Корнелия Нинова към другарите: Да бъда или да не бъда?

Лидерката на БСП поиска вот на доверие след изборната загуба
Обновена: 31 мар 2017 16:11 | 31 мар 2017 16:10,
148
Корнелия Нинова към другарите: Да бъда или да не бъда?
Снимка: архив Булфото

Лидерката на БСП Корнелия Нинова поиска вот на недоверие от съпартийците си заради загубата на изборите.
Националният съвет на червената партия обсъжда днес резултатите от предсрочния вот за парламент.

"На тези избори се представихме чудесно, но загубихме и затова аз поемам отговорността и искам вот на доверие", обърна се Нинова към съпартийците си.

"Ако не получа вашето доверие се оттеглям и избираме нов лидер, каза Нинова. Ако го получа продължаваме да се борим за промяната", допълни тя.

В доклада си пред делегатите Нинова първо изброи постиженията и акцентира на това, че резултатът на БСП е най-добрият от години насам.

Нинова призна, че е допуснала грешки, но отхвърли критиките, че БСП не е искала никога да отклони България от европейския й път.

Тя обясни, че по време на кампанията социалистите са се водили от желание за промяна, но като че ли не е стигнало времето, за да убедят хората, че именно БСП може да бъде носител на тази промяна.

Въпреки това нейните изчисления сочат, че ако се сумират хората, които са гласували за всички партии, които са се обявила за промяна, то явно въпросът за промяната в политиката на страната стои отворен.

Нинова коментира и голямата тема възможна ли е коалиция между ГЕРБ и БСП в името на управлението на страната. Тя така и не коментира пред делегатите с категоричност, че такава коалиция не е възможна, както направи това в нощта на изборите, съобщи "Дарик".

Соцлидерката все пак обясни, че в политиката "има граници, които трябва да се внимава, пристъпвайки ги, партията да не загуби силата си".

След това Нинова премина към темата, че големият въпрос пред България е председателството ни на Съвета на ЕС. Затова по думите й трябвало да се намери баланс между националните и европейските приоритети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
10
 
! Отговори
Daamane преди 7 години
Тая ограничена и нагла женица мъж се надяваше на тия които избраха Радев, държа се нагло, и съответно си получи шута в слабините
84
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В ляво извинявам се... ама и тоя в дясно :))))))
83
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя горе в дясно на снимката е рядко антипатичен и арогантен и подал човек! Ей с такива кадри, не ***, а БСП няма да я бъде!
82
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тия верват ли си?!
81
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той и Първанов така подава оставка и му я отхвърлиха веднага, ама после му духнаха под опашката. Курнелчето да не се ежняви толкова, че Йончевица й гледа в стола.
80
2
 
12
 
! Отговори
БСП УМРЕ преди 7 години
БЪДИ ***, с такива ДУПКИ като теб, тази парития никога няма да е на власт!!!!!!!!!!!!!
79
1
 
12
 
! Отговори
жената мъж преди 7 години
Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.
78
0
 
12
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 7 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
77
0
 
11
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 7 години
Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
76
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И за водач на трамвай- тоже ставает.Очень хорошая будет.
75
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смятам, че става и за водач на тролейбус.Само сменете униформата.
74
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SvinskoИ аз така казвам-отвратителен мъж.
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КН е силна жена...Дам, но политикът-държавник не трябва да е силен, а умен и почтен.Силна е охраната.
72
0
 
3
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
До ХА-ХА-ХА ! 81 Ти верно си голям *** бе.Я спри и си поеми въздух да не се напикаш от толкова смях.Ниново плаче , той се смее....
71
1
 
10
 
! Отговори
Svinsko преди 7 години
Отвратителна жена ...А тия зад нея да не говорим..типични БГ политици ...
70
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руски номера оня ден пратил поздраво след поздрава надул цената нее като някои надолу *** те цял живот са надолу и рев.като един такъв среща ми и ми казва нямам за мен няма *** за някои има по много а и гузен защо от дружбата първо ко си истински щеше да подходиш ама по това прецених не си е видял съм какво ли не съжалявам само чете смятах за човек честито ми излъгване че по добре чужд да ти свърши работа
69
12
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Корнелия Нинова е силна жена която се бори за доброто на нашата родина ?Но българина предпочете да не отиде да гласува за нея а да хвърли за Герб е това е грешката на българина той си предпочете Бойко Борисов пред Корнелия Нинова
68
5
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 91: Ти пък си толкова ляв човек, колкото и другите ***, които си заработват постовете тук
67
2
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 87: Сериозно, и милиардери ли има? Като покойния Рокфелер? Да, вярно е, че покойния също Божков беше известен като министър 10%, но той и той не вярвам да е събрал чак милиард за Иван Костов. Но като се сумира приноса на знайните и незнайни герои на прехода (най-вече по времето на Иван Костов и царските юпита), сигурно ще се съберат и милиарди разграбено.
66
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се.занимавайте с глупости, а изкараните хората на протест за увеличаението на цените на водата и газът!