Новият десен проект – от хора от бизнеса, културата...

ДСБ потвърди, че започва изграждането на бъдещата формация
10 ное 2016 11:30,
75
Новият десен проект – от хора от бизнеса, културата...
Снимка: Bulgaria On Air

Новият десен политически проект, който ДСБ ще създаде, ще бъде формиран от знакови личности от бизнеса, културата, образованието, науката и всички сфери на обществото. Това издаде тъмносиният депутат  Вили Лилков в предаването "България сутрин" на Bulgaria On Air.

Той потвърди, че ДСБ започва осъществяването на проекта със заседание на Националното съвещание на партията в края на месеца. Новата формация ще бъде независима от останалите партии в Реформаторския блок.

Лилков обясни и че бъдещият десен проект не трябва да се разглежда като търсене на нови партии вдясно, а като отваряне към гражданското общество. ДСБ щяло да е ядрото към което да се привлекат качествените хора от различните сфери, които ще легитимират новия прокт.

Още по темата

"Започнахме осъществяването на този проект още в началото на годината, когато направихме национално събрание и когато приключи процесът по преструктурирането на ДСБ. Имаше един продължителен период от около 3-4 месеца, в който ние преобразувахме нашите структури, променихме нашия устав и започнахме да изграждаме, така наречените тематични клубове в ДСБ с цел отваряне към гражданското общество", обясни Лилков.

Той допълни, че в устава на тъмносините има предвидено създаването на силни Граждански съвети по места, които да бъдат партньори на ДСБ в бъдеще. "Сега ще усилим този процес", поясни още Лилков.

Той коментира и представянето на Трайчо Трайков на президентските избори. Според него той определено е бил припознат като десния кандидат по отношение на позициите, които взе и начина, по който ги отстояваше.

"Доволен съм от резултата на Реформаторите, тъй като в известен смисъл като проценти РБ постигна това, което и на парламентарните избори, въпреки че не успяхме да съберем максимума гласове. Имаме някъде около 60 000 гласа по-малко от парламентарните избори през 2014 г.", пресметна още депутатът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
5
 
7
 
! Отговори
Кейт преди 7 години
Имаше една поговорка "Вълка козината си мени но нрава не!" Тези политици не разбраха ли че вече никой не им вярва и никой не иска да гласува за партии а за личности! Само за хора които доказано работят за народа си. А тези които не искат да пуснат кокала народа ще ги измете!
45
6
 
6
 
! Отговори
коко преди 7 години
До Анонимен НА ТЕЗИ ИЗРЕЗКИ ЛИ ЩЕ ИМАШ ДОВЕРИЕ-бОЖЕ ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ !
44
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствената партия на която човек може да има доверие в БГ е ДСБ.Високи професионалисти и нито веднаж не излъгаха избирателите си.И.Костов доказа, че не се подава на заплахите и шантажа от страна на комунистите, което му струваше премиерското место С нетърпение честните хора очакват нова партия, която не е мутант на БКП и ДС.
43
9
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
До ПрисмехулникТака е, "хората" не искат ДСБ, искат някой дето да ги стриже, дои и понякога да ги пълни със семе, предпочитат да избират Борисов и Доган, защото са им идеал за съвършенство - селски тарикати от класа, компилация от Андрешко, Бай ***, Хитър Петър и Настрадин Ходжа.Затова не ревете, че сте най-бедни в Европа, докато примлясквате шопската салата с домашна гроздова ракия ! Сами сте си го докарали това, вече 26 години ДС(КГБ)-БКП да ви води за носа в мизерията.
42
8
 
17
 
! Отговори
карина преди 7 години
Хайде, отново изпълзяха проектанти и архитекти..........няма край.
41
4
 
17
 
! Отговори
СТИГА ГЛУПОСТИ! преди 7 години
НЕМА ТАКИВА ПРОЕКТИ ------ВСИЧКО Е КГБ/ДС!!!!НЕ СЕ ЛИТКАЙТЕ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ , МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ!!!
40
9
 
