Нинова, обичаме те! Но… тук не е Москва!

Шествия и протест сблъскаха лозунгите си в София
1 май 2017 17:21,
271

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Нинова, обичаме те!".

Такъв плакат издигнаха социалисти на днешния първомайски митинг на БСП в София.

Шествието на левицата обаче не бе единственото в центъра на столицата. То бе съпроводено от опоненти на червените редици, които вдигнаха лозунги "Тук не е Москва" и други послания.

Ето кадрите на днешния от 1 май в София:
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Писна ми в тази ***.
25
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А руският флаг къф го държи тука ? Едни вдигат руски флаг , други турски флаг , *** ***.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bg e prodajen,vijte istoriyata samo dve samostoyatelno vzeti resheniya vsuchko drugo e ili usa ilieu ili rusiya,a tova che sme bedni i sme vun,blagodarim na bsp/bkp to inak koga shtyah da razbera che plashtam po skupo mliako ot uk,de,fr..ei tiya deto pishete paradoksalno,obichate tezi koito vi tupchat i smazvat,a ne tiya koito obichat BG...ot vreme ono e tui..licemeri
23
4
 
6
 
! Отговори
*** преди 7 години
До Ехаааа!Това е бившият електорат на споминалото се СДС. Като ви напреднат годините и вие ще развеете червените знамена и ще ругаете хитреците, които излъгаха надеждите ви.Разбира се, ако не те стигне Алцхаймерът преди това. Заслужаваш го.
22
10
 
16
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 7 години
*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...
21
11
 
16
 
! Отговори
голямо излагане! преди 7 години
1.Какви са тези РУСКИ ЗНАМЕНА, които се РАЗДАВАТ??ПАК като 1945-1989г.2.Какви са тези 'нощни вълци"ПОДЕЛЕНИЕ на др.ПУТИН и ЗАЩО не празнуват с руснаците, а тук?3.КАКВО работят, кой ИМ уши ЕДНАКВИ ЕЛЕЧЕТА на тези НЕЛИЦЕПРИЯТНИ индивиди?От МОсква ли им изпращат пари?? Кой им купи моторите? Кой ги финансира за обиколки из ЕВРОПА?БСП и К.НИНОВА, това БЪЛГАРСКИ Празник ли е? ЗАЩО празнувате пред РУСКИ ПАМЕТНИЦИ 1-ви май?Били сме БЕДНИ и 1945-1989 но НЕ БЕ ПОЗВОЛЕНО да се казва! А си казал, а си о
20
8
 
13
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 7 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
19
7
 
13
 
! Отговори
Работник преди 7 години
Заповядайте във Виена!!! Митинги, манифестация и огромен празник с над 1 милион участници в Пратера!!!И никой не е чувал за антимитинги на 1. ви май. Празнуват млади и стари заедно.Честит празник!И не се плашете от ***, платени анти-менти, агресивни работодатели и най-вече от скапани тикви!
18
8
 
8
 
! Отговори
Загубата е победа ? преди 7 години
*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.
17
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държали руски знамена... А тези, които махат с украински знамена, какви са! Еле пък, онзи с парцала на нато! Какво иска да каже?
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно е , тук не е Москва , тук е Подмосковието . Но ако беше Москва щяхте неуморно да пеете - Тих , бял българин се вълнува , весело живей .
15
11
 
9
 
! Отговори
Белият Рицар преди 7 години
Това на снимките са комунистически мумии. Скрийте ги в музеите, че плашат децата.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ехаааа!това е, защото децата им са или в брюксел,или в щатите.
13
8
 
12
 
! Отговори
патриот преди 7 години
До АнонименВъзрастни хора по снимките. Интересно, нали дълго чаканата демокрация е вече тук, защо ли младите не искат да създават деца на тая прекрасна система?................................Кво да създават деца бе ,в тази страна в която внуците на тези които държат руски знамена в ръцете си изкупиха хотелите и заводите на безценица и повече от 25 години всички българи им робуват?! Деца ще създаваме в други страни от ЕС ! В България още не сме се отървали от руска хегемония !
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безделниците на тиквата са излезли на протест. Ама са много малко. Явно и за това ги мързи да излязат.
11
0
 
9
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Кога най-после ще станем българофили.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1 май за първи път се е празнувал в САЩ не в Москва, но както и да е.
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Възрастни хора по снимките. Интересно, нали дълго чаканата демокрация е вече тук, защо ли младите не искат да създават деца на тая прекрасна система?
8
7
 
6
 
! Отговори
uio преди 7 години
На празника на трудещите се са илезли нетрудещи се.
7
12
 
20
 
! Отговори
Ехаааа! преди 7 години
Явно електоратът на БСП е съставен от активисти на Алцхаймер,Паркинсон и индивиди,които са се целували с Ленин. Такава дивотия ,с руски знамена може да сътворят само истеричните комунисти. И подобна *** иска да ни върне в прегръдките на "вълшебния" комунизъм!!!