Новият десен проект – от хора от бизнеса, културата...

ДСБ потвърди, че започва изграждането на бъдещата формация
10 ное 2016 11:30,
75
Новият десен проект – от хора от бизнеса, културата...
Снимка: Bulgaria On Air

Новият десен политически проект, който ДСБ ще създаде, ще бъде формиран от знакови личности от бизнеса, културата, образованието, науката и всички сфери на обществото. Това издаде тъмносиният депутат  Вили Лилков в предаването "България сутрин" на Bulgaria On Air.

Той потвърди, че ДСБ започва осъществяването на проекта със заседание на Националното съвещание на партията в края на месеца. Новата формация ще бъде независима от останалите партии в Реформаторския блок.

Лилков обясни и че бъдещият десен проект не трябва да се разглежда като търсене на нови партии вдясно, а като отваряне към гражданското общество. ДСБ щяло да е ядрото към което да се привлекат качествените хора от различните сфери, които ще легитимират новия прокт.

Още по темата

"Започнахме осъществяването на този проект още в началото на годината, когато направихме национално събрание и когато приключи процесът по преструктурирането на ДСБ. Имаше един продължителен период от около 3-4 месеца, в който ние преобразувахме нашите структури, променихме нашия устав и започнахме да изграждаме, така наречените тематични клубове в ДСБ с цел отваряне към гражданското общество", обясни Лилков.

Той допълни, че в устава на тъмносините има предвидено създаването на силни Граждански съвети по места, които да бъдат партньори на ДСБ в бъдеще. "Сега ще усилим този процес", поясни още Лилков.

Той коментира и представянето на Трайчо Трайков на президентските избори. Според него той определено е бил припознат като десния кандидат по отношение на позициите, които взе и начина, по който ги отстояваше.

"Доволен съм от резултата на Реформаторите, тъй като в известен смисъл като проценти РБ постигна това, което и на парламентарните избори, въпреки че не успяхме да съберем максимума гласове. Имаме някъде около 60 000 гласа по-малко от парламентарните избори през 2014 г.", пресметна още депутатът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
5
 
! Отговори
ккккккк.....ррр преди 7 години
"Новият десен политически проект, който ДСБ ще създаде, ще бъде формиран от знакови личности от бизнеса, културата, образованието, науката и всички сфери на обществото. Това издаде тъмносиният депутат Вили Лилков." Ами представители на ПД РГ / за не знаещите педалско дружество "разпран г.з"/
25
1
 
6
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Пази Боже ! Криминалните приватизатори още не са ни командорили ! То не бяха мутри , то не бяха милиционери сега пък и тия вдигат крак ! Срамота -пищови , петна и подобни във власта !
24
1
 
8
 
! Отговори
Темида преди 7 години
А нови десен проект ще включва ли старите "муцуни" от ДСБ, СДС, БСП, БКП и тн..............На мен така ми звучи. Какво като изтипосат 10 човек и ни кажат ето, ние сме нови
23
3
 
10
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Да вземат НКД "Св. Лучников". В този клуб има голям брой професионалисти майстори на чашката с отлична алкохолна подготовка, ученици и последователи на великия Лучников.
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалка картинка!
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да сенапъват тия да изсерат поредния десен проект пак ще си останат една каруца хора.
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще привличат други към ДСБ - да напълнят поне файтона.
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проекта на КОЙ-2 - Иво Прокопиев, за да се добере до властта. За радост няма никакви шансове. Костозомбитата рязко намаляха и са около 50-60 хилади. Толкова и ще получат на изборите 1-1,5%. А много скоро и финансирането им ще секне.
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДСБ щяло да бъде ядрото и към него да се привличат други. Ами кое му е новото на "десния проект" тогава? Прилича на поредната мимикрия на Костов.
17
1
 
13
 
! Отговори
Боклука вън преди 7 години
Какви десни са тези леви либерасти бе!? Този горе знае ли изобщо какво е дясно!? Определено не е гей-бракове и толерастия.
16
2
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 7 години
Ох миличките, на тия от САЩ много скоро ще им спрат хранилката, само след 2-3 месеца като се настани Тръмп в Белият Дом и след това всичките соросоидки ще се оттечат директно в канала.
15
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този горе на снимката е напълно корумпиран, използва положението си на общински съветник да назначи синът си в центъра за градска мобилност. С тези корумпирани хора далече няма да стигнат.
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оле Боже със стари к*рви нов бардак ще правят, финансиран от олигарха Иво Прокопиев. Чийто семейство е дълбоко свързано с ДС и човек който направи цялото си състояние с кражби от държавата по времето на Костов.Тези смешници я имат 1-2% я не и то само защото им се дава медийно време.
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
136 партии има в България! Сто тридесет и шест!!!!! Изброени са поименно в Уикипедия. Каква ли далавера има в това да създадеш партия? По друг начин не мога да си обясня това безумно число... Нещо има, някакъв келепир - мечтата на българина!
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След излизането си от РБ , Радан и всичко, което роди вече е политически труп, ама така е, когато човек тръгне да се прави на интересен и да избива комплекси...
11
1
 
7
 
! Отговори
теменужки преди 7 години
пак ще се надлъгват на проценти и ще бръмчат жените и децата им из форумите
10
2
 
10
 
! Отговори
й преди 7 години
Малко сте ,но за разлика от сороските *** из Америка сте напълнени с пари и си викате десни макар да служите на интернационала на Троцки в САЩ и червеното знаме на Ротшилд .Затова ви мразят во веки ,вие сте тумор на нашата епоха породен от болестта на неолиберализма.
9
2
 
14
 
! Отговори
ни са знай преди 7 години
Точно от тях акъл не ми трябва!
8
14
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
УСПЕХ
7
4
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
огладняха и ожадняха не ги свьрта на едно място трябда да се краде изапочваме с проектите така изльгаха хората преди 27 години но повече никоиняма да се хване