Борисов погва джигитите: Загиват за година по 1000 души на пътя!

Бясно каращи мотористи изпреварили и неговата кола, разказа премиерът
Обновена: 18 май 2017 07:32 | 18 май 2017 07:10,
136
Борисов погва джигитите: Загиват за година по 1000 души на пътя!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Правителството започва война срещу катастрофите и жертвите на пътя, искам да призова в нея да се включи цялото общество. За това призова премиерът Бойко Борисов преди да открие годишния бал на КРИБ, пише "24 часа".

Това е част мерките за справянето с демографската криза, както е и днешното решение на Министерски съвет за безлимитното финансиране на инвитро процедури.

Още по темата

"Всяка година по пътищата загиват близо 1000 човека, това трябва да се спре и правителството ще направи всичко необходимо за подобряване на инфраструктурата, средства няма да се пестят", каза още Борисов.

И допълни, че докато идвал за бала на КРИБ колата му била изпреварена от бясно каращи мотористи. Поръчал съм да ги издирят кои са, но те нямаха номера, така че не знам дали ще стане, каза премиерът.

Борисов допълни, че не трябва да има никакви компромиси към нарушителите на правилата за движение по пътищата и че обществото също не трябва да проявява търпимост към тях.

Премиерът коментира и скандала със зам.-министър Павел Тенев. Запитан дали и вицепремиерът Валери Симеонов трябва да подаде оставка, Борисов отговор защо никой не е поискал оставката на Корнелия Нинова, когато е потупала Крум Зарков по рамото след шегата му в тв студио, че до преди малко обсъждал с ченгета кой дядо още да измъчват.

Явно визираше с тази шега моя дядо, допълни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
3
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Поправка: КАТ санкционират за 1 на 100 (сто) хиляди нарушения и се хвалят с това.
85
1
 
6
 
! Отговори
Истината преди 6 години
В България е обратното - КАТ ни промиват мозъците, че като се записват в закона все по-огромни нказания, това щяло да промени нещата към по-добро. 27 години се прави така и естествено нарушенията се увеличават и няма как да бъде по друг начин, след като КАТ санкционира за 1 на 10 хиляди нарушения, т.е. КАТ не прилага закона както закона изисква от КАТ. Решението е КАТ да се закрие и да се създаде нова структура с нови хора.
84
1
 
4
 
! Отговори
опетков преди 6 години
До АнонименИли си, или се правиш на ***. Естествено, че трябва да се вземат мерки, но не кампанийно, а системно. Един от големите проблеми на България е, че полицията не върши и 1/10 от работата за която е определена. Като се говори за реформа от там трябва да се започне по грузински.
83
1
 
6
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Война водят или обявяват, че водят, само тези, които не знаят как да се справят със задълженията си. В нормалните държави не водят войни, а си изпълняват задълженията както закона изисква от съответните контролни органи. Принципно решението как да не се правят нарушения в нормалните държави е просто - там шофьорите са убедени,ч е ако направят нарушения неизбежно ще бъдат санкционирани, като размера на санкцията е несъществен. В България е обратното - КАТ ни промиват мозъците, че като се запише в
82
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кой беше кой плещеше....,, за 3 часа пътуваме да моретео , за 2 часа от София до морето ,, Пак почва да хвърчи масло .
81
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера увеличаваме скоростта ,днес се вайкаме от нея все едно той не я увеличил . Нагъл селъо .*** така е , избирателите чалгаджии на ГЕРБ се убиват и убиват други ,важното е цецо и бойко да са оак на власт .Един ден стаж нямат ,само са вързвали обувки на шефове за да получат звания!СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!
80
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ии Щом другаря Борисов казва че имаме проблем с мотористите няма как да не го видим този проблем.Сигурно първите мерки ще са от утре да се проверяват всички скутери под 50 к.с. наред! Ще им вземе страха от малки, че като пораснат тия моторчета и става белята!
79
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов погва ...на баба ми хвърчилото!
78
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който изпреварва бат Боко, че ще има глоба. Това ще бъде включено в Закона за движение по пътищата.
77
1
 
3
 
! Отговори
Чуй, чуй! преди 6 години
Въведете видео запис от видео регистратори да служи за доказателство както е в Украйна и Русия! В цивилизованите страни е нужно само да подадеш сигнал за дадено нарушение, но там хората не са като нас първобитните които само лъжем и мънкаме! Затова видео запис!
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той ги погва лично той ? Tуй е ежеднeвно задъжение на МВР. А куките какво да правим с тях и какво са правили досега, върнете незаконното ДДС на хората.
75
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата да не се прави на загрижен, крайната цел е да взима още пари от хората, като налага огромни глоби за най-дребното нарушение.Продължава да граби собствения си народ
74
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно единият от мотористите е бил Станишев! Той е застрашил Тиквата!
73
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не плащайте глоби и фишове и данъци първо Свинетка да каже отде има паре за чанта за 13 000 евро ?
72
0
 
4
 
! Отговори
ник до 81 преди 6 години
Какво е "чиний"? Такова още не съм мил. Как става?
71
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов погва джигитите - как, ако съдим по заглавието, ще тича след тях да ги гони и наказва! Ще бъде неповторима гледка!
70
1
 
14
 
! Отговори
ник преди 6 години
Да се закрие НСО. Да се забрани на управляващите да ползват коли с повече от 90 коня. Да задължат депутатите да отиват на работа с градски транспорт или колела. Ама за Пеевски такова колело не са изобретили.
69
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко ся ще ти обясня нещо бунак такъв , с двете стъпки ще постигнеш едно нищо , понеже над 30 000 хиляди мигрират годишно , толкова умират , и толкова деца се избягват да се раждат с или без витри инвитро .... Защо ли ? Доходи и нереални цени за стоки и услуги !!!
68
1
 
8
 
! Отговори
ник преди 6 години
На мен ми написаха акт, защото бях пред него. Обжалвах и акта падна. Полицаите ми казаха, че лично бойко е наредил да ме спрат. Било опит за атентат. И друг път сме се срещали-миналата година на околовръстното ми дойдоха в насрещното и трябваше да изляза от пътя, а си возих децата. Без НСО ще посмее ли?
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо да оправят пътищата, да премахнат неадекватните знаци и после да наказват.Всяка катастрофа - с "несъобразена скорост", а несъобразени пътища, разклонения, знаци?