Борисов се ядоса на Герджиков за тунелите: Нахалство!

Експремиерът не приемал оценки от "провалили се" политици
Обновена: 13 фев 2017 20:56 | 13 фев 2017 19:40, Веселина Йорданова
610
Борисов се ядоса на Герджиков за тунелите: Нахалство!
Снимка: архив, Олег Попов, Dnes.bg

Експремиерът Бойко Борисов разкритикува думи на наследника си на поста - служебния премиер Огнян Герджиков, че за пет дни е свършено повече, отколкото за пет години.

Според Борисов казаното от Герджиков по повод ремонта на тунел "Ечемишка" граничи с "нахалство".

"Да беше минал в съседния тунел да види как се прави в момента или да беше минал да види как са направени тунелите за Смолян", коментира Борисов на среща с партийния актив в София.

"Точно когато проф. Герджиков беше във властта, искаха да дадат магистрала "Тракия" на концесия, а сега българинът се вози без пари. Точно по времето на Тройната коалиция се дадоха пари за тунел "Ечемишка", но нищо не се направи", добави Бойко Борисов.

По думите му трябвало е тунелът да се ремонтира при Тройната коалиция, а не "всички тунели и естакади да се ремонтират при нас, колко удобно".

"Смяната на една лампа с работа за пет години, не можем да приемем тая оценка. Приемаме забележките на хората, но не на тези, които са се провалили", настоя той.

По отношение на партийната програма на ГЕРБ за предсрочните избори Борисов заяви, че цифрите в нея са на база направеното в последните две години. По думите му в нея няма нито едно обещание, формирана е на базата на събраните повече приходи в бюджета, по-рационалното им харчене и увеличаването на БВП.

"Всички булеварди, метро, паркове са направени. От какво недоволстват хората? От това, че не можахме да направим всички хора съпричастни с направеното“, смята Борисов.

"Да не водим негативни кампании с минаване на добрия тон, да се спираме на това, което сме направили, което можем да надграждаме, и там, където можем да търсим обединение на нацията, да го направим", заръча лидерът на ГЕРБ на хората си. Той призна, че в последните две години опозицията на партията му всъщност е била сред коалиционните му партньори.

"Управлявахме в една такава коалиционна формула, където всеки се бори да е опозиционер, не да управлява, за да може всички пасиви да се трупат на ГЕРБ, а позитивите да си ги препише всеки, дори само идея да е дал", посочи той.

Според него всичко, казано от ГЕРБ, е изпълнено. "Може да сме им омръзнали малко, да сме се износили, всичко е възможно, някъде сигурно сме сбъркали и с комуникацията, затова ще обяснявате, ще се борите, ще убеждавате", нареди още той.

"Един недоволен споделя със седем, един доволен - с трима. Трябва да обясняваме, да говорим и да работим. Светът е такъв, че всеки има право, всеки има претенции и ние трябва да отговорим с работа", заяви още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ говори пред партийния актив в столицата повече от час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
362
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ кокалите ще ви ги чупят по площадите като доведете БСП на власт
361
5
 
24
 
! Отговори
Честен човек преди 7 години
Като две капки вода.Бойко ГЕРБЦенко ГЕРББойко мафиотите си живеят в 5 звездни хотелиЦенко мафиотчетата му си живеят като в 5 звездниБойко мутрите се завръщатЦенко мутрите трошат кокалиТа тъй де: Краставите магарета през девет баира се надушват.
360
6
 
11
 
! Отговори
skaut преди 7 години
какво общо имат тук руснаците......това си наш избор,наш,вътрешен.........освен ако се съмнявате,че и ББ е избран от Путин?
359
4
 
10
 
! Отговори
Курти преди 7 години
Руснаците обичат да залагат на пропаднали типове с много зависимости и прякори......ИПОН........Лукойл.....Топлофикация...........
358
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сменил 50 лампи, това ремонт ли е бе Герджик, даже не сте го белосали отиди в съседния тунел да видиш ремонт как се прави
357
5
 
35
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
"Смяната на една лампа с работа за пет години...." "Другаря" Борисов си е просто наглец! Смъртта на човек за него очевидно е много добре свършена работа!!
356
1
 
14
 
! Отговори
skaut преди 7 години
До Мдаааааа...много добре казано!,въпроса тук е дали това не е диагноза?
355
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е Борисож...какво аджеба можеш да свършиш за 5 дена освен някой козметичен ремонт...беше си глупаво изказване...
354
1
 
19
 
! Отговори
Търпелив преди 7 години
Хора всичко е театър, никой на никого не се е ядосал. Това са влечугоподобни, те нямат срам. Единствено остава на показ ТЪПОТИЯТА ИМ.
353
5
 
22
 
! Отговори
Мдаааааа... преди 7 години
Какво означава "Нарцистично личностово разстройство"? Страдащият от това разстройство е дълбоко убеден, че неговата личност и живот са най-важните в цялата вселена. Има изразен егоцентризъм. Склонност към импулсивност, когато нарцисизмът не е задоволяван. Такъв човек може да включи в рамките на нарцисизма си своето семейство или служебен колектив, дори държавата си. Липса на глобална визия и естествено чувство за общност и колективизъм.
352
9
 
30
 
! Отговори
краси преди 7 години
Герджиков за два месеца, ще свърши повече от колкото Боко за две години. Та защо се пънем да правим избори да дойде пак някой дето само ще краде? Общо взето служебните премиери са най-добри.
351
5
 
31
 
! Отговори
Кой? преди 7 години
Нахален, по-нахален, нагъл...
350
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е Борисов. Също толкова прав би бил, ако каже че и самият той критикува по този начин, докато е на власт.За нас остава да избираме по-малкото зло, ако видим такова.
349
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голем смех.Един временен Герджик завря *** в малкия си джоб за пет дена.Язък за лентичките и фукните.
348
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
българия ще се оправи когато шебеците са в зоопарка а не в министерски съвет
347
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко трябва да е министър на транспорта !С тези магистрали дето построи . Не го харесвам но в случая е прав !Да носят отговорност тези дето са правили огледа преди 3-4 месеца и са казали " не пипайте , ще изкара до ремонта " !
346
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В съседната тръба се ремонтира, щяло е да дойде ред и на другата, какви ги дрънкате
345
1
 
18
 
! Отговори
skaut преди 7 години
До Дедо Виправ сте .....правввв,но чак пък наивници....,кой заложи само на Цецка и след това тръгна на избори, не бе ли това ББ?,можеше да управлява още две години,а не да експериментира с държавата нали така?
344
4
 
34
 
! Отговори
nqkoi преди 7 години
До АнонименВожда го защитавате като национално богатство, по скоро си е национално бедствие. Ок, не е направен ремонт през 2005 г., констатирано е тогава, че е наложителен, а защо гербаджиите за 8 г. власт не си мръднаха пръста за този тунел. Сега Бойко да ми обяснява че е виновен някой преди 12 г., малко неуместно ми се струва. По тази логика, прехвърляйте всичко на хан Аспарух, май той е виновен за всичко.
343
4
 
28
 
! Отговори
Опасен чар преди 7 години
Един съвет за Бойко: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри познавам го лично Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите