Новият десен проект – от хора от бизнеса, културата...

ДСБ потвърди, че започва изграждането на бъдещата формация
10 ное 2016 11:30,
75
Новият десен проект – от хора от бизнеса, културата...
Снимка: Bulgaria On Air

Новият десен политически проект, който ДСБ ще създаде, ще бъде формиран от знакови личности от бизнеса, културата, образованието, науката и всички сфери на обществото. Това издаде тъмносиният депутат  Вили Лилков в предаването "България сутрин" на Bulgaria On Air.

Той потвърди, че ДСБ започва осъществяването на проекта със заседание на Националното съвещание на партията в края на месеца. Новата формация ще бъде независима от останалите партии в Реформаторския блок.

Лилков обясни и че бъдещият десен проект не трябва да се разглежда като търсене на нови партии вдясно, а като отваряне към гражданското общество. ДСБ щяло да е ядрото към което да се привлекат качествените хора от различните сфери, които ще легитимират новия прокт.

Още по темата

"Започнахме осъществяването на този проект още в началото на годината, когато направихме национално събрание и когато приключи процесът по преструктурирането на ДСБ. Имаше един продължителен период от около 3-4 месеца, в който ние преобразувахме нашите структури, променихме нашия устав и започнахме да изграждаме, така наречените тематични клубове в ДСБ с цел отваряне към гражданското общество", обясни Лилков.

Той допълни, че в устава на тъмносините има предвидено създаването на силни Граждански съвети по места, които да бъдат партньори на ДСБ в бъдеще. "Сега ще усилим този процес", поясни още Лилков.

Той коментира и представянето на Трайчо Трайков на президентските избори. Според него той определено е бил припознат като десния кандидат по отношение на позициите, които взе и начина, по който ги отстояваше.

"Доволен съм от резултата на Реформаторите, тъй като в известен смисъл като проценти РБ постигна това, което и на парламентарните избори, въпреки че не успяхме да съберем максимума гласове. Имаме някъде около 60 000 гласа по-малко от парламентарните избори през 2014 г.", пресметна още депутатът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
4
 
! Отговори
ВП преди 7 години
Дано този проект е достатъчно стойностен и вдигне за гласуване качествените хора в родината ни!
65
5
 
8
 
! Отговори
u4en преди 7 години
ДСБ - единствената дясна партия. Костов спаси БГ от хиперинфл. причинена от червените ***. Костов започна прехода от социал. към капитализам. Костов и Мур.Радев ще се изучават в учебниците по иконом.!
64
0
 
4
 
! Отговори
до Краси преди 7 години
До Краси Това, за което говориш, не е комунизма, а посткомунизма или капитализма на комунистическите ченгета и номенклатурни кадри, днешните "демократи". Те продадоха всичко, което беше построено от нашите родители и предадоха България. Днес няма нищо-една бедна България, обезлюдена и *иганизирана, която е слуга на много господари и е напълно обезличена. Няма чест и достойнство, затова пък сме пълни с евроатлантическите ценности на капитализЪма, които ще ни стоплят и нахранят през зимата.
63
4
 
5
 
! Отговори
Краси преди 7 години
От коментарите по-долу се вижда, че *** не помнят комунизЪма, Лукановата зима, ЖанВиденовото с РуменГечево управление.Трагедия-толкова много комунисти!
62
2
 
0
 
! Отговори
Правопис преди 7 години
Първо се научи да пишеш - Бонище се пише с у, после коментирай
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дай вар дай киреч.Градил Ваньо нова килия с голяма мистрия ох аман зор заман .С кой ли ще сподели тази килия. Ха дано е с цялата свита в софийския централен.
60
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мошеници!
59
2
 
11
 
! Отговори
ТОТО преди 7 години
Хората неграмотни, ни нагли, безочливи и лъжливи, който не стават за нищо друго, се пишат десни и започват да образуват партийки, за да крадат...И така вече 27 години...
58
2
 
12
 
! Отговори
Hazzmen преди 7 години
Нови крадци или стари крадци от задкулисието излизат на светло, защото Тръмп им спира кранчето?
57
2
 
9
 
! Отговори
27 г стигат преди 7 години
не пускайте комунисти (членове на БКП) в проекта, както и агенти т.1 ЛУСТРАЦИЯ на ВЛАСТТА
56
5
 
15
 
! Отговори
кънчо П. дерев8 преди 7 години
старите разбоиници искат да правят нов бардак
55
2
 
8
 
! Отговори
взб преди 7 години
Костовите кадри както винаги ще разделят дясното. В чий интерес?
54
2
 
15
 
! Отговори
на бонището преди 7 години
Нов проект с политически трупове и крадци!?който ограбиха държавата и София,не мерси....
53
3
 
10
 
! Отговори
ТОТО преди 7 години
Да не би името на новият проект да е Байхой?
52
2
 
9
 
! Отговори
ист преди 7 години
При Орешаро политическият проект беше -с лява ръка в десен джоб. - Десен проект е с дясна ръка в ляв джоб. Все пак е алтернатива.Алтернатива на една мафия е друга мафия.
51
2
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
До Анонимен 51,А на "българският народ" не му ли писна да се държи като стадо овце ?На избори може да се гласува преференциално за ХОРА, може да се гласува за ПРИНЦИПИ, може да се гласува за ПРОГРАМА.Вместо да се запознае и гласува за изброените неща и после да изисква спазването им като гражданско общество, "българският народ" гласува за овчар, който да го дои, стриже, пасе и както и да е ...Е партиите ли са кривите или стадото ?Колко програми прочетохте преди да гласувате и какво разбрахте от тях ?
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега американците като натириха Хиларито, на такива като ДС-бе и Прокопиев много бързо ще им секне хранилката, гледайте само как ще спихнат за половин година.
49
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на ДСБ!Всички честни хора ще гласуват за тях!Червените соп.ли газ пикаят!
48
9
 
13
 
! Отговори
на Костов тъпчовците преди 7 години
Че то по-*** ченгета от ДСБ няма. А и пари вече нямат...
47
6
 
12
 
! Отговори
костовист Явор от Ге преди 7 години
ДСБейците е видимата част на задкулисието в България и са по-противни отвсякога!