Цветанов за акция "шум": Едни искат купон, други тишина!

"Винаги има две страни", каза заместникът на Борисов
16 авг 2017 16:30,
79
Цветанов за акция "шум": Едни искат купон, други тишина!
Снимка: архив Булфото

"Винаги има две страни". Така зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира акциите срещу шума в Слънчев бряг на вицепремиера Валери Симеонов.

Проверките на патриота по дискотеките в най-големия ни морски курорт предизвикаха вълна от негодувание, но и акции за подкрепа.

"Всички ние трябва да се придържаме към спазване на българското законодателство. Дали ни харесва или не - няма значение", каза днес Цветанов.

Още по темата

Според него проверките на Симеонов щели да бъдат гаранция, че няма да се нарушават правата на онези, които са или на почивка, или изпълняват своите служебни задължения.

"Смятам, че трябва да има по-конструктивен диалог с всички хотелиери. Вие видяхте, че има разделение – една част, която иска да го има този шум и да се чувстват добре тези млади хора, които купонясват, но все пак трябва да имаме предвид, че има изказвания на хора от комплекса, които подкрепят действията на в Симеонов", каза Цветанов, цитиран от "Фокус".

В същото време той обясни, че не трябва да има политики, които разделят обществото.

"Но винаги има две страни – едните казват че липсва държавата, а другите казват, защо точно сега се правят тези проверки", каза зам.-шефът на ГЕРБ и допълни: "Уверявам ви, че в предстоящите месеци и години всички тези неща ще бъдат коригирани – ще се подобри комуникацията и действително ще постигнем баланс – да се създадат условия и за почивки на туристите, и за купонясване на младите хора".

Цветанов обясни, че леговата база в Слънчев бряг преди е била 18 000 а в момента е над 300 000.

"Няма как да отговорим на всички искания", каза той и допълни, че правителството се грижи за чистотата с пречиствателни станции така че страната ни да е привлекателна за платежоспособните туристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
11
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
Тази година тези простаци не ни оставиха и да ди починем от простотиите им и през август. Няма хора за никаква работа, навсякъде пустош. По тъпите им магистрали нама къде да оидеш и по нужда. Крадци и това, което правят на Слънчака е рекет - тип Съджук. Господи, няма ли да има възмездие за тази пасмина!
23
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 26 Забрави да споменеш лентичките на - пречиствателни станции , училища , спортни зали , паркове , немски заводи , нови системи в администрацията, ускоряване на мобилно ста на администрацията, автомобили за пожарна - полиция-гранични, изграждане на ограда по границата , подпомагане на спорта и др.Нещо много избирателно пишеш Василев на заплата ли си :))
22
3
 
23
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 6 години
Шестака нема ли да каже нещо за оня човечец дето ГДБОП са го разкарвали като простинал кон и престъпник, заради критичен пост в фейсбук по адрес на Мутрата ? Жалка - мафиотизирана ***, пародия на държава !?
21
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 18Готов ли си закона да ти направи проверка с 20 годишна давност и да видим дали спазваш закона ? Сигурен съм, че нищо не си спазил ?:) Има зони и места, където закона трябва да е по мек с цел печалба на държавата от туризма , както и на местното население. Въпроса е деликатен и Цветанов е прав , че трябва да има баланс и да се прави леко. Не с показни циркове в 1 часа през нощта.
20
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво се води този спор? трябва да се спазва българското законодателство и така. Щом музиката е разрешена до 11,30 вечерта до тогава. На който не му изнася да ходи на почивка на ср. място или да се внесе поправка в законите и наредбите и да отпадне тази забрана. Не може което и да е действие да е в противоречие със законова разпоредба и да се нарушава. ЗАКОН и ТОВА Е!
19
3
 
17
 
! Отговори
СИК и ВИС преди 6 години
държат половината Слънчев Бряг. И как очаквате от БОРИСОВ да тръгне срещу аверите от бандитското минало/ тези дето останах живи/. Нали и той сигурно има дял там със задкулисни схеми.
18
2
 
23
 
! Отговори
Мислеща преди 6 години
Не е работа на този гаден *** Симеонов да прави проверки. Но е факт, че местната власт не прави такива, или поне не се вижда резултат. Това е така, защото местните структури на МВР, НАП и други институции, от които зависят тези проверки са се сраснали с местната мафия и актовете за нарушения се разминават. Трябва този медиен цирк да спре и държавните органи да си изпълняват задълженията според закона!
17
2
 
10
 
! Отговори
рнд преди 6 години
Трети апартаменти....
16
0
 
16
 
! Отговори
искам преди 6 години
искам да се спазват законите!
15
1
 
21
 
! Отговори
бг преди 6 години
Всеки може да иска всичко. Трябва да се прави това, което повеляват законите. Затова сте избрани и затова ви плащаме. Да направите така, че в България върховенството да е на закона.
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-мразя сутрин, в събота, в 8 часа някой да започне да реже с флекс. Очаквам Валери Симеонов да ми осигури спокоен съботен сън.
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки собственик на дискотека да инвестира пари в шумоизолация и така всичко ще е нормално.
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едни искат заслужен затвор за Цветанов, други в щаба на ГЕРБ- не.
11
5
 
17
 
! Отговори
Искам да дишам преди 6 години
Този не беше ли криминален защо е пак на власт!
10
5
 
23
 
! Отговори
Митев преди 6 години
Когато чуя, че Симеонов е спрял шумната музика и тридневните сватби в махалите ще призная , че е последователен в борбата си против шума. Дотогава ми остава гадничкото подозрение, че това е просто борба на интереси и пи ар акция за имидж. Стана смешен.
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо реват дискотеките ? защото нямаха вътрешен сигнал, че ще има проверка... затова и Симеонов прави внезапните проверки, защото нарушения инак няма, няма затворени клубове, само дъндания по цяла нощ
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаквам след някоя година да затворят тиквата и тогава народа да каже, да го освободят защото всички са като него.
7
5
 
7
 
! Отговори
МНОГОАПАРТАМЕНТНИЯ преди 6 години
пак се показа да не го забравят. Няма как да те забравим л ...о такова
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом като Ентелектуалната Мощ на гробарите, Цецо Цървула, се зае с проблема шум, значи ще го реши. Кога и как, ще почакате да му остане време заради мисъл.
5
4
 
8
 
! Отговори
ЦЦ+ББ+ДОГАН+ПЕЕВСКИ преди 6 години
уж не били заедно, пък интересите им все съвпадат