Борисов към Слави Трифонов: Успех

На думи е лесно, но като видим хората ще стане ясно, смята премиерът
Обновена: 16 сеп 2017 12:49 | 16 сеп 2017 11:45, Красимир Ангелов
245
Борисов към Слави Трифонов: Успех
Снимка: МС

Винаги пожелавам успех на всеки, който иска да направи политическа партия, заяви премиерът Бойко Борисов в Девид по повод заявката на водещия Слави Трифонов да влезе в политиката.

Още по темата
По думите на министър-председателя тогава става ясно колко трудно е в политиката всъщност.

"ГЕРБ има само 1200-1300 общински съветници, областни управители, министри, зам.-министри, депутати, шефове на агенции, заместник областни управители, кметове, зам.-кметове. От чужбина ли ще ги докараш, откъде ще ги събереш. Един да те издъни - месеци наред се обясняваш. И казват това е управлението на ГЕРБ. Един от хиляди", коментира премиерът, цитиран от „Фокус“.

"Така че на думи е лесно, но като видим хората ще стане ясно. Но му пожелавам успех. Това е демокрацията", каза още Борисов

По време на посещението си в Девин премиерът отчете, че от началото на годината има близо 11% повишение на доходите в страната.

"Надявам се работодателите в района да направят така, че хората да остават тук с по-високи заплати и по-добри доходи. Факт е, че се увеличава туристическият поток, трябва и обслужване, което да отговаря на високите задачи, които си поставяме", допълни още премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
6
 
6
 
! Отговори
Аз като един виден а преди 6 години
Смятам, че ако Слави направи партия. В Края на тази или началото на другата година, ще се насрочват избори, страната ще е в криза точно когато ще управляваме ЕС. Ай чистито, удавници.
124
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не харесвам и не подкрепям Слави, но негов политически проект може да се окаже позитивен, защото риториката му дори да се окаже фалшива и популистка, оказва някакъв коригиращ натиск върху политиците. Искат или не искат, те ще трябва да се съобразяват с произнесените от Слави думи и заявените намерения и ще трябва с някакви действия да отговорят, за да не бъдат отсвирени от избирателя. А такива действия ще са в полза на гражданите и демокрацията. Популизмът може да бъде и нещо позитивно.
123
2
 
15
 
! Отговори
свободомислещ преди 6 години
Вече чакаме 28г.някой да ни "оправи". Наистина ни оправиха за да станем по-бедни,а политиците по-корумпирани.Искаме достоен живот, не да се кланяме на селянката Меркел.В ЕС сме все пак и доходите да станат нормални.Винету ни управлява вече осма година и живота става все по-тежък, вместо да се подобрява (особено в провинцията).Като не може да си подава оставката.Слави, чакаме те,действай.Ние сме с теб!Да разбием всички комунистически *** (ГЕРБ, БСП,ДПС)и не на мафията и корупцията!
122
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Смяна на върхушкатаСлави заобича България, когато стана богат и обичта му към страната почна да се материализира. Иначе, в началото на кариерата си, когато беше беден мразеше тая държава и имаше намерение да емигрира и да свири в Латинска Америка (по негови признания). Патриотизма е доста разтегливо чувство и се влияе много от имотното състояние на патриота. Виж Сидеров сега, когато е задоволен - закрива ли американски бази, чужди вериги, бори ли се с концесионери на злато и мариците...
121
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наивници винаги има, но вече не са толкова много да им обещаят млади, умни ,честни и готови да работят за 3000лв(една депутатска заплата), вместо за 40к-100к в частния бизнес в западните държави или където и да било. И ще ги псуват и ще им се сърдят, ама те честни, безкористни и от кон на магаре ще слязат и ще са хиляди...Само да ги намери остава и гласувайте... + бонус концерт!
120
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 123.С бунтове държава не се гради, но с бунтове се стига до властта, защото хората уморени от порочното управление се надяват бунтара да е по-различен от актуалните управляващи. Като се замислиш всички, които стигнаха да властта в последните тридесетина години в известен смисъл бяха бунтари или поне минаваха за такива. Вярно, че бунтарството понякога се наричаше "алтернатива" или с други имена. Дори като погледнеш историята, ще видиш че много често бунтарството е пътя към властта.
119
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като направи партия к'во. Ще е същото като с Марешки, на кантар. Още като мина референдума на повечето им бе ясно че Слави ще се опита да влезе в политиката, ама разбирачите тука ми се смееха.
118
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 109Това не му харесвам на бай Тошо, че не ни даваше банани...хм, че да не си ***, да се радваш на банан ...
117
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До жалко жалко 120милата ни уж Родина..е ти сам си го казваш, че ти е ..."на уж"...стига да има "муш" у "джоб"уш
116
9
 
