В ЕНП възхитени от Мария Габриел: Тя е новият еврокомисар!

Жозеф Дол получил много добри отзиви от изслушването й
21 юни 2017 13:23, Елка Василева
147
В ЕНП възхитени от Мария Габриел: Тя е новият еврокомисар!
Мария Габриел. Снимка: БТА

"България има нов комисар и това е Мария Габриел!", заяви председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол след среща в Брюксел с номинираната за комисар Мария Габриел и със заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Тримата обсъдиха както изслушването на Мария Габриел в Европейския парламент, така и актуалната политическа обстановка в България и Европа, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Жозеф Дол посочи, че е получил много добри отзиви за блестящото представяне на Мария Габриел по време на изслушването.

Още по темата

Той изрази увереност, че българската номинация за еврокомисар ще получи възможно най-висока оценка от досегашните си колеги в Европарламента и ще бъде избрана за следващ комисар от България.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов запозна Жозеф Дол със законодателните инициативи на парламентарното мнозинство в страната ни през последните месеци, както и с политическите процеси в България и актуалната ситуация на Балканите.

Председателят на ЕНП даде висока оценка за скорошните международни посещения на премиера Бойко Борисов във Франция, Германия и Турция, както и за срещата във вторник с македонския премиер Зоран Заев.

Дол добави, че е доволен, че българското правителство работи на пълни обороти, а парламентът осигурява необходимото мнозинство, за да може да се провеждат реформи и политики и да се подготви страната за председателството на Европейския съвет.

Според Жозеф Дол победата на ГЕРБ на изборите в България и на десни партии на няколко избора в Европа показва, че десницата дава категоричен отпор на популистите.

Днес предстои Мария Габриел да получи оценка от евродепутатите за представянето си на вчерашното изслушване и ако тя е положителна, каквато се и очаква да бъде, гласуването на кандидатурата й за еврокомисар с ресор "цифрова икономика и цифрово общество" в пленарната зала на Европейския парламент ще бъде на 4 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еврогейчетата трябва да бъдатмачкани нонстоп.
73
3
 
4
 
! Отговори
Фори преди 6 години
Малко конеста физиономия има , ама щом си я е 'аресал габриел, явно има качества
72
17
 
6
 
! Отговори
Национален Легион преди 6 години
Браво на жената!
71
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много Българи с небългарски имена се появиха в нашта политика незнам откъде ли идват и на кого служат.
70
2
 
7
 
! Отговори
ас преди 6 години
пак решават колко арапи да има внос и разплод по селата на новите избиратели с нужното IQ, дължини на краставици и тарифи за внос, нас пита ли ни някой изобщо за нещо. там шефа си е един такъв неизбран от никого и всички слушат, избираме ли изобщо, от нас зависи ли. там колкото по-LGBT са кандидатите повече шансове да бъдат избрани. всичко е на обратно. демократи били абсолютен кп-ЕС.
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой, който няма самоуважение, та ... "жени" с панталон и адамова ябълка.
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
т'ва е някое *** с аферата,дето поства
67
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Повече от стокиранеЦените се движат средно около 1000 евро/м2.Борис Неделчев обаче купува апартамент от 82 кв.м. Декларираната цена е 39 000 лв или 237 евро на кв.м.----------------Никой не декларира апартамента си на реалната пазарна цена.Това е данъчна оценка.И може да го е купил на зелено.
66
11
 
2
 
! Отговори
и аз съм преди 6 години
възхитен... кой мъж не е възхитен? Е, изключваме руските *** комплексари, дето постоянно наричат така европейците...
65
6
 
4
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Какъв е проблема с английския и, как трябва да звучи?Тя не е англичанка, а българка.Говори гладко, това е важното.
64
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чуй и английския на афера.бг :)
63
3
 
2
 
! Отговори
Е как бе преди 6 години
Напротив, говореше си на български, ако е говорила на френски е било за да се види че владее други езици...
62
11
 
3
 
! Отговори
:) преди 6 години
от БСП са *** ...злобни коментари, като на провинциални баби седнали пред блока и люпещи семки, а живота си върви напред..:) Пълно безсилие и неадекватност
61
5
 
26
 
! Отговори
Гротеска преди 6 години
Тази е пълна соросоиднаа ***! Много показателно, че на самото изслушване говореше на френски. По протокол, всеки комисар си говори на родния език. Подобни крави като тази, презират България. За нея ние нормалните граждани сме отрепкии, които просто и дават шанс да бъде евро-нещо си.Това е новата номенклатура, която презира всичко българско и родно.Това са новите господари, на "предвидените за роби" българи!
60
10
 
1
 
! Отговори
соросоид преди 6 години
тая поне за ... става! Нали все ни обвиняват руснаците, че сме гейове и т.н. ама май ще се окаже, че не е така... а те от жени не разбират! разбират от водка! докато ходят на 4 крака, комшията им оправя жената. за тва е и омразата към украинците например...
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срамота, колко си годишен?
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все едно гледам КПСС .
57
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е и, те кристалинка си я аресваха. свърталище на лобисти!
56
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си я взимат като са възхитени и да и плащат те Заплатата - тая е още един капуш тотално неизвестна за Българския народ ,който ще я хрантути .
55
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледът и душата - празни по герберски, портфейла пълен с фелационни или крадени парички. Поредната некадърна олигархическа марионетка, която ни пробутват за прах в очите.Евродедовците явно им преминава слаб трепет през плесенясалите мъжества като зърнат тоя селски евтинджос.Колко мъка има по тоя свят, Боже!