Сметки: ГЕРБ дава на Патриотите 4 министерства?

Преговорният екип е мъжки - Цветанов, Горанов и Добрев
329
Сметки: ГЕРБ дава на Патриотите 4 министерства?
Този път Борисов ще заложи на мъжки преговорен екип. Снимка: Булфото, архив

След като политическите совалки за последния кабинет на ГЕРБ бяха водени женско трио, този път партията залага на силния пол.

Цветан Цветанов, Владислав Горанов и Делян Добрев са остриетата на преговорния екип, който ще има тежката задача да чертае бъдещото правителство. Те са били определени на заседание в централата при Бойко Борисов, съобщава "Стандарт".

Още по темата

Четири министерства ще получат най-вероятно Обединените патриоти. Три от тях засега са сигурни – отбрана, енергетика и култура. Четвъртото ще бъде договорено и решено в хода на разговорите.

Патриотите поискали транспорт или екология, но ГЕРБ не били склонни да дадат тези ключови ресори.

Към този момент на Красимир Каракачанов не е предложено да бъде силов вицепремиер. По-скоро той ще бъде поканен за шеф на парламента.

Министерски кресла ще се предлагат само на патриотите. На партията на Веселин Марешки - "Воля", ще бъдат предложени зам.-министерски постове, както и да оглавят комисии в Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА НАС ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ДА НИ Е ЧЕСТИТО ШОКОВОТО УВЕЛИЧЕНИЕ И НЕКА БОЙКО МЪЛЧИ ЗА ТОВА ,ЗА НЕГО Е ВАЖНО ТОЙ ДА СИ ТЪПЧЕ ОЩЕ БАНКОВАТА СМЕТКА А ЗА НАС ДЕТО РАБОТИМ ПО ЗА 500 ЛЕВА ДА МУ МИСЛИМ ДАЛИ ЗАПЛАТАТ ЩЕ НИ СТИГНЕ САМО ЗА СМЕТКИТЕ..... А ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ КАК С УВЕЛИЧЕНИЕ ОТ ПО 5 ЛЕВА ЩЕ ПЛАЩАТА ПОРЕДНОТО УВЕЛИЧЕНИЕ НЕ САМО НА ГЗАТА.....МАЙ САМО ВЪЖЕТИ НИ ОСТАВА ДА СИ СЛОЖИМ В ТАЗИ *** В КОЯТО ЖИВЕЕМ....
105
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Основната спънка сега е административната система. България трябва да реформира административната система. Една модерна административната система е основата на всяко демократично общество. Административната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме административната система. Трябва да се започне първо с реформата на административната система - това ще бъде едно добро начало.
104
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пурковците от ПФ - господа за един ден:-D:-D:-DПФ-ф-ф-ф!:-D:-D:-D
103
0
 
2
 
! Отговори
Istinata преди 7 години
Predstavete si kabinet.BSP DPS i eventualno volia.otvratitelno nali?pone na men mi se draifa.i pak ima hora glasuvali za tiah.kolko muka ima na toia sviat eiii
102
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
122 Брат, абе от поне 10 години казвате, че Волен няма да влезе в следващия парламент, а то за тия 10 години се смениха цели 8 правителства. Няма друга държава такава по света впрочем. Та вече 8 пъти чакате Сидеров да е извън парламента, а той все вътре. Боли ли?Знам!
101
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При комунизма народа нямаше тоалетна хартия и банани и караше грозни руски коли а днес при капитализма и ЕС навсякъде има тоалетна хартия и банани и по празниците народа се метка на яките западни коли да пътува в чужбина и си кара по магистралите построени с парите които ЕС отпуска на България безвъзмездно.
100
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Основната спънка е избирателната система. България трябва да реформира избирателната система. Една модерна избирателната система е основата на всяко демократично общество. Избирателната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме избирателната система. Трябва да се започне първо с реформата на избирателната система - това ще бъде едно добро начало.
99
3
 
5
 
! Отговори
Карл Маркс преди 7 години
Когато попитате патриот социопат какво му харесва и защо реве за комунизма знаете ли най честият отговор ? Ами най често отговарят,искам комунизма щот всички крадяхми
98
1
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Сега Волен добър ли ще е ? Луд ли ще е ?Ще има ли пак репортажи по БиТиВи и НОВА за "***" Сидеров ?И как така националистите патриоти ще се обединят с евроатлантическите глобалисти от ГРОБ ?Та, нали националистите по зял свят искат еднонационални държави и строго пазени граници, а глобалистите точно обратното - свят без граници, мултикултурен модел и общо световно правителство ?В името на какво се обединяват тези ?На идеи ?На България ?На българския народ ?Не ! В името на КОКАЛА !
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще приемат Патреотето, къде ще идат! Ако не приемат, на следващите избори ако въобще влязат в НС, ще са никакъв фактор. Това за тях е: ''Сега или никога!''А с Корнелия - да не се пробват, защото ще трябва и с Марешки да се съобразяват и той ще им струва твърде скъпо.
96
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Зозо-патриотаПатриотчета, ще пийнете една студена водичка.
95
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриот ,националист= на ШИЗОФРЕНИК,мрази евреите но душа дава за комунизма който евреите създадоха.
94
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Основната спънка сега е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Една модерна съдебна система е основата на всяко демократично общество. Съдебната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната система - това ще бъде едно добро начало.
93
1
 
2
 
! Отговори
Зозо-патриота преди 7 години
До ЗенАми ще гледаш и ще преглъщаш. Можеш да поканиш и приятелите си от ДПС да гледате заедно.
92
1
 
6
 
! Отговори
О, неразумни ... преди 7 години
Докато избираме по тази система, все ще се стига до бит пазар. Все едни и същи негодници ще ни се предлагат, а мислещите ЕДИНИЦИ ще остават без възможност да направят нещо, защото парламента ще се запълва, както винаги с послушен, партиен пълнеж.
91
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Четири министерства ще получат най-вероятно Обединените патриоти. Три от тях засега са сигурни отбрана, енергетика и култура."Отбрана и култура - смях! В членката на ЕС и НАТО България отбрана и култура няма, а енергетикрата принадлежи на западни компании, така че мутрата Симеонов дотук получава само едно нищо.
90
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българина с радост гласува да си остане в блатото в което живее! За българина корупция в държавата няма!Чувства се богат здрав и щастлив проучванията които казват обратното са лъжа и манипулация!Това показват резултатите от изборите, българите избраха бсп и герб нищо че те докараха корупцията кражбите ненаказуемостта, ктб Белене булгартабак ниските доходи и т.н.Честито на българския народ !
89
0
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Победилата Простотия се нарежда на държавната копаня... Гадничкое е, но можеше и по-зле. Например до копанята да се наредят твари от вида Методи Андреев. Поне русофобска истерия на държавно ниво ще ни бъде спестена... Е, отвреме-навреме, от дупката си ще изпълзява Астрологът, в Пещерата при Коритаров ще вият недобити мизантропи, но и те къща хранят, ще ги изтърпим!
88
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАИ ГОЛАМАТА ГРЕШКА НА КУМУНИСТИТЕ ЧЕ ОСТАВИХА? ЖИВИ ДЕЦАТА НА ФАШИСТИТЕ .
87
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Toва ще е една от най-крадливите коалиции. Особено със зам-министрите на Марешки...