13
 
! Отговори
:) преди 6 години
Боко умира от страх. Ако Слави направи партия, БСП ще вземе изборите, Слави ще е втори (или обратното), а ГЕРБ ще са 3 или 4. След това ще се разпаднат за 1-2 месеца, а Боко и Калинките може и по затворите да отидат, заради масовите престъпления, които извършват. Западняците сигурно ще ги защитят и надали ще има справедливост, но все пак има надежда. Лично аз бих гласувал за Славчо Чалгата, не защото го харесвам или му вярвам, а за да се махне мафията ГРОБ от властта.
115
3
 
5
 
! Отговори
жалко преди 6 години
жалко на тия които слагат минуси явно са наследници на бившата номенклатура и на тези които изгониха българите от собствената страна така както турците не успяха да ни изгонят. Машшалах дерзайте ....................
114
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много се извинявам, но с бунтове държава не се гради.Държавата е сложно устроен обществен ред и като става дума за ред, кадрите от МВР имат преимущество.Да, има организирана престъпност, но тя се контролира и макар да е парадоксално благодарение на тази организираност не са ни разпарчетосали и разграбили посред бял ден другите етноси.Хубаво е да има батки въпреки, че снобите си мислят, че могат всичко.
113
0
 
7
 
! Отговори
До Циник преди 6 години
Нормално е, когато си абсолютен национален предател и мистър йес, все пак да успееш да извлечеш някакви много къси облаги. Въпросът е, каква е цената им и дали ще останат живи хора на тая територия да ги ползват. Толкова за "най-успешния премиер"!
112
0
 
11
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 6 години
Казвам, че му желая успех, а си мисля "дано се провали".
111
8
 
6
 
! Отговори
жалко жалко преди 6 години
докато се плюем и ругаем и последното читаво ще избяга от милата ни уж Родина . Не съм фен на бат Б ... но май ще излезе прав че матриала който остана е калпав . Явно сме свикнали на поговорката преклонена главица сабя не я реже .Хора ако ние не пожелаем да изметем *** от собствената си страна няма на кого да се сърдим .Все някой трябва да ни поведе ..............
110
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 97 Слави никога не е казвал " Аз събрах 50 000" . Еееее , то не е късно да започне . Кандидат -депутата ше пее ли "Няма да те питам нана най на " и "Ше ти късъм Гъ ./ ЗЪ " това са много интелигентни и морално възхваляващи произведения .Пред изборно, така за мисловна храна на публиката След ДУ/ ДУ / КЪТ явно е време и на Дърводелският метър да се изпъчи в Народното Събрание ... Нещо тип Доналд Тръмп или Роналд Рейгън !
109
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 114"Кухненска хле барка "- Това е наистина СЪВРЕМЕНИЯТ БЪЛГАРИН ... ЖАЛКО . Не бях се замислил ,май си прав !
108
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 97 Слави никога не е казвал " Аз събрах 50 000" . Еееее , то не е късно да започне . Кандидат -депутата ше пее ли "Няма да те питам нана най на " и "Ше ти късъм Гъ ./ ЗЪ " това са много интелигентни и морално възхваляващи произведения .Пред изборно, така за мисловна храна на публиката ! След *** явно е време и на Дърводелският метър да се изпъчи в Народното Събрание ... Нещо тип Доналд Тръмп или Роналд Рейгън !
107
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колко е самодоволен и либерален ще повърна
106
5
 
11
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Банани и тоалетна хартия...най-страшния враг на работническо-селската сг ан!Докато електората в България е с интелектуалното ниво на кухненска хле барка...Бойко Борисов ще е най-доброто, и малкото което заслужава...и му се случва!