Комунистите: Врагът не е Русия, а НАТО, ЕС и властта

"Няма да се бием за НАТО", категорични са леви организации
18 сеп 2017 13:00,
244
Комунистите: Врагът не е Русия, а НАТО, ЕС и властта
Снимка: архив Булфото

Врагът на България не е Русия, а ЕС, НАТО и сегашните управляващи. Това се казва в позиция на  Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара".

Становището идва няколко дни след напрежението около правителствен документ, в който Москва е наредена сред заплахите за сигурността на страната ни.

Още по темата

"Докладът на правителството е изпитание пред честта на българския народ", се казва в позицията на комунистите.

Те смятат, че членството на България в НАТО и ЕС превръща българите в жертва на геополитическите интереси "на шайка политикани, играещи си с властта в България".

Комунистите смятат за ненормален опита на управляващите да вземат страна в спора на великите сили.

"България може все още да е в ЕС и НАТО, но националните ни интереси са по-важни от тези на общността или на господарите на Бойко и Корнелия", се казва в позицията и се настоява докладът да бъде отхвърлен.

"За Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара" за България врагът не е Русия, а НАТО и ЕС, а най-голямата заплаха за Родината ни са управляващите десни и опозиционните леви антикомунисти", пишат левите организации.

"Не, госпожи и господа капиталистически предатели, ние няма да се бием за НАТО", завършват още комунистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: НАТОРусияЕСкомунисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
8
 
16
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
До Анонимен 145инфлацията не дойде сама приятелю - тя беше пряк резултат от "добрия" социализъм. А всички мутри, престъоници и други изедници, бяха рожба на службите, чиято основна цел беше с терор да крепят режима! Питай баба и дядо, защо границите бяха оградени с тел и минни полета и по какво стреляха граничарите - по чужди агенти или по българи!
130
10
 
13
 
! Отговори
Не, ДРУГАРИ е преди 6 години
КОМПАНЕРОС комунисти! НЕ искаме повече съветска(руска ) власт, нито ХИБРИДНИТЕ им номера, разигравани чрез КУБА( четохте ли за звуковото оръжие), Северна КОрея и Венецуела. Живеем в РБЪЛГАРИЯ, а тя е в ЕС.Адиос, компанерос, но НЕ сте от МОЯ ЖИВОТ.
129
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на социализма съм живял едва 3 години а когато са докараха демоникрацията бях на 5 г. Нямам ясни спомени от онова време но от приказките на по възрастните знам че онова време е било за народа. Не е имало бедни клашари наркомани безработни и мизерия. Хляба е струвал стотинки. Най добре си спомням когато започна инфлацията и майка се редеше за прясно мляко и хляб които продукти бяха дефицитни. Това беше времето на безвремието и на новите капиталисти които унищожават и днес държавата!
128
5
 
11
 
! Отговори
Шумкар преди 6 години
Те тез чукундури, сами са си врагове!
127
7
 
13
 
! Отговори
Циник преди 6 години
За УДАРНИ РЕЗУЛТАТИ В ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ОРИЗ ЗА БРАТСКИЯ СеСеСЕРЕ....БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧИЛА ЗА НАГРАДА - ДВОЙНО ПОВЕЧЕ СЕМЕ ЗА ОРИЗ! Непобедимия социализъм 45 години произвеждаше гумени га ло ши..дървени налъми...и плетени дамаджани ..без промяна в дизаина! Опера щеше обезателно да изтика от пазара Сони Тринитрон...и Вефа в кабинета на профпредседателя щеше да свири съветски маршове...!
126
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че колко комуниста в наборна възраст има?
125
9
 
10
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До до 126 Независима Бъ 129 Сега сме по зле от времето на СИВ...Ти може да си по зле , но ние сме по добре и не искаме да се сещаме за соца.Живей си с миналото , ние сме в ностоящето.
124
4
 
