В НС се ядосаха на "Шоуто на Слави". Но... тихичко

В последните предавания бяха отправени обиди към депутати
Обновена: 13 яну 2017 17:36 | 13 яну 2017 13:40,
216
В НС се ядосаха на "Шоуто на Слави". Но... тихичко
Снимка: архив Булфото

В парламента се ядосаха на обиди по адрес на депутатите в "Шоуто на Слави". По искане на част от групите бе свикано извънредно заседание на Председателския съвет при Цецка Цачева, но той не излезе с никакво становище заради липсата на единно мнение по въпроса между партиите.

В едно от последните предавания на шоуто бяха отправени квалификации към всички депутати, без тези на ГЕРБ, заради отказа им да подкрепят проекторешението на управляващите в оставка за официализиране на резултатите от референдума на 6 ноември.

"Атака" (според Цватан Цветанов) поискали парламентът да обсъди начина, по който се отразява Народното събрание и депутатите в Шоуто. Волен Сидеров и Мустафа Карадъйъ обаче напуснаха срещата при Цачева ядосани и без да коментират нищо след това.

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов обясни, че партията му е била против това парламентът да взима страна.  

"Не ние сме хората, които да сезираме когото и да било за поведението на едно шоу", каза Цветанов. Той обясни, че заради несъгласието на ГЕРБ не се е стигнало до единна позиция, с която партиите да възложат на Цачева да сезират някоя от институциите.

"Ако излезем с позиция за "Шоуто на Слави", това означава,че ще създадем още повече негативна енергия и ще започнем отново да се противопоставяме, не искам да участваме с действия, с които провокираме разделение", каза Цветанов.  

На въпроса не е ли възмутен от обидите към парламента, шефът на групата на ГЕРБ обясни, че през годините се е възмущавал на много неверни неща в публичното пространство - по негов адрес, на колегите му и на лидера си.  

"Но когато има нещо лично, сезираш съответните институции и завеждаш дело за клевета", каза Цветанов.  

Според него обществото тряба само да прецени кой е крив и кой е прав. Цветан Цветанов припомни и че през годините ГЕРБ и самият той са били най-чести "герои" в "Шоуто на Слави", но тогава никой не е взел отношение.  

"Късането на портрета на президента, обругаване на институцията. Всички трябваше да защитим институцията, но парламентът не реагира. Имаше го и по отношение на конституционни съдии, тогава също нямаше реакция", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сценаристите на Слави ги знаем.НЕ ЗНАЕМ,ОБАЧЕ, КОИ СА СЦЕНАРИСТИТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА.Щото Славчо е само една фасада.
136
0
 
2
 
! Отговори
до 163 преди 7 години
Защо баба Гана да не е пък тясно специализирана в пропорционалната система ? И там са и казали , че ако избере каквото трябва ще има коледни добавки и резенче масло и сирене в повече към закуската.
135
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хайде стига с този народ, бе!90% ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ГЛАСУВАТ. МНОГО ТИ РАЗБИРА БАБА ГАНА ОТ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ, КАЗАЛИ И , ЧЕ АКО СЛОЖИ КРЪСТЧЕ ЕДИ КЪДЕ СИ И ЩЕ И ВДИГНАТ ПЕНСИЯТА.
134
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой си харесва избрания кмет, той е избран мажоритарно.
133
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ ЧАК СЕГА СЕ СЕТИХА ЗА НАРОДА
132
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не мога да разбера как може да се биете в гърдите, че сте наследници на Левси или Ботев и в същото време да припознает за водач лицето от снимката? Опитайте се да ги сравните и моля пак ми кажете, че не е популист и лицемер.
131
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До свинаря2,5 млн. д. не са народа, има още 4 млн. които казане не или не гласуваха
130
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народът си каза отдавна думата, въпросът е КОЙ не иска да го чуе и с процедурни хватки го омаловажава и игнорира.Но Видовден не се отдалечава, наближава...
129
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога ще ги стигнем.. Румънците ?!
128
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
там е въпроса, че народа НЕ СИ КАЗА ДУМАТА. нужните 51 проценат не бяха постигнати! ХАУ!
127
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аргументите против Слави и аргументите против шестте въпроса за референдума умишлено се смесват, с цел да се очерни всичко и да бъде омаскарено. С дълбоко прискърбие заявявам на всички платени драскачи, (които са не повече от 5) че и хиляда лъжи не тежат колкото една единствена истина.
126
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
припомнете кои партии се обявиха ЗА мажоритарния вот - Герб и ДПС - тези които мажоритарния вот, ще ги бетонира. в пазаржджик БСП бие с половин процент ВМР, но ако се приложи мажоритарната система, те ще обират СТО ПРОЦЕНТА от делегатите там, дори да бият 0,1 хилядна.
125
4
 
7
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Няма какво да се плюнчите и да обяснявате коя система е по добра и по лоша,народа си каза думата на референдума и точка.И аз не харесвам Слави,с повечето му въпроси не бях съгласен,но каквото каже мнозинството това трябва да става.
124
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи то ако става за въпрос числата на ГРАО бяах че на референдума са гласували 3,5 милиона от които 2,5 Милиона ЗА, но пък само 3 милиона българи в България имат право да гласуват..... очевидно е, че са гласували турци, македонци, българи в други държави и т.н. просто списъците не са изчистени.
123
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави е с Герб, така, че проблеми за Герб няма. Неслучайно му позволиха да си прави концерт на Цариградско и да блокира част от София, без да се чуе някакво роптаене от политиците. Така, че д"дългия" работи за тази партия, нищо, че говори друго.
122
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДжон Ленън пушеше трева и пишеше отлични песни.Кърт Кобейн употребяваше наркотици и пишеше гениална музика.- Слави!!! Поне лепило подишай!!! ==============Евала!!! Чак ме е яд, че аз не се сетих пръв да го напиша))Браво! Аз все си мисля, че гениалните автори на песни или книги, ако взимат дрога, то е защото реалността е непоносимо брутална и това им помага да я понасят. Някои не са могли, Петя Дубарова например или Иван Методиев.
121
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам откъде си гледал за неуважние към депутатите, но имаш много здраве.Има уважавани депутати, има дори и президенти. ...дори и в България.Тези кьорфишеци, че всички са еднакво лоши навсякъде и нямаме никакъв избор са теое твърдение, което не е вярно.
120
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джон Ленън пушеше трева и пишеше отлични песни.Кърт Кобейн употребяваше наркотици и пишеше гениална музика.- Слави!!! Поне лепило подишай!!!
119
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Троловете, турчеещите се и всички платени драскачи кръв са пpoпикaли да защитават статуквото и да плюят по Слави. Но това само може да служи за ориентир, че това е правилният път.Всички прогресивни и загрижени за държавата и народа хора, са ЗА референдума и ЗА Слави.Успех!
118
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в Целия свят има само 4 чисит системи на мажоритарен вот. Само две от тях са в Европа. Едната от тях - класическата - във великобритания - е неприложима з нас. ВБ е много различан страна от нас, те дори нямат конституция. ако се въведе тяхната система Герб и БСп ще се редуват ПОСТОЯННО! всички други държави или са на смесена или на пропорционална система. например във финландия са на пропорционална система с нулеви преференции.