Симеонов за речта на Радев: Празна, приспа аудиторията

Не казал и една добра дума за Народното събрание за тези 2 години
284
Симеонов за речта на Радев: Празна, приспа аудиторията
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се засегна от поведението на президента Румен Радев и демонстративно напусна пленарна зала, докато държавният глава произнасяше речта си, след като положи клетва.

"Речта му беше празна, приспа аудиторията, не чухме нищо ново. Хората искаха да чуят приоритетите на този президент и на неговата институция, а чухме общи констатации в по-голямата си част негативни, нито една добра дума за Народното събрание за тези 2 години", оплака се той.

"С други думи животът започва с Румен Радев, започва от днешния ден, гледайте сега какво ще стане", коментира Валери Симеонов.

Повод за гнева му стана и обстоятелството, че президентът се обърна към депутатите, като ги остави на последно място, а пък според Симеонов е редно да са първи.

"Все пак се намира в Народното събрание трябваше да покаже малко повече уважение. Висшият орган е парламентът и Румен Радев да бъде така добър да уважава Народното събрание, независимо, че то ще работи още кратко време", скочи националистът.

Според него речта на Радев е била изпълнена с глупотевини и празнословия.

Заради това е било нормално да има реакция от страна на депутатите, които се разшумяха, заради което пък Радев направи репликата: "Остава ви още една седмица".

"Когато накрая самонадеяно заявява, че е човек на делата, а не на думите, с което опроверга собственото си поведение, нищо не сме казали в зала, просто се засмяхме, беше смешно и жалко", обясни Валери Симеонов. "Щяхме да останем до края на речта, ако не бяхме провокирани", допълни той.

Все пак Симеонов обяви, че неговите депутати ще преглътнат този за тях фалстарт и ще дадат 100 дни на Радев.

"Ще направим анализ на това, което е направил след 100-те дни, който ще бъде обективен, а не пълен с глупотевини", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами човекът те първа влиза в политиката не се е научил още да лъже маже обещава гощава и явно празните многословия с които ни заливат все още са му чужди
198
1
 
7
 
! Отговори
Време разделно преди 7 години
Неадекватната позиция на Валери от бургаското НФСБ и целта му да владее Патриотите, макар че неговата партия е най-малобройната в ПФ, среща засега неявната, но вече проявяваща се съпротива от ВМРО и Атака. Каракачанов е уравновесена личност,Сидеров открай време не може да се понася с Валери и няма да бъде далеч времето,когато Атака и ВМРО ще се разделят с НФСБ. Тогава ГЕРБ ще получи не повече от 15-20 депутати. Да му мислят сикаджията и доскорошният кандидат за затвора.
197
1
 
8
 
! Отговори
БиБи преди 7 години
Скандалът вчера беше режисиран от бургазлията със средно образование, син на военен и самият той стигнал до военен чин старшина - Валери Симеонов. Той е машата на БиБи в Патриотичния фронт ПФ. Вчера на висок глас изказваше мнението си за доклада на ген.Радев и заедно с Байрактаров и групичката на ДСБ опонираха непрекъснато докладчика. На практика "опонентите" бяха Симеонов, Байрактаров, Мето Андреев, Караджата и още двама от ДСБ. Пригласяха им двама депутати от "Цъфнал ГЕРБ".
196
10
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
До ПоложениетоОт днес имаме нов президент....а пенсията все още е малка...и тоя нищо не върши като всеки ***.
195
2
 
9
 
! Отговори
Ха,ха,хааааааа преди 7 години
"един там"---разправя ,че сме били ....като Унгария , Чехия и Словакия...ха,ха,хааааааХоди там ----и НАПРАВИ СРАВНЕНИЕ-----за да видиш разликата!!!!!!!!!!!!!После си отговори сам....ЗАЩОТО, МЕ Е СРАМ ДА ТИ ГО КАЖА АЗ!/...НЕ ЧЕ НЕ МОГА.../
194
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мен ако ме питат, много им е седмица! Но Радев беше щедър.
193
20
 
9
 
! Отговори
НИЩО НОВО преди 7 години
Другаря Румен Радев не е летец а най-обикновена стюардеса, стюардеса в частния самолет на *** Йотова и ще завърши кариерата си като личния ibrik4iq на Нора Ананиева - Жан Виденов . . .
192
9
 
4
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
"един там"-----РАЗПРАВЯ .....ЧЕ МОЖЕЛО С ТРИЦИ ---ДА СЕ ЛОВЯТ МАЙМУНИ.... И ДА СЕ ПРАВИ ...."собствена политика"!ТАКА Е ДРУГАРЮ--/АКО СЛУШАШ КОМУНИСТИ/...И ОТ ПРЪДНЯТА МОЖЕ БОЯ ДА СТАНЕ!!
191
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 191Остава им една седмица кьорсофра, но освен това им пада имунитета! Ха сега да видим кой крал, кой ял! Тежка година се задава, тежки времена - затова се чудят как да го подкопаят! Тези всичките лапачи могат да изхранят и внуците на прокурорите и съдиите!
190
9
 