11
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
До МладеновАко вашето собствено име е Петър, напълно разбирам защо смятате така!
123
8
 
16
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Абе овчари, и текезесари...аз бях в първи клас, когато милиционери сложиха печат на крака на братовчедка ми, че носила минижуп. Няма по-долно племе от вас! НЯМА! ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ Е ВАША "РОЖБА" - НЕ Е ЗАПАДА ВИНОВЕН! МРЪСНИ ТЕКЕЗЕСАРИ...КРАДЦИ И УБИЙЦИ! АКО МАРОДЕРИТЕ ОТ ЧА НЕ НИ БЯХА ОКУПИРАЛИ ГЕШЕВ ЩЕШЕ ДА ВИ ИЗТРЕПЕ ДО КРАК! КОЙ ИЗБИ ОТРЯДА НА ДР.ГОРУНЯ БЕ? ВИЕ ГАДОВЕ ПРОДАЖНИ *** МРЪСНИ!!ДА ВИЕ...ДО ДНЕС!!!
122
10
 
18
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
Ребята, който е имал възможност и е пътувал поне в Европа, неминуемо е бърнал внимание на следните два факта:- Всички държави с нисък стандарт на живот, висока престъпност, корупция, мръсни улици, лошо здравеопазване, лошо образование и т.н.т. в един или друг момент са били под влиянието на "братска" русия- Всички държави с висок стандарт на живот, ниска престъпност, ниска корупция, чисти улици, добро здравеопазбане, добро овразование и т.н.т. НИКОГА не са били под влиянието на "братска" русия
121
5
 
6
 
! Отговори
Младенов преди 6 години
До РашкоИмето Ви напълно се припокрива със съдържанието !
120
10
 
25
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
От дете го слушам това! Спомням си бях 4-ти клас, когато дружинния ръководител другаря Стефанов ни изнесяше лекция за "гнилия" капитализъм и неговия проводник на земята - САЩ. От лекцията не си спомням много, но няма да забравя, че другаря Стефанов беше облечен в дънков панталон и риза Levis. Освен това, същия този другар караше "капиталистически" Опел а не традиционната съветска жигула! Безгранично е лицемерието на комунистите и само огън може да пречисти душите им!
119
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 132 А ти как знаеш, кога сме родени ? Да не работиш в АГ-то ? ***. Не ви знаем какви бедняци бяхте през 80те и 90те . Едвам връзвахте края ядете и да се топлите. Сега ми се правите на шутове , сякаш сте живяли като Шейхове. Червени чушкопеци.
118
16
 
14
 
! Отговори
до 128 преди 6 години
Как да няма съюз на *** до филите ? Има и даже е спонсориран от " Америка за бг" , и даже си организират прайдове в софето.
117
6
 
10
 
! Отговори
до 131 преди 6 години
Ама как само пишете ! Тъка сиякаш сте бил по онова време и си усетил и видял всичко това ! Нидей тъй да спишкваш , нали се родихте след 2000-та година. Щи *** умориш *** смияххх...
116
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По време на съветското робство беше унищожено всичко БЪЛГАРСКО - геноцид се слаба дума за унищожението на което бяхме подложени
115
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не са ни виновни ЕС, че комумягите гризат кокала от 70 те години ...И след 89 продължават да гризат яко. Румъния застреля свойте продажници 90та и малко поне се отърва за това бъдеще. Ние ги гледахме в клетка , че почнахме и да гласуваме пак за тях. Какво ни е виновен запада ??
114
11
 
17
 
! Отговори
до 126 Независима Бъ преди 6 години
Къде е тая независима българия ? Сега сме по зле и от времето на СИВ. Между другото аз се чувствам славянин.
113
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом има съюз на комунистите у нас, трябва да има и съюз на фашистите, съюз на педофилите, съюз на убийците
112
12
 
14
 
! Отговори
антисоросоид преди 6 години
Вътрешния враг на България са со ро сои д ни те терористични елементи и трябва да се почистят .