Глобализация, роботизирана тълпа... Волен: Не може така!

Сидеров се обяви срещу Homo Facebook, третия пол и откъсването от Бог
27 юни 2017 18:37,
118
Глобализация, роботизирана тълпа... Волен: Не може така!
Снимка: архив Булфото

Глобализация, Homo Facebook, трети пол, роботизиране на човечеството и виртуалната реалност отдалечават човека от Бога. Това декларира лидерът на "Атака" Волен Сидеров в доклад пред  Интерпарламентарната асамблея по православие в Рим.

Изказването на Сидеров беше озаглавено "Роботизирането на човечеството отдалечава от Бога и вярата". Извадки от него бяха изпратени до медиите от пресцентъра на "Атака".

"Надявам се с изказванията и решенията тук да помогнем на повече хора да бъдат мислещи и вярващи. Защо наричаме глобализацията безумие, защото тоталното облъчване на хората днес от медиите, от виртуалната реалност и политическата пропаганда, бавно и неотклонно превръща човечеството в роботизирана тълпа", обяви Сидеров.

Още по темата

Според него отделният човек все по-трудно мисли самостоятелно.

"Все по-трудно оцелява моралната база на християнската вяра, която е единствената опора в подвижните пясъци на глобализационното тресавище... Потъването се представя като възнасяне, откъсването от Бога като прогрес", категоричен е той.

Лидерът на "Атака" цитира анализатори, които говорят за нов човек.

"Не Homo Sapiens, а Homo Facebook, не мислещ, просто комуникиращ човек. Без значение с кого и за какво", констатира Сидеров и допълва: "Различни общества за така наречените права на човека започват да измислят трети, четвърти и пети пол. Не им стигат създадените от Бога два пола - мъжки и женски. Искат да надиграят Създателя на всичко видимо и невидимо".

Според него тоталното оглупяване на човечеството работи за печалбите на огромните фирми.

"Затова глобализмът се представя като прекрасен и неизбежен прогрес. А всеки, който го критикува е популист, лош националист, комунист или фашист. Това клише работи в цял свят", заключи още лидерът на "Атака".

В доклада си на международния форум той призовава делегатите да си представят, че се случва катаклизъм.

"Спътников и комуникационен. Че само една седмица в света няма телевизия, интернет, Фейсбук, Туитър и Гугъл. А компютрите са просто пишещи машини. О, ужас! Ще трябва вместо да чукнем в Гугъл за търсената информация да ровим в тези архаични вещи, наречени книги", пресъздава Сидеров и допълва: "Може би ще се наложи дори да мислим със собствените си глави, а не с главите на сценаристите в рекламните агенции и шоу програмите. Не, това е твърде тежко за нас, ще кажат милиарди... Назад към глобализацията!".

Според лидера на "Атака" обаче ще има и хора, които ще се зарадват да има връщане към човешката същност, създадена от Бог и това са хората, за които си струва политици, духовници, държавници и общественици да работят.

"Защото те са надеждата на света. Солта на земята", завършва лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сайдеров да говори за Бог е все едно пррассе да говори за кладенчова вода.
46
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долен много се страхува подопечните му *** да не се усетят, че светът не е такъв какъвто им го представя.
45
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Красная кабала Калимов.. лекции за ДегенератитеС Името Волен в СССР са кръщавали децата си евреи болшевики..
44
0
 
20
 
! Отговори
Циник преди 6 години
АБСОЛЮТНА ИСТИНА!НЯМА ПОВЕЧЕ НУЖДА ОТ ОБЯСНЕНИЕ...ЗА НЯКОЙ С 2 ГРАМА МОЗЪК!!!!НЕ МИ ДРЕМЕ, ЧЕ ГО Е КАЗАЛ СИДЕРОВ!ПОДПИСАХ КОМЕНТАРА СИ!
43
18
 
6
 
! Отговори
Shopp™ преди 6 години
Волен е съвсем откачил.Всеки психар си пада по генералните изводи и апокалиптичните прогнози.
42
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен, на тази снимка прилича много на местан камбуров.
41
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе нещо ми се губят гей-протестърите ? Сигурно са отишли да им дават вечерните " дози" от " америка за бг " .
40
11
 
7
 
! Отговори
Яша бе поп крьстю преди 6 години
Сидера изляза много голям тарикат. Хем се продаде на турците хем накрая обра каймака!
39
6
 
12
 
! Отговори
антиседераст преди 6 години
Браво Сидеров. Както винаги прав.
38
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте кой говори за Бог, човекьт който пссува пие алкохол и продава родната си дьржава на турците местан и компания за сребьрници!
37
9
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
До номер 56:Сайдеров,нищо не е...спестил,защото в момента...бога му не е в Кремъл,а е една банкямска Тиква.На него се кланя завалията.
36
0
 
5
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
До #50 от Оруел. Като ми говориш за масоните в мен изниква усещането за тайните общества,като Кагуларите/петата колона на Хитлер действаща във Франция повреме н Втората св. война/ или Кук-лукс клан. Такива тайни общества,макар и в най-развитите общества не ми харесва. Какво имат да крият от другите хора?
35
4
 
20
 
! Отговори
PD преди 6 години
Ало кръжока млади и красиви, Популизъм е, когато те къпят, с популярни, но разбили се илюзии, като свободен пазар, принципа на конкуренцията за повишаване на качеството и др. п.Сидеров е просветител, защото пръв, разказа, за ДПС като държава в държавата, и обръчиуте от фирми, на етническа основа. За добива на цветни метали и др. Забравихте за Юзеир Юзеиров, много преди бъркотията в Сирия, и Пазарджишките имами. А Българина и преди Волен, усещаше, че нещата не са както ни ги разправят популист
34
0
 
4
 
! Отговори
атакист преди 6 години
До 56Не се отвивай за да не настинеш ....
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От коментарите се вижда, че в софия се намират най големите празноглавци евроатлантически глобалисти.. То затова софиа е толкова пропаднал град в България. Столица трябва да стане Варна.
32
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сайдеров услужливо е спестил името на Бога му в Кремъл.
31
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долен е искрено загрижен оттрепките му да нямат възможност да се докоснат до свободният свят защото ще разберат колко много и за всичко ги е лъгал лидеров.
30
10
 
5
 
! Отговори
Андрешко. преди 6 години
Болен пак се изцепи с глупостите си,че с глобализацията човек се отдалечавал от бог,ами тогава бог да се доближи до човека...Турската приказка,щом планината не отивала при Мохамед,тогава Мохамед да иде при планината/разбирай хората/.
29
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално, сайдеров иска да държи сектантите си в пълно неведение за случващото се в света и да мислят каквото той им вменява да мислят.
28
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долен какво разбира от тази материя?