6
 
! Отговори
Присмехулник преди 7 години
Абре магарета ниини ?! Що се дърляте , а не чуете хората що ви казват !!! Не ви щат ни вас ни партиите ви "Партия -организирана престъпна група,стремяща се към власт с цел лично облагодетелстване !" Хората искат мажоритарни избори ! Ако сте читави заповядайте пак !
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този горе е вече 25 години на държавната трапеза, какво му е новото!?
38
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се даде път на млади и неопетнени политици,знаещи езици,образовани на запад,демократи.Зад които да не стои ГЕРБ,или БСП,например.
37
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Георги Шопов"Всички са маскари!"Да затворим държавата ли?Защо провалилата се няколко пъти БСП да има шанс,а десните-не?Те също могат да се учат от грешките си,но червената глутница не им дава шанс.
36
3
 
6
 
! Отговори
Ивгени Бъкърджиев преди 7 години
Вили, Вили и аз искам в новия десен! Кой те направи човек тебе?! Да не пропуснете някой стар и много тъмносин, ей! Да се обадим и на Антоан, че и на него му е скучно само да харчи милионите!*** ***, не разбраха, че НОВ, означава НОВ, без дърти корумпирани крадци и дискредитирани плазмодии. 20 на софрата, сега ще прави нов проект!
35
0
 
4
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
До ЧеснарскиНали затова иде реч нервни ми юроде ! В прогимназията е бил и ти и тои и там сте си останали ! Не се напъваите с интелектуални напъни ,не е за вас !
34
0
 
6
 
! Отговори
PD преди 7 години
И първия и втория ред от бившата номенклатура, се състезваха кой да излапа по голяма част от бившата държавна баница. А тези от втория ред се ядат и помежду си.
33
0
 
3
 
! Отговори
Чипът в преди 7 години
До АзХахаха... да чакам някой да дойде да ме оправи?? Докато чакаме някой да дойде ДА НИ ОПРАВИ - ще идват и ще ни оправят. И като гледам колко сме упорити в чакането май ни харесва да ни оправят...
32
2
 
13
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
ДЕСЕН ПРОЕКТ---ОТ ЧЕНГЕТА И СИНЧЕТА НА БКП!!!БЛАГОДАРСКО ,БЕ.....ХА,ХА,ХАААААААААААА
31
4
 
12
 
! Отговори
Йовко преди 7 години
Нов опит за промъкване на костозомбитата във властта, първо беше със СДС - когато имаха цялата власт в държавата, вместо да вкарат по затворите комуистите фалирали държавата, те взеха, че им подариха чрез така наречената приватизация целият икономически актив на страната. След това се преименваха на ДСБ хората им биха шута, след това станаха синята коалиция - хората отново им биха шута, след това станаха Реформаторски Блок - пак им биха шута, сега същите тези ще се появат с ново име - пак шут!
30
4
 
10
 
! Отговори
Чеснарски преди 7 години
до Кирил Софийски Абе, Пръмова и Лукарска подлого и *** на насраните *** на тези делянпеевски и банкянски лакеи и ***! По време на приватизацията, за която говориш, мерзавецо пърмовски и СИКаджийски, Радан Кънев е бил в ученик в прогимназията.
29
2
 
8
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До Чипът в главатаА бе ти на тези мошеници горе ли чакаш да те оправят!?И каква е тази простотия, България където 80% на населението живее на прага на бедността - от заплата до заплата от кредит до кредит се създава поредната нова дясна партия!? Кои хора ще преставлява тази дясна партия!?
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хиляда десни проекти да правите в очите на Народа все сте НУЛА . Мухлювци .
27
3
 
6
 
! Отговори
Чипът в главата преди 7 години
"личности от бизнеса, културата, образованието, науката"- за съжаление мат'рялът не се интересува от такива хора. По-скоро ербап ***, чалгари, нацепени батки, популисти.... По-дълги от 4 думи изречения само отегчават електоратът. Затова ще дойде най-вероятно Слави Трифонов да ни спасява... но докато мат'рялът сам не пожелае да живее като хората и в европейска държава - спасение няма.