Борисов убеден, че ни очакват честни избори. Полагат се и усилия!

Трябва ни еврокомисар в екологията или регионалното развитие
30 окт 2016 16:14, Александър Попов
188
Борисов убеден, че ни очакват честни избори. Полагат се и усилия!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов изрази своите очаквания предстоящите избори да бъдат честни. Полагаме всички усилия за това, увери той пред журналисти в Пловдив.

"Това е демокрацията. Даваме възможност. Нека да си кажат хората мнението", допълни той и за референдума, който ще върви паралелно с президентския избор.

Още по темата

Премиерът засегна и темата за консултациите за нов еврокомисар и заяви, че му предстои разговор с председателя на ЕК Юнкер за това какви са възможностите.

"От 12 милиарда бюджетът за България стана 15 милиарда за следващите години, така че Кристалина Георгиева изпълни ролята си по бюджетирането. Сега ни трябва някой в сверите дали екология, дали регионално развитие, там където България има най-много нужда, ако можем там да се преборим", добави Борисов.
 
Относно АЕЦ "Белене" бе категоричен, че  или ще се намери инвеститор, или вариант, по който да бъде направен седми реактор в АЕЦ "Козлодуй".

"Така че парите, които сме дали, да не се наложи да правим музей на ядрени реактори и да ги излагаме там. От 86-та година са ги започнали. Кажете едно нещо, което ние с министъра сме започнали и не сме го направили", попита Борисов.

"Успяхме да договорим да паднат лихвите, договорихме руската страна да няма претенции към България. И не на последно място за по 30 години удължихме живота на двата реактора в Козлодуй", припомни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бай РистакиСамо за едно нещо бъркаш.Още през соца,и на Бъдни вечер,и в новогодишната нощ,и на Васильовден по вратите ни звъняха конячета със сурвачки в ръце и направо си искаха парички,а не почерпки.Пак такива сурвакарчета ни пресрещаха по улиците в нощите на същите празници. Така е и сега.В това отношение са се самоинтегрирали поне в сферата на една българска народна традиция - сурвакането.А нашите деца сурвакат само близките си у дома или когато ги заведем на гости при близки роднини.
17
0
 
24
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Честни избори по гербаджийски-е те такова животно нема!Едно време БСП И ДПС бяха майсторите на шмекериите,но сега ГЕРБ ги издуха тотално!Дето се вика-надмина учителите.И вместо да се хабят да купуват гласове и прочее-оправят нещата централно.Хай тек,един вид....
16
0
 
24
 
! Отговори
ХА преди 7 години
честни избори ТОЯ МАЙТАП ЛИ СИ ПРАВИ С НАС, ГЕРБ И ЧЕСТНИ ИЗБОРИ
15
0
 
18
 
! Отговори
Защо съдят Марешки? преди 7 години
"Това е демокрацията. Даваме възможности." - Така ли оправдаваш и безумните наредби, според които, ако някой се настани в жилището или във вилата ти, полицията няма право да го извади оттам, а ако собственикът го направи, ще бъде съден за самоуправство? Такива ли възможности се дават, а ти търпиш това - някой да ти заграби имота, дето си го отгладувал?!Някой се самонастанил в имот на Маришки и Марешки му ударил шамар. Ето затова срещу него е заведено прословутото дело.И АЗ БИХ ПОСТЪПИЛ ТАКА !
14
0
 
26
 
! Отговори
хлъц преди 7 години
Изборите ще са честни, като във всяка държава с еднолично тоталитарно управление.
13
0
 
26
 
! Отговори
тррт преди 7 години
Лъже като дрът комунист. "Като" е за благозвучие.
12
27
 
2
 
! Отговори
Умен преди 7 години
Давай Бойко с теб сме!
11
0
 
17
 
! Отговори
Да, ама не! преди 7 години
И да ми се киприш, и да не ми се киприш, г-н Премиер, и да ми редиш благи и медени приказки,аз ще гласувам за Марешки, защото доказа, че има топки и се опълчи на монополистите, съзнавайки, че поема рискове!Мислех, че и ти си куражлия. Мога да разбера това, че монополистите те притискат. Нали те изтикаха към върха хора, които се облажват от монополизма. Не мога да разбера обаче, защо те е страх да се опълчиш на външните ни "Големи братя", за да защитиш народ и родина - така, както прави Орбан.
10
1
 
27
 
! Отговори
край преди 7 години
Не е страшен Борисов - арогантен нарцис с дебелашко чувство за хумор. ГЕРБАДИЯТА е друго нещо. Мазен коленопреклонен пред началниците брутален към подчинените. Мнението му винаги съвпада с това на Вожда и учителя. Гризе като плъх държавната плът. Ръкопляска на крака на Борисов като влиза и после точно те ще го ритат като падне от власт. Вижте хората зад Борисов е те от тия не можем да се отървем - Утре ще служат на друг със същата подлост в душичките дребни.
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е в стихията си. Не магистрали и църкви ами и звезди е готов да сваля от небето. И като погледне с тия честни очи чак мъка да ти стане.
8
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А много ли е честно разни социологически агенции да се опитват да формират общественото мнение с фалшиви резултати от допитвания?Много ли е честно да се правят манипулации при преброяването на гласовете?
7
0
 
7
 
! Отговори
321 преди 7 години
Много лабава президентска кампания, ако не са редките постери, които виждам тук-там, нямаше как да разбера, че предстоят избори!
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецо кво вика по въпроса? На миналите избори ромската общност един месец живя от авоарите.
5
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чуя "честни избори" от гербаджия, веднага си представям оня с яйцевидната глава и с усмивка на ученик от Второ помощно училище, София. (От предизборния "щаб").
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, ***! Бил "полагал и усилия" за честни избори. До сега не бях чувал такъв израз. Трябва да е ГОЛЯМ ЗОР да проведеш честни избори. Вярно, МНОГО Е ТРУДНО, след като герб владеят ВСИЧКИ лостове за фалшифициране на изборите.
3
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквата, Цървула и честни избори.Такова чудо няма.
2
1
 
33
 
! Отговори
край преди 7 години
Баце даже ми е мил понекога. ОБАЧЕ тая пасмина гербаджиите са отврат. Хора без чест верни само на вожда доде ги храни /после баш те ще го пллюят най-много/ винаги съгласни с Него. Със снимка на Бате на бюрцето. Много гнусна личност е гербаджията.
1
1
 
40
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Що ли думата честност нЕкак си не му отива хеле пък на Цв.Цв.