7
 
! Отговори
Простотий червени.. преди 7 години
Ходи в ЕС и ....кажи ,че искаш да прокарваш там , "СОБСТВЕНА ПОЛИТИКА", ама ЕС--да ти плаща за ТАЯ политиката.....ха,ха,хаааааааааааааа...ШЕ СТАНЕШ ЗА СМЕХ!!!/....и Путин ше ти се смее на акъла , ако му кажеш същото ----АМА ТОЙ ТОВА ЧАКА../
189
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма угодия! Първо, не можаха да разберат защо спечели той, а не Цеца. Второ, не можаха да надвият егоизма и дребнавостта си. Трето, не можеш да очакваш уважение към депутати, които се държат като пубери в парламента. Четвърто, много им е скучно, когато от трибуната не им говорят за пари, за НАТО и евроценности, а представете си - някой се сетил за България и народа и. На мен пък точно това ми хареса! Успех на г-н Радев и Сбогом на недораслите патриоти! Дотук сте!
188
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
така-така... мудна била речта, приспала аудиторията... тебе, персонално -симеонов, май хич не те е приспала, щото с едно изречение - "остава ви още една седмица" - ви сръчка там, дето най-боли и рипнахте да виете на умряло. Така че не ми изглеждаш никак приспан, ами наопаки.
187
5
 
5
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ! преди 7 години
КВА "ВЪНШНА ПОЛИТИКА"... ШЕ ФОРМИРАШ---КАТО НЕМАШ ПАРИ....??!С ВЪШКИ ---НЕ СТАВА ДРУГАРЮ.....ХА,ХА,ХАААААААААААКОЙТО ДАВА ПАРИТЕ --ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА ....И ПОЛИТИКИТЕ!!!!
186
18
 
6
 
! Отговори
ТошоНАЛИ СИ ГО ИЗБРА преди 7 години
НАЛИ СИ ГО ИЗБРАХТЕ ТОЗИ СЕЛЯНИН ПО ПРОИЗХОД, ЧЕХЪЛ В ЖИВОТА, ПЕНСИОНИРАН *** В ПРОФЕСИЯТА, НОВОБРАНЕЦ В ПОЛИТИКАТА И НАБЕДЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ. СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ЦЯЛАТА ВЛАСТ ЩЕ Е НЕГОВА! КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ТАКЪВ ДИЛЕТАНТ? ДА ВИ ПОВИШИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ? ДА ВИ ОПРАВИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО? ДА ОПРАВИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА? ВеРВАЙТЕ МУ! ПО-СКОРО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ЛИЖЕ МИНДЖАТА НА ***
185
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
240 ли......120 ли....50-60 трябва да останат, тежкарите
184
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за такива *** никога не бих гласувал.....къде ви е феърплейя......още от самото начало започват със заяждане.....без причина ....майймуни
183
6
 
17
 
! Отговори
*** преди 7 години
Чудя се как точно В.Симеонов дава акъл и прави "велики" изказвания.Той няма нито лична,нито политическа култура.Той е най-простото "момче" в парламента.Сега той като брънка от свин-ските чер-ва на Борисов,под неговото тайно ръководство подготвя протести и нов политически преврат-да свалят законно и демократично избраният ни с голямо мнозинство нов президент.Платени НПО този път щели "да крещят" по мегданите.Сякаш не се драха,когато направиха преврат срещу Орешарски?Валери-на съд и в затвора!!!
182
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Симе не си на пазара или у вас да се сърдиш. Избран си за да служиш другия път ще гласуват за теб само роднини. Ти си бил много слаб и мазен. Е този е военен и ще те мачка.Знаете ли че такова напускане ако си във фирма си уволнен. Ми ти си на работа драги. Влизаш излизаш другия път ще минаваш покрай парламента и ще разказваш. че си бил там.......
181
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Олигарх Симеонов милее да извади залъка от гърлото на народа.
180
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Валери ПАТЕРИЦАТА НА БОКО редом до употребените и изхвърлени патерици Яне, Волен, Радан, Местан. Валери не си спомням нито една твоя реч. Само глупости плещиш и плюеш Русия, та да получаваш со ро со идни подаяния. Сега Боко си е приготвил да задейства патериците Магарешки и Трифонов. Постоянно намалява депутатите си на избори герберугата но с патерици идва на власт. И ердогановия ШПИОНИН ще му помага за изборите. Радев да разпуска бардака незабавно.