Борисов се ядоса на Герджиков за тунелите: Нахалство!

Експремиерът не приемал оценки от "провалили се" политици
Обновена: 13 фев 2017 20:56 | 13 фев 2017 19:40, Веселина Йорданова
610
Борисов се ядоса на Герджиков за тунелите: Нахалство!
Снимка: архив, Олег Попов, Dnes.bg

Експремиерът Бойко Борисов разкритикува думи на наследника си на поста - служебния премиер Огнян Герджиков, че за пет дни е свършено повече, отколкото за пет години.

Според Борисов казаното от Герджиков по повод ремонта на тунел "Ечемишка" граничи с "нахалство".

"Да беше минал в съседния тунел да види как се прави в момента или да беше минал да види как са направени тунелите за Смолян", коментира Борисов на среща с партийния актив в София.

"Точно когато проф. Герджиков беше във властта, искаха да дадат магистрала "Тракия" на концесия, а сега българинът се вози без пари. Точно по времето на Тройната коалиция се дадоха пари за тунел "Ечемишка", но нищо не се направи", добави Бойко Борисов.

По думите му трябвало е тунелът да се ремонтира при Тройната коалиция, а не "всички тунели и естакади да се ремонтират при нас, колко удобно".

"Смяната на една лампа с работа за пет години, не можем да приемем тая оценка. Приемаме забележките на хората, но не на тези, които са се провалили", настоя той.

По отношение на партийната програма на ГЕРБ за предсрочните избори Борисов заяви, че цифрите в нея са на база направеното в последните две години. По думите му в нея няма нито едно обещание, формирана е на базата на събраните повече приходи в бюджета, по-рационалното им харчене и увеличаването на БВП.

"Всички булеварди, метро, паркове са направени. От какво недоволстват хората? От това, че не можахме да направим всички хора съпричастни с направеното“, смята Борисов.

"Да не водим негативни кампании с минаване на добрия тон, да се спираме на това, което сме направили, което можем да надграждаме, и там, където можем да търсим обединение на нацията, да го направим", заръча лидерът на ГЕРБ на хората си. Той призна, че в последните две години опозицията на партията му всъщност е била сред коалиционните му партньори.

"Управлявахме в една такава коалиционна формула, където всеки се бори да е опозиционер, не да управлява, за да може всички пасиви да се трупат на ГЕРБ, а позитивите да си ги препише всеки, дори само идея да е дал", посочи той.

Според него всичко, казано от ГЕРБ, е изпълнено. "Може да сме им омръзнали малко, да сме се износили, всичко е възможно, някъде сигурно сме сбъркали и с комуникацията, затова ще обяснявате, ще се борите, ще убеждавате", нареди още той.

"Един недоволен споделя със седем, един доволен - с трима. Трябва да обясняваме, да говорим и да работим. Светът е такъв, че всеки има право, всеки има претенции и ние трябва да отговорим с работа", заяви още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ говори пред партийния актив в столицата повече от час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
322
4
 
17
 
! Отговори
скаут преди 7 години
До Анонименами досега Б Б защо него направи?
321
5
 
19
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
До ЧичоВ сравнение с Баце Луканов ,Виденов и Орешарски са ангели небесни !
320
5
 
24
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Споко ,Тиквуне, ще вдигнеш кръвното!
319
5
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
По голям нахалник в тази държава от Борисов няма и е нямало. Толкова самовлюбен човек наистина досега не съм срещал.Патологично състояние.
318
25
 
13
 
! Отговори
Чичо преди 7 години
Еееееей,вече прекалявате!!!!! Толкова черногледство, толкова негативизъм. Отворете си повече очите и прогледнете!! Много бързо забравихте Лукановата зима, Виденов, Орешарски,целувката на Орлов мост!!!Или не сте били родени тогава,или Ви е много къса паметта!! Само при управлението на ГЕРБ нещо е направено реално. Преди това всичко беше само обещаващо и крадено.Не се заблуждавайте-ГЕРБ ще управлява още дълго,защото хората го искат.
317
15
 
18
 
! Отговори
До Сс- 424 преди 7 години
Ако пък пак избере БСП(БКП), значи вече ( държавата ) се е затрила тотално !
316
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога не сам гласувал за ГЕРБ, но истината е че при тях се направи най-много. Може би повечето от вас забравят какво беше 90-те и първите години от Новият век. За съжаление корупцията в съдебната система остава.
315
18
 
8
 
! Отговори
Царската мишка... преди 7 години
...яхна трагедията в "Ечемишка", най-безсрамно , изключително с политическа цел !Въобще не му прави чест , но нали трябва да плати за назначението си , давайки си г.з. на червените кxмерu !
314
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сменил 50 лампи, това ремонт ли е бе Герджик, даже не сте го белосали отиди в съседния тунел да видиш ремонт как се прави
313
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В момента спестяванията на хората в баките са рекордни, това се отнася и за държавния резерв, защо ли БСП се напъва толкова за властта и плаща толкова много за пропаганда на всякакви включително на ***
312
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП ще ви чупи пак главите по митингите, давайте доведете си биячи
311
6
 
28
 
! Отговори
nina преди 7 години
Даааа, Негово Височество не понася критики! "Да види как се строи... как е направено..." Дали изобщо се сеща,че за да го има нещо, то трябва и ДА СЕ ПОДДЪРЖА! Да бяха вложили част от парите и за належащи ремонти! Но тогава как щеше да казва "Ние построихме..." Тръпката да се похвалиш в случая струва един човешки живот!!!
310
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако има 2 гласа по малко от Нинова, до Коледа го пиши загинал! *** как ще е втори и без ножица и лента!!!!
309
7
 
41
 
! Отговори
Сс преди 7 години
Ако този народ пак избере Боко и ГРОБ за трети път тсзи страна трябва да се закрие .
308
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами, строил! Какво става с един ром строител след като си свърши строителската работа. Плаща му се, благодари му се и се изпраща по живо по здраво. След това идват по прилични хора и надграждат постигнатото с банкет, песни и танци.
307
4
 
46
 
! Отговори
Краси преди 7 години
Боко е самовлюбен нарцис и умира от яд когато го критикуват. На хората взе да им писва от него все пак в тоя тунел загина жена
306
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко, факт!
305
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и в местен мащаб герберастите са същите.Развалят една стара постройка до църквата бивша попска къща, клисарката и настоятелите прибират разни отпадъци и дъски, дават на някой за огрев. Че като пристигна гербераткото кметище, че като се развика на кого точно да се дадат и никой друг. То щяло да казва коя треска къде да отиде като е за даване. И хич не ще да помисли, че има закон за вероизповеданията и да не се меси в чл. 4, Хич уважение ни към църковно настоятелство, ни към Бог.
304
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А по големите вериги не можеш да си намериш място да паркираш
303
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен49 Ами то и опашката пред трудовата борса е голяма ,макар че не дават много пари от там