой не вярва! Честни, колкото и до сега са били честни! Даже в Русия има камери във всяка избирателна секция, у нас ги махнаха специално, за да няма изобличени...
56
7
 
3
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
До до западноевропеецА твоят минава в лудницата, където са гласоподавателите на болен!
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай Х - - има много грехове. И сто църкви да построи (с държавни пари) няма да му помогне. На този свят го дебне Сретан Йосич, на оня свят го чака Чакъра.
54
2
 
15
 
! Отговори
до Западноевропеец преди 7 години
Че то реалният ти живот минава в ***.Там гласоподаватели има само за ГЕРБ.
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕ ти връщаш ли се в реалния живот? С тези наркотици?!
52
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е истина какъв бяс е обхванал групировката ГЕРБ и лично главатаря и Байх..Виждат очертаващия се изборен провал и са обезумели от безсилна злоба.Така са хванали"независимите"телевизии,че дори и Бай Тошо в момента би им завидял.То голямо обгрижване,голямо мазнене,голяно чудо.Сутринта мазната свиння Диана Найденова,дето все се заяжда с другите,така хубаво си гукаше в колата с маминка.Абе идилия.Що не я попита за службата на съпруга и.А защо и отказал Радев.Ами човек не разговаря с прасе.
51
23
 
2
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
В реалния живот НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ НИТО ЕДИН ЧОВЕК, който да гласува за бсп. Тук обаче троловете са налазили като мухи върху парче говеждо aко. Когато Герб отново ви смачкат на изборите Бойко Борисов по-добре да ви купи на всичките по едно камионче - дЪ нИ плачкЪтИ многУ, дИчица!!! :-)
50
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малееее.
49
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ядасохте го ***, мъка ми е за вас....
48
0
 
19
 
! Отговори
My Town преди 7 години
Днес подписаха споразумението с Канада, а другата неделя Цецка президент може да стане недай си Боже. Определено нищо хубаво не ни чака. Чакат ни единствено самолетите на летищата с който повечето от нас са си взели еднопосочен билет за някоя държава.
47
1
 
18
 
! Отговори
ЗА преди 7 години
Радев 13
46
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже, тая тиква банкянска КАКВИ ГЛУПОСТИ ПЛЕЩИ!И то по ВСИЧКИ ВЪПРОСИ, във ВСИЧКИ СФЕРИ "компетентно" !!Не го показвайте тоя, поне до изборите!
45
0
 
5
 
! Отговори
ОПАА преди 7 години
Семействата на двама от предадените на Анкара турски граждани ще съдят България в Страсбург, съобщи bTV. Мъжете бяха задържани в средата на октомври.Двамата сирийци са поискали мярка за закрила. Според Бъчварова, се е действало в интерес на националната сигурност и на българските граждани.
44
1
 
15
 
! Отговори
ИВАН ЦЕНОВ преди 7 години
Илияна Беновска е купена от 3 години от ГЕЕРП...ДОПРЕДИ ТОВА БЕШЕ ВЪРЛА АНТИ-ГЕРБЕРАСКА ..А КАНАЛ 3 ДОРИ МАХНАХА СУТРЕШНИЯ СИ БЛОК СЛЕД ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ, ЗА ДА НЕ ПЛЮЯТ ПО ГЕРП И ДА НЕ ГИ НАПАДАЛИ ..СРАААМММ !!КАНАЛ 3 = ГЕЕРП !
43
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че те ако изборите са честни ГЕРБ щяха ли да имат депутати?
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз лично гласувам, та да бъде много по-трудно да манипулаторите да спечелят. Вярно е, че нито един кандидат не харесвам. Вярно е, че за леля Цецка със сигурност няма да гласува. Вярно е, че съм юридически грамотен и знам какво зло са въпросите, които Слави предлага да подкрепим - ако приемем мажоритарни избори за Парламент, това е последният шанс на гербавите да изкарат още един мандат, заедно с БСП и старите муцуни. Ще пусна моите три НЕ за референдума, ще подкрепя и някого за президент...
41
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАПОСЛЕДЪК *** И ПУЛЬО СТАНАХА ПРОФЕСОРИ. ВСИЧКИТЕ 51 УНИВЕРСИТЕТИ ПРОИЗВЕЖДАТ ПРОФЕСОРИ. КАМЪК ДА ХВЪРЛИШ, ПРОФЕСОР ЩЕ УДАРИШ.Вчера гледам и кварталното магаре от ГЕЛБ и то станало професор - представя се Професор Марков (баща му е Марко).
40
1
 
14
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ЧЕСТНИ ИЗБОРИ С УЧАСТИЕТО НА БОКО И ЦВЪКИ??? ПО-СКОРО АЛИ БАБА И 40-ТЕ РАЗБОЙНИЦИ ЩЕ ЗАПРИЛИЧАТ НА МАЙКА ТЕРЕЗА. ТЕЗИ ГЛУПОСТИ СА ЗА ***! АКО ВКАРАШ В КОШАРАТА ВЪЛК И ТОЙ СЕ СПРИЯТЕЛИ С АГНЕТАТА МОГА И ДА ГО ПОВЯРВАМ.
39
1
 
10
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Бойко, ако изборите са честни, кандидатствай или за европейски комисар или за местенце в Световната банка. Утъпкан е пътя и ще те посрещнат с прегръдки. Било е и с целувки. Иначе в България за теб място няма.