А ако БСП беше на власт? Напрежение в Асеновград нямаше да има!

Ерата "Борисов" е към своя край, прогнозира Кирил Добрев
2 юли 2017 21:50,
128

Ако БСП беше на власт, нямаше да позволим да се стигне до етническо напрежение в Асеновград. Трябваше да се вземат предварителни мерки, а не да се действа след събитията, заяви бившият депутат от БСП Кирил Добрев.

"Ерата "Борисов" приключва. Той е нарцис, който не може да преглътне високия рейтинг на Радев. Президентът много бързо удари два звучни шамара на Цветанов с репликата за корупцията", смята Кирил Добрев.

Що се отнася до "Грипен", да си купиш самолет, не е като да си купиш лек автомобил. Тук решението трябва да е политическо. Не разбирам защо Борисов роптае, нали той се срещна със шведския премиер и каза, колко се радва за взаимната работа?", сподели социалистът в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Социалистът заяви още, че от столетницата очакват решение на премиера за Бузлуджа.

"Комисията за НДК е нужна, защото трябва да се изчистят техническите въпроси, не става въпрос за политики. Това, което се разигра там е фарс. Вие, смятате ли, че Павлова без разрешението на Борисов е уволнила Боршош?", коментира Добрев актуалната тема за НДК.

Относно одобреният нов заем от €200 млн., Кирил Добрев съзря връзка с отпуснатите €160 млн. за сигурност.

"Трябва Борисов, или Горанов да излязат и да кажат за какво е този заем при всичкия този излишък", отсече Добрев.

"Полицаите в България са корумпирани, защото заплатите им са малки. Не ги оправдам, обяснявам защо се стигна до трафика на хора, който се превърна в бизнес за милиарди", заяви социалистът по темата за полицейските протести.

"Сагата Борисов-Радев, тепърва ще се развива. Тук говорим за борба между две личности", завърши Кирил Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И как ще решите етническият конфликт?Като им налеете още пари.Не вашите,а нашите.Като ни свалите и последната риза,а пенсионерите без пенсии.Парите пак ще свършат и тогава вие винаги губите влата изпукали всичко.Ще се чупиш там където няма роми,но си такъв сорт куче ,че пак ще лаеш.
66
5
 
23
 
! Отговори
Докога комунистите? преди 6 години
Повече от 27 години гледаме филма "Комунистите отложиха комунизма и станаха капиталисти милионери!". Докога?
65
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има право човека... Последно когато бяха на власт напрежението беше в София, а не в Асеновград... Но споко скоро и там ще дойде!
64
6
 
28
 
! Отговори
Кирчо трафиканта преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
63
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха, тъпият поялник - контрабандист пак се е изказАл.Бе да си го кажем направо - тоя не е работил един истинска работа ден от живота си.Първо, е бил син на баща си, после контрабандист, накрая - депутат.
62
3
 
22
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Аз толкова да се чудех как да разрешим проблема с бразилците,а то имало съвсем просто решение- БСП на власт... Орешака-министър председател. Другаря Добрев министър на полицията.Остава само Р.Овч да поеме енергетиката ...и ще цъфнем...
61
7
 
24
 
! Отговори
Дедо Пенчу преди 6 години
Виднагъ Генерал Радев дъ издъде запувед и да назначавъ БСП на власт.И край с прублемите,ръзбиръш ли мъ.Кирчу Добрев министер прицидател!
60
2
 
13
 
! Отговори
помнещ преди 6 години
До ХА-ХА-ХА ! (76)О о о неразумний и неграмотний русоробе. Прочети това по долу писано през 70-те години на миналия век за да разбереш откога датира *** проблем.https://bivol.bg/buditeli-georgi-markov.html
59
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кмета на Асеновград е от БСП .
58
6
 
31
 
! Отговори
какви проблеми? преди 6 години
До реалностанали ромите са основния електорат на БКП?
57
6
 
31
 
! Отговори
помнещ преди 6 години
До Анонимен: Не стига че търпяхме лъжите и простотиите на баща му и неговия приятел Гоце, но сега и трябва да търпими този нагъл трафикант на пари да ни залива с помия.
56
3
 
25
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Е ,ако има некой ,който да го мразя повече от Тиквун е те тоя ръб ! *** и нагъл...
55
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво и защо е залагал "ултра комуниста и ултра антифашиста" Т.Живков след 1956г пред западните банки,та да му дават валутни заеми и в резултат през 1989г БГ да е с външен дълг 12 млр. долара? Един капиталист - банкер ще даде пари на най-големия си "враг" само ако са "заедно"!Не е ли време да погледнем и обективно оценим фактите от историята?Още тогава китайците предупредиха,че в страните от СИВ отново се създава прослойка от привилегировани!Тази "прослойка" ни управлява още от 1956 г!
54
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ама ако цапа ***
53
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 76Недей коментира преди да са ти подействали лекаратвата. А ако толкова ти се иска руска власт качвай се на самолета и чао. Тук такава няма да има.
52
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ама БСП власт няма да види вече хаха
51
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кирил Добрев, който беше хванат на границата със Сърбия, пренасящ куфар с пари от контрабанда дава акъл на Борисов ?!Ами спечелете избори, направете правителство и да ви видим.Защо 10 пъти губите избори от ГЕРБ ?
50
21
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Всяка евроатлантическа власт е вредна за България.Сиреч и вие да бяхте на власт, и вие щяхте да сте същите като тиквите от ГЕРБ !България умира в задушаващата прегръдка на евроатлантизма. Българите изчезват и стават малцинство в собствената си държава.Факт !Евроатлантизмът е главното зло унищожаващо България и българите !!!Само АНТИевроатлантическа власт, смяна на Системата и външнополитическата ориентация може да спаси България.
49
4
 
41
 
! Отговори
:) преди 6 години
Хайде пък и този умник! Щяха да набият българите, за да опазят скъпоценният си *** електорат :) после ни лук яли, ни лук мирисали... напрежение няма.... не съм фен на ГЕРБ, но на *** - още по-малко!
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До азсаямного неграмотно бе , пИрИател